No tak faktycznie. Te niemieckie wyglądają na lepiej wykonane i jakieś takie ładniejsze. Trzeba kogoś wysłać do Niemiec i zrobić re voltowe zamówienie zbiorowe. 😁
o jaaaa.... strzemiona pod kolor czaprakow 😍 juz widze te oglosznia "komplet jakis tam : czaprak, owijki, nauszniki i strzemiona idealnie dopasowane kolorystyznie" 😁
a tak powaznie klimat fajny, ciekawe tylk jak ze stosunkiem jakosci do ceny?
jak szukalma sobie sprzetu jakis czas temu w usa, to w kazdym sklepie mozna bylo dostac mnostwo kolorowych rzeczy (szczegolnie tych do westu), poprostu wszstko (ochraniacze, kaski, owijki...wszstko) oprocz stantardowych kolorow takze we wzorki czy "inne" kolorki... fajnie ze i do nas taka moda przychodzi...bedzie weselej 🙂
W Niemczech takie siodła są ? 😜 Byłam w Loesdau i widziałam tylko kolorowe ogłowia, nie tylko dla kucyków 😍 Już wiem na jakie siodła będę namawiać szefa 😁
Kolorwiatru, no właśnie oni takie różne wynalazki na zamówienie szyją. Jak będziesz czuła potrzebę zamówienia to daj znać, poproszę o jakiś namiar do tych ludzi 🙂
W tym stylu (zwłaszcza te ogłowia) fajnie wygladałyby w konkursach kostiumowych nie cytuj zdjec!