Ja tan zadowolona jestem z poprzedniego modelu dlatego wybralam ten na nastepce🙂 mam ten sam problem z wysokoscia butow... mh jedyne spełniają oczekiwania🙂
Ja tylko raz kupilam termobuty o rozmiar większe właśnie ze względu na skarpetę i wkładkę i to był największy błąd. Potem, jak futro sie mocno ubiło to nawet dodatkowa skarpeta nie pomogła. Stopa latała mi po całym bucie.
HKM Siberia, mamy je na stanie stacjonarnym, "macałam" i przymierzałam: myślę, że jeśli chodzi o ciepłość są jak tradycyjne HKM kodiaki czy FP husky (ale nie mają wyjmowanej wkładki), różnią się tylko zewnętrznym "imagem" , który jest zdecydowanie na plus w porównaniu z wcześniej wspomnianymi, zakres regulacji sznurówką jest moim zdaniem większy niż tych z rzepami (mam wąską łydkę i przy rozmiarze 40 dało się je ładnie dopasować). Brązowe mi się podobają i sama się do nich przymierzam 🙂
A ja zastanawiam się nad hkm elegance, poprzeglądałam wątek ale nie znalazłam potrzebnych info. Jak z rozmiarówką? Bo nie wiem czy nosząc normalnie rozm. 41 brać je 41 czy 42?
Ja tylko raz kupilam termobuty o rozmiar większe właśnie ze względu na skarpetę i wkładkę i to był największy błąd. Potem, jak futro sie mocno ubiło to nawet dodatkowa skarpeta nie pomogła. Stopa latała mi po całym bucie.
Nooo ja też tak mam, jeszcze jak jeżdżę to powoduje to podnoszenie pięty - samej pięty, but leży normalnie, bo jak nie mam oparcia na podeszwie która opada to szukam oparcia na "suficie" czuję się jakbym jeździła na boso ;o
Ponieważ nie znalazłam ani odpowiadających mi termooficerek ani zgrabnych termobutów to pomyślałam, że może na zimę takie cuś. Myślicie, że się nadadzą? Cena "powalająca", całe 35 zł 🤣
przy jeździe problemem może być zamek od wew. strony... no i raczej szybciutko się przetrą bo materiał wygląda delikatnie..... ale to łażenia po stajni kto wie- za tą cenę można zaryzykować 😉
przy jeździe problemem może być zamek od wew. strony... no i raczej szybciutko się przetrą bo materiał wygląda delikatnie..... ale to łażenia po stajni kto wie- za tą cenę można zaryzykować 😉