Ja w imieniu koleżanki też poproszę ale w moim przypadku o rejestracje :kwiatek: Sama się już zarejestrowałam i uzbierałam "pudełeczko" (z poniżej wymienionymi produktami).
"Wyobraź sobie, że znalazłam fajną stronę,dzięki której dostajesz miniatury kosmetyków renomowanych firm za free! Skorzystaj z tego prezentu już teraz, pozwól sobie na luksus!Aby otrzymać swoje pudełko pełne kosmetycznych skarbów, zarejestruj się na stronie używając do tego podanego niżej adresu:
shinybox.pl/?ref=1185adf
To bardzo proste, jestem przekonana że będziesz zadowolona tak samo jak ja! A oto lista kosmetyków, które wczoraj dostałam:
- Delia Hair Silk – czyli naturalny jedwab do włosów, 100 ml – produkt pełnowymiarowy
- Phenome – zestaw 5 kremików do pielęgnacji twarzy
- Lancaster – miniprodukt mleczka do ciała z filtrem 15 + kupon rabatowy -20% na produkty Lancaster do perfumerii Douglas
- Wise – żel do mycia ciała
- Lavera – lotion nawilżający po opalaniu
Jestem pod OGROMNYM wrażeniem, przypominam że to pudełko (+ rzeczy w nim zawarte) i jego wysyłka są darmowe!
Dołącz, możesz na tym wiele zyskać. Daj znać także swoim przyjaciółkom i znajomym!Zapraszam, każda kobieta jest tego warta! "
A ja może nie konkurs, ale bardzo proszę o rejestrację pod tym linkiem jeśli jeszcze ktoś nie ma konta. 🙂 http://shinybox.pl/?ref=8e53a7a Dla was to tylko chwilka, a mi już niewiele brakuje. Bardzo dziękuję każdemu :kwiatek:
edit: u mnie kumpela już odebrała to całe pudełeczko, mam nadzieję, że to nie ściema. Zobaczymy 😉
To i ja zgłaszam się z prośbą do Voltowiczów, wierząc w mega moc tego forum :kwiatek:
Jeśli macie wolne kilka sekund 😉 oddajcie głos na zdjęcie pod tytułem "Trudny wybór", autor Adam Vieweger (na dole strony, ostatnie). Dzięki temu zdjęciu, na którym moja mała siostra wraz z koleżanką oglądają tvn player, możemy wygrać fajowe nagrody 🙂 http://tvnplayer.pl/konkurs_tvnplayer
Moi koledzy z TVPW biorą udział w konkursie! Nagrali bardzo fajny teledysk do piosenki "Rise Before You Fall" Rea Garvey-a. Obecnie trwa głosowanie na funpage-u artysty na podstawie którego zostanie wyłoniony zwycięzca. Każdy głos się liczy!