mam takie wrażenie ,że katija mnie próbuje zdenerwować, tylko dlatego ,że mam haflingery ,a jak już napiszę o nich w jakimś temacie to odrazu próbuje mnie zdołować tekstem ,, męczysz już tymi haflingerami'' .Uważam ,że moderator nie powinien ignorować haflingerów bo w końcu jest to forum o koniach i jeździectwie . Mam prośbę do katiji proszę o wyrozumiałość bo w Polsce ludzie hodują oraz posiadają konie różnych ras. A takie ignorowanie danej rasy koni jest niesmaczne 🤔
łuhuuuu! 😂 katija, uwzięłaś się na biedną dziewczynę, no! 😜
ja ignoruje haflingery. no i tez kiedys sie dowiedzialam, ze ja haflingerow NIENAWIDZE. tak, targaja mna tak straszliwe emocje w kierunku zoltych kucykow!
Dzięki dziewczyny za wsparcie i dobre słowo koniusia czuje się już lepiej od paru dni zaczyna przybierać znacząco na wadze po konsultacjach z jadłospisem🙂 Między innymi nasz dzień pokarmowy to: sianko z bardzo dobrej łąki sałatka z końskich smakołyków z odrobiną mieszanki owsa z jęczmieniem ześrutowane i namoczone żeby nie było suche na drugie śniadanie, następnie trawka potem znów już sam owies z jęczmieniem na kolację znów pyszne sianko🙂 Nie chciało mi sie w to wierzyć ale na małpkę działa i znów zaczyna wyglądać jak koniś🙂 Jutro postaram się dodać zdjęcia z przed kuracji i parę dni po zaczętej napewno zobaczycie różnicę Pozdrawiam was gorąco i wielkie buziolki dla wszystkich konisiów:**
boskieee, dziewcze nie zalapalo ze sie z niej nabijaja 🤣 🤣 🤣 buziolki hahahha co to?