Forum towarzyskie »

Co mnie śmieszy i bawi na re-volcie czyli koń by się uśmiał :) :) :)

ja tez zostaję przy mojej podobiźnie  😂
I dobrze, bo pasuje idealnie. 😀
Ja już wróciłam do zeberki.  😉
mega mnie bawi, ze pomimo dluuugiej przerwy w revoltowaniu, bez pudla potrafilam przewidziec w jakim kierunku rozwinie sie watek o odwolaniu wawrka, ba, dokladnie wiedzialam kto bedzie w nim toczyl piane  😎
Mnie też niezwykle bawi ten wątek. Takie naskakiwanie na siebie i dyskutowanie w większości nie na temat.
Jakieś tipsy jak szukać dobrego nauczyciela języka?

😁
Ej ej, byś rzuciła jakąś złotą radą, a nie takie tam podśmiechujki od razu  😉

mega mnie bawi, ze pomimo dluuugiej przerwy w revoltowaniu, bez pudla potrafilam przewidziec w jakim kierunku rozwinie sie watek o odwolaniu wawrka, ba, dokladnie wiedzialam kto bedzie w nim toczyl piane  😎

wątpię czy tylko ty jedna jedyna to przewidziałaś 😎
Może nie mnie, ale moją Julkę śmieszny avatar Zimy. Teraz codziennie muszę wyszukiwać jej profilu i włączać Julce  😁 ona może z godzinę się gapić na niego i śmiać się 😀
Taka malutka rzecz, a znacząco poprawiła humor:
Czy jeśli odrobaczę konia, a on będzie miał dostęp do robaczywych jabłek, to znów dostanie robaków?
Cierp1enie bardzo mi miło :kwiatek:
I polecam się na przyszłość 😁
dopiero teraz jakoś tak przeczytałem tytuł załozonego przeze mnie wątku i przysza mi myśl...że to musi być fajna Ukrainka ta Tania Bandera, skoro tylu jest chętnych, żeby sobie pod nią pojeździć  🤣
dawno w trasie nie byłeś..cb brakuje 😁
że to musi być fajna Ukrainka ta Tania Bandera, skoro tylu jest chętnych, żeby sobie pod nią pojeździć 

chętnych rumaków rozumiesię 😉
Na mój nick wyskakuje duuużo pind, trochę roślin i jeszcze trochę map z google  👿
Dzisiaj o 09:30:38
podobno miała biegać ale była tak nerwowa że nic  z tego nie wyszło. Bodajże na Volcie ktoś pisał o niej że ja czyścili przez ściany boksu  🤔

Dzisiaj o 09:39:30
nie opowiadaj bzdur bo Dystynkcja II była w mojej stajni wyścigowej i nikt jej nie czyścił przez ściany boksu  /.../
Oczywiście nie biegała tylko dlatego że się urwała zwyczajnie.

rozbrajają mnie takie tutejsze akcje  😁
[quote author=faith link=topic=148.msg1514386#msg1514386 date=1346853287]
no ma ma, wielki chlop z oczami jak kot ze shreka i minka "poklaskaj misia" to bezcenny widok  😁

No...poklaskanie misia moze byc ciekawe... 🙂

[/quote]
asds, obrazek jest mega! 😁

/wyedytowałam, żeby nie było ostrzeżenia za cytowanie zdjęć (zagapiłam się...) 😡
Ja już dwa razy chciałam zmienić nick, ale admin nie odpowiadał...

Do mojego nicku wyskakują bullteriery 😉
Misiu is the best 🙂
Do mojego nicku wyskakują bullteriery 😉

Ups,  😡 pomyłka w kliknięciu, ale w sumie - niezłe  🙂
Ech...Nie rozumiecie filozofii Torizmu....Tory symbolizuja egzystencję nieukierunkowanego młodego umysłu! symbolizuja one zycie, smierć, drogę. Dzięki leżeniu, sweet focią i składaniu ofiar z zwierząt Toriści łączą się z swoim żelaznym bóstem!

Dzielni Toryści każdej nocy z narażeniem zdrowia zrywają trakcje kolejowe i zanoszą ucisnione dzieci swego Bóstwa do przyczólków wiernego ludu ( patrz: skup złomu)

asds miszczu  😂
Facella, Ty się śmiejesz a za 100lat dzieci się będą tego na polskim uczyć

bo było kiedyś głosowanie i przegłosowali użytkownicy, że nicków się nie zmienia: ankieta
mad, a może na religii?  😂 to jest boskie  😜
Facella, Ty się śmiejesz a za 100lat dzieci się będą tego na polskim uczyć

Rewolucja nadchodzi  😎

Tory i toryści to nie tylko sweet focie! Uwielbiam w ciepły wieczór zasiąść na szynach przy zachodzie słońca. Cudne rzeczy przychodzą do głowy!
przestałam siadać na torach od kiedy pierwszy raz jechałam PKP i zobaczyłam jak działa toaleta. 😉
co mnie bawi na rv:
częstotliwość, z jaką kasuję prawie gotowe odpowiedzi tuż przed wysłaniem
i wylogowuję się

(btw chyba niedługo ograniczę komunikowanie się z ludźmi do niezbędnego minimum
alien level 10)
Trener dolatuje drze się "co się stało"a ja mu na to "a nic konia pasę" 🏇

🙇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się