u mnie była jeszcze Halina Kusek bo z klubu. A Pan Wacław spoko był ;p i taaaakie trudne pytania mi zadał... np. opisz półsiad itp. a w ogóle to nie zwracali uwagi na błędy i starali się pomóc jak widzieli, że się stresujesz itp.
munky, my z dziewuchami miałyśmy raczej wrażenie, że oni owszem, chcą, ale nas, za przeproszeniem, udupic. od samego początku. w sumie najbardziej lightowe były skoki, ujeżdżenie straszne do przejścia, pewnie przez p.Marię 👀, a teoria dziwna, nietrzymająca się właściwych pytań i nieżyciowa. nie podobały mi się te egzaminy...
a u nas było odwrotnie... na ujeżdżeniu i skokach o każdą pierdołę się czepiali i obniżali punkty 🙄 , a na teorii na luzie itd. Pruchniewicz spoko gościu 🤣
Ja na razie mam tylko brąz za sobą, na srebro się może wybiorę w wakacje, a do złotej to mi jeszcze ho ho daleko 😉 Zdawałam w Szarży, pytania z teorii były łatwe. Bez problemu na nie odpowiedziałam. A egzamin przeprowadzali w stołówce, do której wprowadzili konia 😁 . Bez problemu odpowiedziałam na pytania, a dziewczyna obok miała problem z pytaniem "Co to jest hreczka?" 🤔wirek: Ujeżdżenie też dość łatwo poszło, na skokach ze stresu troszke mi się trasa pomyliła... ale ważne, że zdane 😅
mam pytanie... mam taki problem- na odznace zrobili mi błąd w nazwisku 😤 i nie wiem co mam zrobić i czy w ogóle coś robić 🤔 bo jeśli nie będę mogła przez to być dopuszczona do zawodów i tak dalej to nie wiem co zrobie ;/
a ja już brąz i srebro zdane, do złotka się szykuję 😅
Munky koniecznie to zgłoś! Nigdy nie sprawdzają, czy masz odznakę, ale do wniosku o licencję regionalną składasz dane z odznaki, więc napraw to jak najszybciej.
A ja mam pytanko , bo odznake mam zaliczoną , jednak zgubiłam ją (tą metalową brązową) a wypadało by mieć , czy ktoś wie co mogę w takim wypadku zrobić ?
a ja już brąz i srebro zdane, do złotka się szykuję 😅
Munky koniecznie to zgłoś! Nigdy nie sprawdzają, czy masz odznakę, ale do wniosku o licencję regionalną składasz dane z odznaki, więc napraw to jak najszybciej.
no tak wiem... w protokole wypisali mi dobrze a na odznace już nie. :/ co za ludzie. i teraz będę musiała latać wymieniać... ratunku 😡
A ja mam pytanko , bo odznake mam zaliczoną , jednak zgubiłam ją (tą metalową brązową) a wypadało by mieć , czy ktoś wie co mogę w takim wypadku zrobić ?
Trolinka napisz maila z zapytaniem do pzj, ostatnio miłym dla mnie zaskoczeniem było że odpisują mi na wszystkie pytania bardzo dokładnie i bardzo szybko🙂
Hejo, ja dopiero chce zdawac na brązową odznake, ale mam kilka pytan.... np. -Czy pytania (w teorii) zmieniaja sie co roku czy nie? -Mam odpowiadać na ile pytań? Bo na innych stronkach sa takie zalaczniki z 300 iles...to na wszystkie mam odpowiadac?? -Jak zdaje ujeżdżenie i skoki to moge miec bat czy nie??