Forum towarzyskie »

Zachodniopomorscy re-voltowicze:)

A ja szukam dobrego dermatologa  :kwiatek:

Pani Barbara Szamer - polecam w 100%! 🙂
Jakby co moge jeszcze polecic ginekologa i stomatologa  😁
Faith, a tak z ciekawości jaki gin? ;>
Jakby co moge jeszcze polecic ginekologa i stomatologa  😁

A nie masz kogos, kto by mi pomogł?  🤣
Mam mały problem, bo na ramieniu przy kosteczce od obojczyka zrobiło mi się dziwne coś. Internista powiedział, że mam się nie przejmować, a ja wolałabym pójsc do kogos, kto sie na tym zna. To dziwne coś wygląda jak taki nabity guz, ale nie schodzi i nie jest siniakiem. Nie wiem do kogo iść, dermatolog?

A swoją drogą, jaki ginekolog???  🤣
ginekolog - dr Piotr Pychtin 🙂 chodze prywatnie, ale jestem mega zadowolona, wyslucha, doradzi, opieprzy  😁, przebada w kazda strone i nie ma kosmicznych cen 😉
kajula niestety nie pomoge, nawet nie wiem jak ugryzc taki problem.
jezeli chodzi o ginekologa (mezczyzne) to zdecydowanie jako jeden z lepszych, delikatniejszych jest pan Zarzycki i ... tu nazwiska nie pamietam :/ Ordynator szpitala w Zdrojach w kazdym razie.

A jak laseczki boicie sie Panów, to polecam Panią Basię Rajewską (Mierzyn) - fantastyczna babeczka 🙂
Ja osobiscie jakos boje sie do mezczyzny ginekologa chodzic...
szczerze wspolpracuje mi sie z nim milion razy lepiej niz z 2ma babkami wczesniej🙂 nie mam ani pol 'ale' 🙂
Gina to polecam dr Marka Bilara , znalazłam już tel do Szamer jutro dzwonię dzięki 🙂 ja to mogę okulistę jeszcze polecic jak by ktoś chciał 🙂
A ja lekarza rodzinnego. 😀
Oj tak....Kajula dobrze prawi, Andrzej Niedzielski ( Zdroje) to swietny ginekolog. Prowadzil moja ciaze, ja jestem z Niego bardzo zadowolona, mily, doswiadczony i bardzo delikatny przy badaniach
konia44, moja mame operowal miesiac temu, mama jest zachwycona. Kiedys chodzila do niego regularnie 🙂
[s]Pisałam w ogłoszeniach ale zapytam tutaj.
Czy ktoś ma lub zna osobę kto ma na sprzedaż aleksandrettę z klatką?  Informacje prosiłabym na PW   :kwiatek:

Znalazłam w Sławnie, czekam na odp, bo niestety w ogłoszeniu nie ma nr telefonu, może ktoś znajomy wystawił?[/s]
Heloool, moze ktos chetny na sniezna wizyte w stajni z aparatem w ten lub nastepny weeknd?🙂
ja, ja zapraszam! 😉
ale to wlasnie ja zapraszam😀 tzn chcialam udokumentowac pierwsze wieksze wsiadanie na new-horse 😀 do pilchowa zapraszam znaczy😉
A już myślałam, że ktoś chce pofocić  😁
faith ja bym mogła w następny weekend, tylko że nadal nie mam komputera i ciężko by było z szybkim wysłaniem zdjęć. Aczkolwiek jakby nie patrzeć zdjęcia byś miała. 😉
no to zapraszam 😀
To bliżej weekendu jeszcze się odezwę. 🙂
😂 Jest jakiś termin bliżej weekendu niż piątek??
tak, natepny piatek  😅
aa nie doczytałam, ze następny weekend 😡
niemniej jednak, kazdy piatek jest rownie dobry 😀
ja z chęcią pofocę! 🙂
zapraszam na PW 🙂
Drodzy zasniezeni Pomorzanie, jak przezyliscie atak zimy weekendowej?:>
ja w piatek szalona podroz do domu na pieszo od wawrzyniaka na potulicka:P
za to wczoraj pieknie sie jezdzilo konno w sniegu, nawet zagalopowac sie dalo 😀 tylko pod stajnie prawie zjechalam na dupie po lodzie😉
Ja chciałam w piatek wieczorem odwiezc kolezanke do domu (droga z Warzymic na niebuszewo). Niestety na Mieszka I juz zawrocilysmy, bo widzialam na Piastow 3 autobusy stojace na awaryjnych, a na drugim pasie zjezdzajace w dol samochody, ktore nie mogly podjechac pod Piastow 😉 Koniec koncow kolezanka spala u mnie. Ale miasto sparalizowane okrutnie. Cale szczescie rodzice od Pilchowa dojechali o 15, bo od 16 do 20 w ogole nie dalo sie do Pilchowa przedostac... ani z niego wydostac.
No wlasnie Gaga pisala ze musiala spac u koniuff, tzn u taty bo sie nie dalo wydostac😉
Ja juz w niedziele dojechalam do Pilchowa, aczkolwiek podroz piesza po oblodzonej sciezce z siodlem, torba z gratami i torba z osprzetem - bezcenna 😀
Miasto sparaliżowane, przecież to takie dziwne że w zimę pada śnieg a nawet go zapowiadają w pogodzie! Chociaż byłam zaskoczona, bo już w piątek ok. godziny 15 widziałam odśnieżarki na ulicach  😁
casines, ale nic dziwnego, ze miasto sparalizowane, skoro sam koordynator akcji Zima w remondisie powiedzial, ze piaskarki jak najbardziej jezdzily od rana, ale za nimi jezdzily plugi i wszystko zbieraly  😵
Cale szczescie rodzice od Pilchowa dojechali o 15, bo od 16 do 20 w ogole nie dalo sie do Pilchowa przedostac... ani z niego wydostac.

Dało radę, ale przez Bartoszewo i Dobrą
Byłam ok 22 z hakiem na spacerze (Pilchowo) - korek stał nadal, ba - jakiś kretyn jadąc pod prąd zepchnął do rowu busa  😵
A wystarczyły 2 patrole drogówki puszczające ruch objazdami przez Dobrą właśnie - nie byłoby korka...

a że zima śnieg pada - też się zdziwiłam ;-) zastanawiałam się nad zakupem radia dla służb odśnieżających - może ktoś wysłuchałby prognoz pogody i puścił przed śniegiem jeszcze solarki i piaskarki. Wówczas nie byłoby takiej koszmarnej gołoledzi, tylu wypadków i totalnej blokady miasta. Kajula co do tekstu o pisakarkach i pługach z mmszczecin - zwórć uwagę, ze wiekszośc pługów to jednocześnie piaskarki - pług jest z przodu, piaskarka z tyłu... ;-)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się