Moim ulubieńcem jest Precelkowy Bohun 😁 Dzisiaj jakoś mnie naszło i zaczęłam oglądać fotki z terenu na nim w wakacje 2006 A z koni nieznanych mi osobiście to Pursatowy Posman i Sznurkowa Holda
do moich ulubionych naleza oba moje konie 😉 a tak na szybko to: Oba rude "Holdziaki" Sznurki,Brzask Pinesski, Pączek z posypka-Piorun,Rubin Muffinki, Konie Lostak, Dzionek, , Tenor Klami,Kucyk Kucunia, konie Espany, arabki Wojenki, Bartolinka Quendi, rudzielce Poni i jeszcze parę innych.
Te które zapadły mi w pamięć to koń Amazonki* i Posman Podobało mi się jeszcze kilka, ale nie pamiętam ani nicków właścicieli, ani imion koni 😡 A zresztą wszystkie re-voltowe konie są śliczne 😜
Na początek dziękuje w imieniu rudych i gniadych ! 😡
Z tych ulubieńszych: - rudy k_cian (od zawsze i niezmiennie) - kasztan Milusi - Brzaskowy rudzielec
Generalnie to fajnych koni jest dużo, ale te wymienione zwracają moją uwagą bo idą do przodu. Widać prace włożoną, żywienie, dbanie, itp. Podoba mi sie 😉
Zapomniałabym - rudzielce Poni oraz lostakowe konie i gniady caroline 😉
:kwiatek: w imieniu Bohunka. Prawie wogóle się tu nie pojawiamy, tym bardziej mi miło że ktoś nas po takim czasie zapamiętał, więc aż coś do rewii wrzucę 🤣
Mnie urzekły dwa Koniska🙂 Posman i Replay Posmana nie da się chyba nie podziwiać, a Siwy z sentymentu do siwków i dlatego, że jest jedyny w swoim rodzaju 😀
a ja się lubuje w złotku _kate przypomina mi mojego rudego z charakteru (z opisów tak wnioskuję, a w sierpniu przekonam się w realu i już się nie mogę odczekać) - UWILBIAM WAS, kawał dobrej roboty odwaliłaś ze złotkiem BRAWO!!!! 👍
Polonez zapraszamy i czekamy z utęsknieniem. Weź bryczesy, to Ci Złoty pokaże jakie ma złote serducho! 🙂 dziękuję :kwiatek: 😡 mam nadzieję, że kiedyś będzie taką samą maszyną jak Twój Rudy!
hehe, mój ulubiony voltowy koń to oczywiście mój 🙂 - tulipann, jak mogłaś o nim zapomnieć 🤬
A tak na serio - Posman ma swój urok, a poza nim takie w "moim" typie to tulipanowa rosa i gniady Caroline 🙂, no i niezmiennie rudy K_cian Osobne miejsce ma kary forumowej Noraki - ale ten to na zawsze, za okrutne dopraszanie się cukierków, od którego mam siniaki 🙂
dziękuję pięknie w imieniu rudzika wszystkim którzy o nim pamiętali - epk, fantazja, tulipan (Tobie nawet 2 :kwiatek: za podwójne wymienienie 😁 ), dzionka,misiuni69 :kwiatek:
a o moich ulubionych nie powinnam się rozpisywać - bo właściciele i jeźdźcy koni które mnie niezmiennie urzekają za każdym razem doskonale wiedzą co myślę 😉 i nie wiedzieć czemu gro z nich to wiewiórki 👀 a ja przecież nigdy nie chciałam rudego.. 😉 i długo mogłabym wymieniać - i na 100% bym o którymś zapomniała..więc wymieniać nie będę 😉 wy i tak wiecie, że wam kibicuję :kwiatek:
zaś prócz koni które pojawiają się mniej lub bardziej regularnie, z tęsknotą wzdycham za tymi których już tu praktycznie nie ma - stawką Anki, chłopakami meggii, dzidzią (która już nie jest taką dzidzią) lostak..