Forum towarzyskie »

The Royal Wedding

a czy przypadkiem na tym nagraniu nie widać, że jakiś koń leci luzem ❓  🤔
http://www.plejada.pl/257943,0,szczesliwi-panstwo-mlodzi,wideo.html
pod koniec, mija ich z lewej strony
Farmerama też oszalała 😂
Ja dostałam głupawki jak te misje zobaczyłam 😵 😂

Suknia śliczna  😍 Pierwszy raz gdy zobaczyłam pomyślałam ale iblech z tą koroną , ale jak się przyjrzałam i zastanowiłam to cud miód orzeszki 😉 A pocałunek jakiś taki zwyczajny był  😜
kumpel wrzucił na FB... 😁

no ładnie, ladnie...  😂
Ta mała co ciągle uszy zatykała i była wyraźnie nabzdyczona jest rozbrajająca 😁
oczy powinna zasłonić  😂 😂 😂
ona po prostu czeka w kolejce 😉
świntuchy!
co ona tam na prawdę robi?
Na jakimś zdjęciu  widziałam jak Kate i William się całowali to ona miała zatkne uszy i naburmuszoną mine  😂
a czy przypadkiem na tym nagraniu nie widać, że jakiś koń leci luzem ❓  🤔
http://www.plejada.pl/257943,0,szczesliwi-panstwo-mlodzi,wideo.html
pod koniec, mija ich z lewej strony

widać, na poczatku stoi między karetą a publicznością
ou shit ale obciach  😵  stracić panowanie na TAKIEJ imprezie
biedny gwardzista, pewnie spieszony do trzeciego pokolenia w przód..

to inny koń, całe zdarzenie od 36 sek., chyba chciał być pierwszy na imprezie 😉
świntuchy!
co ona tam na prawdę robi?

Podnosiła małą dziewczynkę 😉

Ja jestem oczarowana całą ceremonią i sukienkami Kate 🙂 Też wolę oglądać i 'przeżywać' to niż smoleńsk i inne pierdoły 🙄
Szkoda tylko, że czekali tak długo, panu młodemu już się troszkę wyłysiało 😁
podobało mi się jak z kościoła Peppa wyszła pod rękę z Harrym, może coś z tego będzie? 😁
podobało mi się jak z kościoła Peppa wyszła pod rękę z Harrym, może coś z tego będzie? 😁

Nie sądzę - niestety zaplanowałam już sobie z Harrym the Royal Wedding II.  😎 😉
A bardziej serio, Pippa ponoć z jakimś rekinem finansjery jest związana.
I Pippa ( nie no nie moge  😁 ) jest z kims i Harry tez niestety ... ZE MNA  😀iabeł:
nie mogę  😂
hmm odgrzeję jeszcze na chwilę ten jakże ambitny kotlet  😁

http://www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/363503,Czesi-maja-problem-z-przekazaniem-prezentu-slubnego-brytyjskiej-parze

Pięcioletni siwek Alto pełnej krwi arabskiej miał się stać ozdobą królewskich stajni. Okazało się, że prezent stoi nadal u żłobu w czeskiej stadninie.
Jego przekazanie stronie angielskiej skomplikowali urzędnicy. Stwierdzili, że najpierw musi zostać dokonana wycena ogiera, a dopiero potem rząd Czech w pełnym składzie podejmie decyzję.
http://www.pudelek.pl/artykul/32135/kate_zeszczuplala_ale_nie_wystarczajaco/  dla mnie to juz totalne chamstwo. Przeciez ta dziewczyna nosi rozmiar 34 !

Poinformowaliśmy księżną, że wyretuszujemy jej talię, aby stanowiła lepszy wzór dla kobiet w Wielkiej Brytanii.
😵
Ale po co Willi w tych ostrogach naginał, to ja nie wiem... 😉
Poinformowaliśmy księżną, że wyretuszujemy jej talię, aby stanowiła lepszy wzór dla kobiet w Wielkiej Brytanii.[/b] 😵

Nie przejmuj sie, w UK ponad polowie populacji przydalby sie retusz mozgu, zeby chociaz wygladalo ze jakis maja...
Dworcika, bo są elementem munduru galowego?
epk, no ok, jeśli na ziemi też, to ok 🙂
Oczywiście, że na ziemi też - mundur galowy nie ma wersji alternatywnych, a ostrogi to moim zdaniem bardzo udane nawiązanie do tradycji. Harry też miał.
Dworcika, elementy munduru są niezmienne - oczywiście mundur codzienny różni się od galowego, ale każdy z nich ma DOKŁADNIE określone co, w jakiej postaci, gdzie (dokładnie!) ma się znajdować. Nie ma pola na własne przemyślenia  😀iabeł:
z tą talią przegięcie, a z argumentacją jeszcze większe.

a czesi to nie mieli kladruba dać zamiasta araba?
wiedziałam ze kogos mi przypominali  😂

galopada, boskie  😂
z tą talią przegięcie, a z argumentacją jeszcze większe.

a czesi to nie mieli kladruba dać zamiasta araba?

Czesi dali CHYBA kladruba .
Mój syn był ostatnio w stadninie w Kladrubach i tam pokazywali fotki konia i mówili o tym.
p.s
dopisałam CHYBA bo przypomniały mi się różne "na 100%" mojego syna.  😡
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się