Też próbuję znaleźć kogoś kto tam był, bo miał tam swój debiut po rocznej przerwie w startach gniady pod nowym jeźdźcem. W "P" z jokerem poszło mu nieźle, a na "N" zabrakło mu już siły (dopiero od msca jest w treningu po rocznym pastwiskowaniu) i zrezygnował.
Gniady może tez się tam pojawi- mam być dopiero informowana o jego planach startowych. Pewnie ja sie tam tez pojawię. Tak z sentymentu- fotki porobię 😀
Ramires, ja tam zawody na woli zawsze lubiłam, przynajmniej te otwarte 😉 jak się kiedyś wyrżnęłam na rozprężalni dokładnie przed przejazdem, od razu przez mikrofon pytali czy wszystko dobrze, mogłam przesunąć przejazd bez problemu. Komentarze są naprawdę sympatyczne 😀
byłam, powk**** się na debilnych właścicieli psów, którzy nie potrafią korzystać ze smyczy albo w życiu jej na oczy nie widzieli, mojemu psu tez sie wolnobiegajace pieski nie spodobaly takze wrocilam do domu. :] Jednym okiem obrzejrzalam pare przejazdow L takze nic ciekawego 😉
Byłam dzisiaj pokibicować w Jaszkowie moim zwierzakom. Porobiłam trochę zdjęć, najadłam się pomidorówki (i zabrałam nawet w słoiku do domu 😍 ), podładowałam akumulatory.
Asieńka- na halówki jadę z dwomia giga słoikami- po zapas pomidorówki na dwa dni 😁 Kiedy teraz są najbliższe regionalki lub ogólnopolskie w okolicach Poznania?