Suknia śliczna 😍 Pierwszy raz gdy zobaczyłam pomyślałam ale iblech z tą koroną , ale jak się przyjrzałam i zastanowiłam to cud miód orzeszki 😉 A pocałunek jakiś taki zwyczajny był 😜
Ja jestem oczarowana całą ceremonią i sukienkami Kate 🙂 Też wolę oglądać i 'przeżywać' to niż smoleńsk i inne pierdoły 🙄 Szkoda tylko, że czekali tak długo, panu młodemu już się troszkę wyłysiało 😁 podobało mi się jak z kościoła Peppa wyszła pod rękę z Harrym, może coś z tego będzie? 😁
podobało mi się jak z kościoła Peppa wyszła pod rękę z Harrym, może coś z tego będzie? 😁
Nie sądzę - niestety zaplanowałam już sobie z Harrym the Royal Wedding II. 😎 😉 A bardziej serio, Pippa ponoć z jakimś rekinem finansjery jest związana.
Pięcioletni siwek Alto pełnej krwi arabskiej miał się stać ozdobą królewskich stajni. Okazało się, że prezent stoi nadal u żłobu w czeskiej stadninie. Jego przekazanie stronie angielskiej skomplikowali urzędnicy. Stwierdzili, że najpierw musi zostać dokonana wycena ogiera, a dopiero potem rząd Czech w pełnym składzie podejmie decyzję.
Oczywiście, że na ziemi też - mundur galowy nie ma wersji alternatywnych, a ostrogi to moim zdaniem bardzo udane nawiązanie do tradycji. Harry też miał.
Dworcika, elementy munduru są niezmienne - oczywiście mundur codzienny różni się od galowego, ale każdy z nich ma DOKŁADNIE określone co, w jakiej postaci, gdzie (dokładnie!) ma się znajdować. Nie ma pola na własne przemyślenia 😀iabeł:
z tą talią przegięcie, a z argumentacją jeszcze większe.
a czesi to nie mieli kladruba dać zamiasta araba?
Czesi dali CHYBA kladruba . Mój syn był ostatnio w stadninie w Kladrubach i tam pokazywali fotki konia i mówili o tym. p.s dopisałam CHYBA bo przypomniały mi się różne "na 100%" mojego syna. 😡