Co wy? To nie lepiej - nie pisać? 🤣 Ja mam fajnie, bo mi się często komp tak włączy, że klawiatura nie działa 😁 A tak długo myślałam, jak znaleźć klawiaturowy odpowiednik "żucie gumy skutecznie zapobiega kłapaniu paszczą". Wymyśliłam, że gips na obu łapkach 🤔, albo cola na klawiaturę, a tu proszę - komp sam się zatroszczył 😀
A to mnie ubawiło, bo przerażająco prawdziwe: niektóre pensjonaty prowadzone są przez czubków takich prawdziwych czubków .. być może po pewnym czasie właścicielom ośrodków palą sie styki po przebywaniu w jednym miejscu z równie szurnietymi właścicielami koni ...
bawi mnie to, że każdy się każdego o wszystko czepia. i chyba nie ma od tego wyjątków. i uprzedzam oskarżenia - ja na pewno wyjątkiem nie jestem. możecie na mnie naskoczyć, pośmieję się.
Ta wymiana zdań poprawiła mi zdecydowanie humor (chwilowo zwichnięty): A próbowałaś tą chęć sięgnięcia po coś słodkiego zaspokoić np. owocami? tak, zjadłam przed chwilą brzoskwinię i zagryzłam ją Big Milkiem 🤣
wypraszam sobie,wrotki,to jeszcze mogłby Paulinki ojcem być,ale ja jestem za młoda! o! foch!
O proszę! I już może być SKANDAL! " Czy wrotki jest ojcem Paulinki? Ktoś wyznaje w szoku " hihihihi Jeszcze fotka z basenu i wywiad rzeka z sąsiadami. I już. 😂 Jeszcze jakiś Nieśmiały chętny? 😉 "Tania odnajduje na forum zagubione dziecko" ? " Pokemon wyznaje: tak agfad26773- to mój syn" "Wyjaśniła się tajemnica odejścia Tomka_J" Kurczę, jak to w Fakcie powinnam pracować. Marnuję się.
Ta wymiana zdań poprawiła mi zdecydowanie humor (chwilowo zwichnięty): A próbowałaś tą chęć sięgnięcia po coś słodkiego zaspokoić np. owocami? tak, zjadłam przed chwilą brzoskwinię i zagryzłam ją Big Milkiem 🤣
W sumie niebłyskotliwe, ale jakoś mnie rozbawiło 😁 Odrobina humoru w jesienny, zimny wieczór:
Te kilka tysięcy złotych dla przeciętnej jednostki owszem tak ale dla społeczeństwa? rozbawił mnie prawie do łez 😅 a w tym wątku to nawet mi sie nie chce pisac, wszyscy sie poobrażają, a jak to czytam to normalnie mnie strzela wielki, czarny lśniacy, murzyński penis!!!
A rozmowa o zaspokajaniu potrzeb słodyczowych też dobra 😀
[quote=Klaudyna1983]Co i w ktorym miejscu w paszporcie należy wpisać aby koń nie mógł zostac sprzedany do rzeźni?[/quote]
[quote=katija]na czole mu nalezy napisac.[/quote]
katija - a tobie na d..ie
moze i tam 😀 co pewnie i tak nie zabezpieczy mnie przed ubojem. ale ja to wiem bo umiem czytac i przeczytalam co zostalo tu napisane juz parokrotnie. 😀
Bawi mnie dzisiaj cięta riposta na miarę lubelskiej kłótni o wszechobecnym gnoju w boksach 😁
Naprawdę nie dziwię się niektórym, powtarzam niektórym właścicielom, że koń stoi sobie na większej górce, po której wtoczyć musi się jego właściciel 😵 ...ale nie rozwijam dalej dyskusji, yyy?
jak ja bym taki tekst usłyszała od właściciela pensjonatu to sama bym zemdlała... może jeszcze drabinę?