tak jak mówi espana. spalony mógł być nawet metrowy, ale sędzia puścił grę dalej. i bramka była jak sam... no była po prostu. a monitorów i kamer nie chce UEFA.
Nigdy chyba nie zrozumiem, dlaczego w piłce nożnej nie może być tak jak w innych sportach, czyli monitor obok boiska, ...
W skokach przez przeszkody zapis video jest bez znaczenia:
Artykuł 229. POMIAR CZASU
4. W przypadku awarii fotokomórki w trakcie konkursu, czas, jaki uzyskał zawodnik musi być zmierzony przy pomocy stoperów z dokładnością do setnych części sekundy. Zapis wideo nie może być nigdy używany w celu ustalenia czasu przejazdu zawodnika.
...a przydałby się...kiedys na wkkw protestowalismy (w Sopocie zresztą 😉 ) - zawodniczka wpadła na metę 15 sekund przed normą,a dostała punkty karne jak za spóźnienie 1,5 minutowe...był zpais video i komisja zauwazyła,że nie zatrzymano fotokomórki po wcześniejszym zawodniku....
Ale Ronaldo nie strzelał karnych 😉, miał być ostatni, ale już nie miał po co strzelać bo było po fruktach. Mi chodziło o niestrzelanie gola podczas tych 120 minut meczu, bo miał pare dobrych sytuacji.
Reprezentacja Portugalii to nie sam Ronaldo. Szkoda, naprawdę szkoda, bo zagrali dobry mecz, a Hiszpanie mocno się zdziwili... Nie lubię karnych, to tak naprawdę samo szczęście (albo pech 😉). Na zwycięstwo dzisiaj zasłużyła Portugalia, no ale trudno. Mam nadzieję, że jutro wygrają Niemcy i spiorą w niedzielę tyłki Hiszpanom 😎.
Reprezentacja Portugalii to nie sam Ronaldo. Szkoda, naprawdę szkoda, bo zagrali dobry mecz, a Hiszpanie mocno się zdziwili...
No właśnie nie sam Ronaldo, ale wszyscy grali dobrze, moim zdaniem lepiej niż Hiszpanie, i dlatego zasłużyli na wygraną. Szkoda, na Ronaldo spoczywało zadanie zdobycia gola, no jak to w sporcie, umiejętności to jedno a szczęście to drugie 😉
Ja tam się cieszę. Nie trawię Ronaldo jako człowieka. Piłkarz zajebisty i tyle. Nigdy Portugalii nie lubiłam, dwóch Portugalczyków darzyłam sympatią- Figo i bramkarz Ricardo sprzed paru lat. Mecz widziałam w kawałkach, dla mnie to nie było to, kompletnie nie to co powinno się dziać w meczu z obu stron. Byłam pewna, że jak dojdzie do karnych, to Portugalia nie ma szans, nie z Casillasem w bramce Hiszpani. Oczywiście w finale będę kibicować Niemcom, jeśli wejdą, a moim zdaniem wejdą 😎 Ja po grupowych zmaganiach nikomu nie kibicowałam, ino byłam przeciwna zwycięstwom Francjii i Portugalii 😁 ME dla mnie się skończyły wraz z kompromitacją Holendrów.
omamusiu, ja tam mam nadzieję na wygraną Hiszpanii. Co więcej, ja w nią szczerze wierzę! 🏇 Życzę im jak najlepiej, no ale cóż poradzic, jakby nie było, to już od kilku ładnych lat piorą mi mózg 😉
Ciągle mam w pamięci ich mundialową wygraną. Znowu chcę się tak cieszyć razem z nimi! Wskakiwanie do fontann, śpiewanie, wszyscy na ulicach, no szał ciał 💃
Dałabym sobie palca uciąć, że Niemcy przejdą do finału z, cytując Dodę, palcem w dupie 😲 Nie skończyła się jeszcze pierwsza połowa, a jest 2😲 dla Włochów 😲
Mam nadzieję, że chociaż w tym meczu wygrają ci, którym kibicuję, czyli Niemcy. Wczoraj nie przyniosłam szczęście Portugalczykom, może dzisiaj będzie inaczej 🙁. Chciałabym finał Hiszpania - Niemcy.
Szkoda mi Portugalii, wczorajszy mecz był w ich wykonaniu super, liczyłam na gola 🙁
Nie wiem czemu tyle złości i nienawiści idzie w stronę Ronaldo. Odkąd przeczytałam troche więcej o jego życiu to naprawdę doceniam tego człowieka, za to gdzie doszedł i ile pracy wkłada w siebie, podziwiam. Może gwiazdorzy czasami, ale ma prawo bo piłkarzem jest świetnym 😉
Dzis sama nie wiem za kim jestem, chyba bardziej za Niemcami...
To będzie piękny finał Włosi: Hiszpania 🏇 Super że Niemcy odpadli, mieli fuksa w tych ostatnich minutach jakby nie ten strzał przed bramką to było by do samego końca 2😲. Dobra teraz obstawiam że będzie 2:1 dla Hiszpani w niedzielę - oby! 😅