sorki za off, ale tak sie wkurzylam, zamowilam oglowie na angielskim ebay, i wiecie co ? paski policzkowe, tam przy wedzidle, zapinaja sie do WEWNATRZ ! i wodze zapinane do wedzidla tez zapinaja sie do wewnatrz, przeciez tak nie moze byc, kto to robił 😵
no naprawdę niedopuszczalne! do dziś, tyle lat jeździłem z takim ogłowiem i dzięki R-V dowiedziałem się, że moje ogłowie Stubbena, to jakieś kosmiczne nieporozumienie-przecież to temat dla pisma eksperckiego 😎
😁 dobre, dobre Jak przyjechałam z wielkiego świata Wrocławia do mojej miasto-wsi, to też był bulwers, że skośnik zapina się pod wędzidłem, a nie nad. No kto to widział!
Próbka dowcipu belgijsko duńskiego na temat egipski z bułeczką wtrące się bo googlowałam czy jest jakiś kraj gdzie konie są ustawowo i religijnie chronione jak krowy w indiach? wypluło mi że oprócz indian (native american) którzy ubustwiali całą prawie faune to tu gdzieś bliski wschod te ręcznikogłowe ujerzdżacze wielbłądów mieli swojego świętego konia.
[quote author=Altiria link=topic=190.msg1564713#msg1564713 date=1351184956] Przynajmniej wiadomo, że potrafi już siusiać samodzielnie, nie trzeba zmieniać mu pieluchy ani podstawiać nocnika.
😂 😂 😂 [/quote]
Aaaa, przez przypadek odkryłam, że tu jestem! Czuję się taka wyróżniona. 😁
Bardzo mnie to zawsze tu bawi, jak nie potraficie olać i nie umiecie się pogodzić, że coś mogłoby umrzeć śmiercią naturalną. Trzeba zabić, zadeptać i najlepiej zmarnować dwie strony na to. Poważnie nie da się zwyczajnie mało interesującego wątku omijać, nie ruszać, nie pisać w nim i on sam wtedy sobie zgaśnie? Trzeba go podbijać debatą o tym, czy jest potrzebny, czy nie? Ah no i jeszcze trzeba go zamknąć, bo się sami nie powstrzymacie, by w nim nie pisać.
A mnie bawi nazwa wątku o "cudownym źrebaczku" - zawsze jak ją zobaczę to mi się kojarzy, że ów źrebaczek jest cudowny w sensie dotkniesz lewego kopytka uleczy ci wątrobę, dotkniesz lewego - rzucisz palenie, dotkniesz ogona- uleczysz ...wstaw dowolne.... 😁 Tak mi się ten cudowny jawi 😵 😜
tygrysy nie chodzą na kursy końskiego, a koń wie kiedy ma uciekać a kiedy nie. koń nigdy człowieka nie uzna za konia! może za przyjaciela, obrońce, ścierwo do kopania czy dystrybutor żarcia. ale nigdy nie będzie koniem! zawsze będzie mięsożercą który może w każdej chwili zabić i zjeść (i co robi ;]) może zaufać, słuchać, zżyć się itd... ale nie przyjmie za konia - niestety - śmierdzimy mięsożercą - to raz, 2 - no aż takie durne to nie są ;]
EDIT: [quote author=horse_art link=topic=5.msg1585942#msg1585942 date=1353020572] Nielogiczna,natural moze być pomocą, środkiem, ale nie stanie się nigdy metodą szkoleniową - jeździecką. bo tam nie ma nic o jedzeniu. [/quote]
Bo bez jedzenia nie ma jeździectwa, no na głodniaka nie da rady 😉
Mnie strasznie śmieszy pojazd jednej z forumowiczek, że cyckami świeci w wątku zdjęciowym. A nikt nie zauważył faktycznie gołych cycków z tanią miną w wątku o piercingu, tylko zachwyt.
O matko. Aż poszłam zobaczyć kto to cyckami świeci. A to Noen, co to raz nam się zabiła. Widocznie potrzebuje dziewczyna sporej dawki emocji na co dzień. I tyle. Zabić się drugi raz nie może, to chociaż cycki pokaże. ( swoją drogą bardzo ładne- trzeba przyznać. Żeby nie było, żem niesprawiedliwa) 😁
Och...takie tam...zabawy . I robienie głupów z użytkowników forum. Tylko 44 ignory po tym dostała, więc nie jest tak źle. Zresztą...jak będzie dawać więcej gołych fotek, to pewno część ignorów zniknie. 😉 W sumie- to nawet niezły sposób. 😁
A nikt nie zauważył faktycznie gołych cycków z tanią miną w wątku o piercingu, tylko zachwyt.
w dodatku ta zmanierowana minka psuje efekt całego zdjęcia 🙁 bo przecież ( swoją drogą bardzo ładne- trzeba przyznać. Żeby nie było, żem niesprawiedliwa) 😁
Mnie strasznie śmieszy pojazd jednej z forumowiczek, że cyckami świeci w wątku zdjęciowym. A nikt nie zauważył faktycznie gołych cycków z tanią miną w wątku o piercingu, tylko zachwyt.
Mnie bardziej śmieszy to, że X osób poprosiło o zdjęcia kolczyków w sutkach Noen. Jakby nie widzieli nigdy na zdjęciach kolczyków w sutkach (tak trudno wygooglować)? A później im źle, bo miała odwagę te cycki pokazać.
Zdjęcie jest w linku, nie każdy musi je oglądać, jak Was tak to razi to wystarczy napisać do niej wiadomość, żeby to zdjęcie skasowała. Dziewczyna ma odwagę i nie robi sobie nic z tego, że jej biust (z widoczną twarzą) jest w necie, w sumie to nie ma się czego wstydzić. Nie ma się do czego przyczepić, to się przyczepiły do dziubka... Zluzujcie trochę, zazdrośnice 😉 😉
tunrida, to już zależy od osoby, pod której blokiem ten tłum woła. Widocznie taka osoba nie ma oporów/kompleksów i jak ma chęć to pokazuje 🙂 Ale skoro tłum wołał, to dlatego widocznie później nie krytykuje.