Querido światło w lesie bardzo ładne
Anka, dzięki. ja też nabardziej lubie to zdjęcie, poza tym, sam dzieciak był fajny. w zaszadzie miałam robić zdjęcia dziewczynce w drugiego zdjęcia (rodzina), ale to stworzonko tak brzydkie że obcykałam wszystkie inne dzieci :P
twoje też jest ciekawe. zwłaszcza jak na takie warunki wyszło bardzo dobrze, no i stafiłaś ciekawy moment 🙂
m.indira ja mam devianta, ktory od 3-4 lat jest pusty. przez dwa lata było na nim jedno zdjęcie, ale skasowałam 🤣
poza oczywistymi różnicami, czym w praktyce różni się deviant od digarta? kiedyś szemrana pisała mi od plfoto, ale nie pamietam, możesz dodać coś od siebie? może być pw
Sierra, bardzo podoba mi się tło w pierwszym, oraz ruch kolczyka. dla mnie wygląda w porządku, ale przeszkadza coś co kolczyk u góry trzyma. może można było zawiesić na nitce i potem ją wymazać lub na czyms pasującym do całości i zostawić?
drugie zdjęcie poprawne, ale bez fajerwerków. manipulowałaś przy balansie bieli? jesli nie to aparat sam fajnie się odnalazł.
trzecie mi się nie podoba- nic ciekawego.
pies też nie. ani kadr, ani przepalona biel, ani to że ostrość jest tylko na nosie.
gałązka ma fajny kształt, ale jest za ciemna, badyl jakiś nie ostry. w sumie niech do tego przyczepia sie ktoś inny, mnie po prostu nie pasuje.
ostatnie: smakowite 🙂, ale nie budzi wiekszym emocji :P
magda, mnie się podoba ostatnie. co prawda wolałabym może inne kolory i żeby linie były równoległe do zdjęcia ale... cholercia, ja się nigdy takich rzeczy nie czepiałam 🤬
no nic, podoba mi się ostatnie 🙂. inne z kina średnio do mnie przemawiają.
studyjne też. poprzednie, które wstawiłaś podobały się bo były nowe i ogólnie ciekawsze. te utrzymane w podobnym tonie- stają się nudne. ale może to dlatego że nie lubie fotografii studyjnej. w pierwszym podoba mi si kadr, drugie nie.
korzystał ktoś z usług tego sklepu?
link do sklepuedit:
ja tez mam kilka arabków. co prawda nie tak ładnych, może nawet nie ciekawych, ale zawsze.