Forum konie »

Tinkery

glanek tej siwej nie kradnij lepiej, bo ona mi wygląda na coś około 15 000 GBP conajmniej  😉 Mimo że na pewno nie ma czipa ani paszpotu  😉
.
Nie potrzeba pochodzenia, bo u Cyganów wszystko jest na słowo. Jak jest "good cob" to widać zresztą 😉 Rasa dopiero była zarejestrowana kilkanascie lat temu, zresztą zajrzyj do mnie na stronę, tam jest dokładne wyjaśnienie.Informacje o rasie
ktoś z Was orientuje się jaka cena Tinkerka jest w UK?
W UK nie ma tinkerów, jak zapytasz Cygana o tinkera to zostaniesz napomniana 😉 (facet by w zęby dostał  :hihi🙂

Jak chcesz byle co, to już za cenę mięsa, jak chcesz coś dobrego - to kilka tysięcy.

My prowadzimy hodowlę niedaleko Cambridge.
W UK nie ma tinkerów, jak zapytasz Cygana o tinkera to zostaniesz napomniana 😉 (facet by w zęby dostał  :hihi🙂

Jak chcesz byle co, to już za cenę mięsa, jak chcesz coś dobrego - to kilka tysięcy.

My prowadzimy hodowlę niedaleko Cambridge.

a jaka jest u Ciebie cena?
Wysoka.
Wysoka.

powyżej 15 tys?
15 tys w funtach 😉
[quote author=Aluś link=topic=60676.msg2003359#msg2003359 date=1391601059]
Wysoka.

powyżej 15 tys?
[/quote]

Powyżej. Mamy klientów m.in. w Danii i w USA.
A., co sądzisz o tym cobie? Koleżanka sprzedaje - opisała go jako traditional gypsy i rzuciła cenę 1250 funtów.

a jakieś zdjęcia bez siodła, bo wygląda na starszą kobyłę po wielu źrebakach z zapadniętym grzbietem  🙄
Niestety, nie mam innych zdjęc, a tak poza tym to wałach :/ Widziałam te plecy i podejrzewam, że dlatego taki tani :/
ok, jak wałach to przynajmniej wyeksploatowanie hodowlane odpada 😉

ale ja bym chyba się bała takich pleców
ikarina jakieś to marne, ani to nie ma za dużo pióra na nogach, ani zadu, ani klaty, nogi dość chude. Maść też nieciekawa, no ale jako że to riding pony, to sobie może być 😉
Acha, czyli możliwe, że po prostu znajoma sobie szuka jelenia 😉 Widzę już na facebooku, że kolejka jest do tego konia  🤔wirek:
Niekoniecznie jelenia, zajeżdżone kosztują co najmniej 1500- 2000 😉 A jak zajeżdzone i do zaprzęgu, to tak 2500 za byle co spokojnie żądają.
Leo wczoraj. Chyba założę nowy temat bo te "tinkery" mnie denerwują okropnie  😤

http://tinkery.pl/nasze-klacze-hodowlane-rasy-tinker/88-klacz-tinker-manuela.html Miałam okazję przez pewien czas z nią pracować. NAJWSPANIALSZY I NAJMĄDRZEJSZY KOŃ JAKIEGO ZNAM <3
Proxy Error

The proxy server received an invalid response from an upstream server.
The proxy server could not handle the request GET /nasze-klacze-hodowlane-rasy-tinker/88-klacz-tinker-manuela.html.

Reason: Error reading from remote server

Coś się chyba na stronce schrzaniło, bo nie mogę wejść.
U mnie wszystko działa. Próbowałaś inną przeglądarką ?
No teraz już działa, wcześniej nawet na innych przeglądarkach ni cholery nie chciało ruszyć. Widocznie to był przejściowy problem.
Hej słuchajcie potrzebuje wiadomości na temat Licencji dla ogierów sprowadzony z poza Polski ( mających licencję )
Czekam pilnie na odpowiedzi 🙂
Cześć wszystkim  😀
Jeżdże na tinkerze, 5lateniej klaczce imieniem Cykoria. . Kobyłka mooooooooooocno do przodu- na pewno opisywanymi tutaj tuptusiami nie jest, bardzo żywiołowa, bardzo odważna (czuje respekt przed czerwono-białymi pasami na drodze i taśmami-  i to tyle  :hihi🙂, bardzo wygodna i.. całkiem nieźle skacze (na razie najwyżej skoczone bez zrzutki to okser 90cmx90cm  😀) HM.. co do wody, to chyba cos poszło nie tak bo powinna być konikiem morskim.  😀
A zdjęcie mam na razie tylko takie. 😉
autodestrukcja no no piękna dziewczyna  😍
Witam,
jeżeli ktoś ma na sprzedaż tinkera to proszę o info na pv. Szukam klaczki od 1 roku do 5 lat.
Jeżeli znacie jakieś hodowle w Polsce, które mają na sprzedaż to też poproszę info.

Odkopuje.
Mamy na forum jakiegoś hodowce Tinkerow bądź Gipsy vanner'ow?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się