I Niemcy przegrali, ale oni chociaż potrafią grać do końca. Nawet bramkarz wolał zaryzykować niż bezczynnie stać. Mimo wszystko i tak kibicowałam przeciwnikom Niemiec, większy sentyment. 😉
Presja, Martva, Cierpienie, hanoverka - jestem z Wami 🏇 Kciuki trzymałam za Włochów, ale w finale murem stoję za Hiszpanami! Buddo daj, coby Hiszpanie wygrali! 😜 😅
Nie no szacun dla Niemieckiego bramkarza! Ale generalnie to gra Niemców trochę przypominała mi grę Polaków. Rzucali się w pierwszych minutach, ale NIE WYKORZYSTALI ZADNEJ OKAZJI
Jeżeli ktoś idzie od pierwszych minut na całość, to musi strzelać bramki! Musi, bo inaczej z każdą minutą jest coraz gorzej, zmęczenie coraz większe, formy nie przybywa. Polacy tak z Czechami się rzucali, a potem z nich powietrze uszło, bo zabrakło kondycji.
W innych dyscyplinach to wiedzą, że na 100% nie idzie się od początku, trzeba zostawić sobie siły na finalny atak 🙂
Cieszę się, ze przeszli Włosi, bo im kibicowałam. Nie ze względu na drużynę, bo to mi trochę lata, ale mam bardzo dużo znajomych Włochów, więc jak sie wspólnie mecze ogląda, to z góry wiadomo za kogo należy trzymać kciuki 😉
no proszę jednak pomaga, bo :Ostatnim razem - po wyjściu z grupy na Euro - Włosi pomaszerowali do klasztoru Kamedułów znajdującego się na krakowskich Bielanach. Z kolei po meczu ćwierćfinałowym również odwiedzili Łagiewniki
Ja całym sercem za Hiszpanią, ale Włosi ładnie zagrali z Niemcami, wsięc nie zdziwię się, jeśli to oni wygrają. Oj, szykuje się gorąca niedziela! 😅 😅 😅
Tez macie wrazenie, ze to Euro jakos szybko minelo? 😂 Niby u mnie w miescie nic sie szczegolnego nie dzialo, ale trudno mi sobie wyobrazic powrot do tej zwyklej codziennosci. 😁
I szkoda, powiem szczerze, że poniósł mnie piłkoszał 😂 Świetnie bawiłam się ze znajomymi i kompletnie obcymi ludźmi, atmosfera fantastyczna! W Poznaniu przed meczem Włochy-Chorwacja był jakiś szał! Tłumy na ulicach, wspólne śpiewanie "Polska Biało-Czerwoni", w Warszawie też wesoło. Smutno trochę 🙂
Teraz czekam na Mistrzostwa Swiata w siatce mężczyzn w 2014 🏇
nie powtórzy się finał z 2008 (Torres nie w formie 😉)
Nie no ja cały czas liczę na to że w finale go wpuszczą( 😍 ) bo z tą formą to chyba lekka przesada, przecież jakby nie Torres to by Chelsea nie zdobyła pucharu w lidze w tym roku 😉 (dołożył się chłopak do wygranej)
Tak więc liczę że Hiszpania (i życzę jej tego) jako pierwsza drużyna na świecie podtrzyma mistrzostwo 😅
A jak nawet wygrają Włosi to też nie będę bardzo smutna bo też im mocno kibicowałam od początku i cieszę się że pokonali Niemców.
Kurczę, nie podobało mi się na początku - masa polaków na ulicy krzyczących do wszystkich "Kto dziś wygra?!" a cała ulica "Pooolska" i ten cały polski szaał, chciałam jak najszybciej końca ale... będzie mi kurcze brakowało tych włoskich i portugalskich spojrzeń, uśmiechów i "mmm polish girls" gdy idę przez starówkę 😁
i ja również 😅 Fabregas, Iniesta i reszta bandy- do booooooooju 😅
p.s. czy nie uważacie, że zwycięstwo w GP na CSI** w Poznaniu i w trzech innych konkursach Włocha to jakiś złowrogi znak? 🤔 chociaż ja odbieram to tak, że limit zwycięstw Włochów już się wyczerpał 😁