Ja nie mam jak obejrzeć, ale czytałam, że wynajęli ekipę, która sprawdza portale społecznościowe co piszą o ślubie. Jednego gwardzistę podobno już wywalili za obrazę panny młodej 😉
W UK z tej okazji mamy dzien wolny 😉 Wiekszosc ludzi chyba siedzi wlasnie w domach i oglada, bo bardzo pusto zrobilo sie na ulicach, nawet na plazy nikogo nie ma, a to dziwne przy takiej pieknej pogodzie 😉
Rzeczywiscie, ostatnio mamy sporo wolnego 🙂 W poniedzialek tez wolne, wiec wlasnie mamy dlugi weekend 🙂
A ten slub to wyjatkowa okazja, wiele domow w naszym miasteczku jest obwieszonych brytyjskimi flagami i zdjeciami mlodej pary, w sklepach specjalne stoiska, mozna kupic rozne rzeczy z wizerunkami rodziny krolewskiej, np. kubek 😉 W wiadomosciach pokazywali ludzi, ktorzy juz od kilku dniu nocowali w namiotach na ulicach Londynu, bo przyjechali na slub, a wczoraj caly dzien w radiu mowili o koszmarnych korkach w Londynie, wiec musialo byc naprawde zle, bo Londyn nawet w zwykly dzien jest zakorkowany i ciezko przejechac.
A teraz w TV jest transmisja na kilku kanalach, wiec duzego wyboru w ogladaniu nie ma 😉
ViikaaJa jak w lutym byłam w Londynie to w każdym sklepie mnóstwo pierdół z wizerunkiem Williama i Kate, więc nie wyobrażam sobie co się teraz tam dzieje 😂 W pracy nudy, więc też sobie oglądam 😉 Galantova nie wiem czy jest ktoś kto chciałby być na ich miejscu 🤣