Forum towarzyskie »

The Royal Wedding

Dla zainteresowanych - transmisja online  😉 :
http://www.youtube.com/user/theroyalchannel?blend=1&ob=4
siedze i oglądam na jedynce  💘  biore sie za Harrego  😁
Ja tez ogladam, strasznie fajnie to wygląda, ale nigdy nie chciałabym być na ich miejscu 😉
Aż żal, że niedługo muszę na uczelnię jechać 🙁
troszkę nieostra ta transmisja

edit: o już wyostrzyli...
a mi się nie wyświetla  😵  🙁
Ja też oglądam na tvp1 😀
chyba też sobie włączę, jako że jestem w pracy  😁
Jedzie!
Ja nie mam jak obejrzeć, ale czytałam, że wynajęli ekipę, która sprawdza portale społecznościowe co piszą o ślubie. Jednego gwardzistę podobno już wywalili za obrazę panny młodej 😉
jesli youtube nie daje rady to polecam www.bbc.co.uk 😉
W UK z tej okazji mamy dzien wolny  😉 Wiekszosc ludzi chyba siedzi wlasnie w domach i oglada, bo bardzo pusto zrobilo sie na ulicach, nawet na plazy nikogo nie ma, a to dziwne przy takiej pieknej pogodzie 😉
Ja siedzę w pracy i podpatruję sobie na youtube 😉
viikaa - hehe wy tam ciągle macie jakieś bank holidays w tym UK  🤣
Rzeczywiscie, ostatnio mamy sporo wolnego 🙂 W poniedzialek tez wolne, wiec wlasnie mamy dlugi weekend 🙂

A ten slub to wyjatkowa okazja, wiele domow w naszym miasteczku jest obwieszonych brytyjskimi flagami i zdjeciami mlodej pary, w sklepach specjalne stoiska, mozna kupic rozne rzeczy z wizerunkami rodziny krolewskiej, np. kubek 😉
W wiadomosciach pokazywali ludzi, ktorzy juz od kilku dniu nocowali w namiotach na ulicach Londynu, bo przyjechali na slub, a wczoraj caly dzien w radiu mowili o koszmarnych korkach w Londynie, wiec musialo byc naprawde zle, bo Londyn nawet w zwykly dzien jest zakorkowany i ciezko przejechac.

A teraz w TV jest transmisja na kilku kanalach, wiec duzego wyboru w ogladaniu nie ma 😉
Fajnie zobacz coś pozytywnego. Ostatnio w telewizji same pogrzeby, lepiej człowiekowi się robi.
hanoverka - to samo miałam napisać. Fajnie sobie popatrzeć. Za to nie chciałabym być w ich skórze za nic na świecie  😎
ViikaaJa jak w lutym byłam w Londynie to w każdym sklepie mnóstwo pierdół z wizerunkiem Williama i Kate, więc nie wyobrażam sobie co się teraz tam dzieje  😂
W pracy nudy, więc też sobie oglądam  😉
Galantova nie wiem czy jest ktoś kto chciałby być na ich miejscu  🤣
O i jeszcze na gazeta.pl jest relacja pisana, przynajmniej można się dowiedzieć kogo pokazują. http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,106884,9513608,Krolewski_slub_stulecia___ksiaze_William_poslubia.html
baffinka - nie każda wyrasta z marzeń o byciu księżniczką   😁
Powstać!  😎
Ela na żółto... hmmm
Nadjeżdża Kate  😅

Royal Wedding on-line na Re-Volcie  😂
łaaaaa ale szałowo wyglada 😜
przepiekna ma suknie...
Tez wlasnie chcialam napisac, ze suknie ma piekna  😀
Łaaaaaaaaa pięknie wygląda  💘
nasuwa mi sie tylko jedna mysl... WOW  😍
sukienka very beautiful 😀
Wiliam to się zaraz ze wzruszenia popłacze 😉