[quote author=Julie link=topic=67824.msg1485581#msg1485581 date=1344278103] O matko... ale ja się uśmiewam przez ten dzisiejszy szał na nowe avatarki 😵
Ja też ale NIKOGO NIE POZNAJE ! [/quote] A ja dopiero teraz skojarzyłam Twoje NINE. Oj upał mi zatkał mózg. Dobre!
[quote author=nine link=topic=67824.msg1485595#msg1485595 date=1344279078] [quote author=Julie link=topic=67824.msg1485581#msg1485581 date=1344278103] O matko... ale ja się uśmiewam przez ten dzisiejszy szał na nowe avatarki 😵
Ja też ale NIKOGO NIE POZNAJE ! [/quote] A ja dopiero teraz skojarzyłam Twoje NINE. Oj upał mi zatkał mózg. Dobre! [/quote]
hehe Fredziae mi znalazła, gdybym dalej była "ninevet" musiałabym wstawić w avatar dziewięciu weterynarzy ! 😉
nine, to Ty jestes ninevet? 👀 Myslalam, ze ktos nowy przyszedl. 😂
dołączam się do pytania Krupnik.
Wy serio? Jasne, że ja to ja 😉 Od zawsze, na zawsze 🙂 Wykasowałam końcówkę "vet" bo ludzie do mnie pisali o poradę weterynaryjną, a ja socjolog jestem 😁
Krupnik, była kilka lat temu taka akcja, że dziewczyny, głównie z Warszawy - Koniczka, Sierra, Anaa, chyba Burza, itd - ustawiły sobie avatary z koronami. Wszystkie były podobne, miały tylko różne kolory diamentów czy ozdób.
Pamiętam, że Ascaia miała trochę inną koronę i podpis pod nią "Tajemnica królowej Tajlandii", co mnie urzekło biorąc pod uwagę imiona jej koni 🙂
Oj nawet nie pamiętam. Zapewne jakaś qniarka zarzuciła warszawiankom rządzenie się, więc one ironicznie ustawiły korony. Aż z ciekawości jutro poszukam tych postów i sprawdzę 🙂