Forum konie »

MPMK 2011; 2012

vampiria, no taki zart. napisano ci, ze w ujezdzeniu nie ma szans bo ruch fryza itp, a w skokach nikt nie patrzy na takie rzeczy, to tak zazartowalam. nie chcialam cie urazic.
christine, czyli ogolnie takie "pro" tyly pod to podpadaja?

tak
troche bez sensu 🤔wirek:
jak wszystko w tym kraju  🙄
Czy listy startowe na jutro oraz wyniki z dziś są gdzieś już dostępne w internecie, czy tradycyjnie owiane tajemnicą?
na dressage.pl sa
są wczorajsze, a interesują mnie dzisiejsze i to nie tylko z ujeżdżenia 🙂
aah Ok, 🙂
Dziewczyny, gdzie znajdę program jutrzejszego dnia?
Najprawdopodbniej nigdzie 🙁
Organizacja słabiutka - poślizgi, słabe nagłośnienie, kiepskie podłoże na parkurze (a przeciez nie padało) - kilka koni miało poważne problemy z rownowagą na jednym z zakrętów. Do tego ledwie jeden punkt gastronomiczny z kosmicznymi cenami - 3 Coca-Cole 0,33 + woda 1,5 - 20 zł  😵
Zdążyłam zrzucić zdjęcia, mam nadzieję, że uda mi się obrobić choć część i wrzucić do galerii.
To lipa 🙁 Już to widzę, jakie będą komentarze w październikowych gazetach...
Podobno nie ma jeszcze wyników ani list startowych na jurto, tzn nie ma ich nawet tam na miejscu, we Wrocławiu ?  😵  O co w tym wszystkim chodzi, to jakieś kpiny?  🤔
są listy na dressage.pl
z listami pusta strona się otwiera - na świecie koni są wyniki z dzisiaj i jest Pianossa 😅 😅 😅
Kika
armara, bardzo czekam na fotki  :kwiatek:
Burza
Będą dziś, wczoraj siedziałam na skokach 😉

Co do organozacji jeszcze - może jestem przyzwyczajona do poziomu Sielanki, ale to naprawdę obciach to co tam się dzieje. Myślałam, że na zachodzie, we Wrocławiu jest trochę więcej porządku...

Co do koni, obejrzałam całe 5-latki, najbardziej podobał mi się Cassilio i Bandolero H oraz Dionizos, w ujeżdżeniu - 4-latki, niespodzianką in minus były niedyspozycje ruchowe kilku koni z tych co widziałam podobała mi się klacz Avedis/Powój trk.

Avedis

Cassilio

Dionizos
z listami pusta strona się otwiera - na świecie koni są wyniki z dzisiaj i jest Pianossa 😅 😅 😅
Kika

O Pianosę chodzi, jak się domyślam. Trochę geografii w połączeniu z literaturą, i się człowiek gubi.  😁 🤔wirek:
armara Bandolero cos wrzuc 😉 ten kon robi niesamowite wyniki pod Tomkiem - zawsze w okolicach 8,6! 🙂 chcialabym go na zywo zobaczyc...
o której jutro zaczynają się skoki? Jest w ogóle dostępny w necie jakiś "program" na jutro?? 😉
Postaram się zaraz coś wrzucić  🏇
ancyk0991
Jutro konkursy zaczynają się o 9, od 4-latków hod. polskiej, przynajmniej taką informację usłyszałam dziś w trakcie zawodów.
armara: Jakbyś miała zdjęcia klaczy Angela de la Cruz (6 latka hodowli zagranicznej) to wrzuć proszę :kwiatek:
amazonka89
Robiłam wczoraj 5-latki (skoki), dziś 4 i 5-latki i tylko fragm. 6-latków. Jutro mam być cały dzień, wiec jeśli klacz jest w finale to możliwe, że mi się uda coś pstryknąć 🙂
armara, a masz może jakieś fotki 5-latka polskiej hodowli My Dream ??
Mam,ale nadaje się tylko jedno - dwa pozostałe są niestety w niewyjściowych pozach 😉 W przyszłym tygodniu będzie dostępna galeria na mojej stronie www, jeśli ktoś będzie zainteresowany zapraszam na PW. Wrzucę teraz kilka zdjęć i zniknę. Proszę o cierpliwość  :kwiatek:

My Dream

Świetnie galopujący First Fighter Condiny  👍

Bandolero H

Diokles młp 8,5

edit: Poprawiłam linki
armara - dziękuję :kwiatek:
Ma ktoś może zdjęcia Princessy i Ani Woźnicy z 6-latków w ujeżdżeniu?
No to juz pozamiatane, dzisiaj zrzutka  😵
Dramka, a jakie dziś jest podłoże, bo podobno w nocy bardzo lało?
Nie wiem, o podłożu nic nie wspominał dzisiaj. Mówił wcześniej ze 2 konie sie wywaliły
ono po pewnym czasie z trawiastego podsypanego białym piaskiem w niektórych miejscach zrobiło się piaszczysto-trawiastym.
Nie wiem czy po deszczch nie zrobiła się breja z tego piasku?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się