Nie potrzeba pochodzenia, bo u Cyganów wszystko jest na słowo. Jak jest "good cob" to widać zresztą 😉 Rasa dopiero była zarejestrowana kilkanascie lat temu, zresztą zajrzyj do mnie na stronę, tam jest dokładne wyjaśnienie.Informacje o rasie
ikarina jakieś to marne, ani to nie ma za dużo pióra na nogach, ani zadu, ani klaty, nogi dość chude. Maść też nieciekawa, no ale jako że to riding pony, to sobie może być 😉
The proxy server received an invalid response from an upstream server. The proxy server could not handle the request GET /nasze-klacze-hodowlane-rasy-tinker/88-klacz-tinker-manuela.html.
Reason: Error reading from remote server
Coś się chyba na stronce schrzaniło, bo nie mogę wejść.
Cześć wszystkim 😀 Jeżdże na tinkerze, 5lateniej klaczce imieniem Cykoria. . Kobyłka mooooooooooocno do przodu- na pewno opisywanymi tutaj tuptusiami nie jest, bardzo żywiołowa, bardzo odważna (czuje respekt przed czerwono-białymi pasami na drodze i taśmami- i to tyle :hihi🙂, bardzo wygodna i.. całkiem nieźle skacze (na razie najwyżej skoczone bez zrzutki to okser 90cmx90cm 😀) HM.. co do wody, to chyba cos poszło nie tak bo powinna być konikiem morskim. 😀 A zdjęcie mam na razie tylko takie. 😉
Witam, jeżeli ktoś ma na sprzedaż tinkera to proszę o info na pv. Szukam klaczki od 1 roku do 5 lat. Jeżeli znacie jakieś hodowle w Polsce, które mają na sprzedaż to też poproszę info.