W 3mieście śnieg jest główniena dachach aut. Na ulicach na szczęście nie, chociaż w związku z wieczornym ochłodzeniem mamy małe lodowiska na bocznych uliczkach. Przez tą pogodę mój mąż nie wrócił do domu, bo podobno go w zach-pom zasypało
Ja jestem już w Kiełpinku niby to tylko 40 km od gdańska a tu biało i zarąbiste lodowisko na ulicach. JA tam mam nadzieje że rano jak wstane będzie więcej śniegu🙂 i bede mogła polecieć do stajni i fot napstrykać
I ja melduję iż małe lodowiska są w pomorskim na bocznych uliczkach - Mało się nie zabiłam wysiadając z auta :/
I teraz patrzę a tu -3 na termometrze...
medluje 48km od Gdańska śnieg..
Rano budzę się.. i myśle O nieeeeeeeeee! Kto zamówił śnieg?! wstałam poszłam do drugiego okna sprawdzić czy nie mam zwidów.. nie miałam..więc poszłam spać dalej😉
U mnie biało za oknem, taka cienka warstwa ale zaawsze.
Martvus-nie stopnial, u mnie jeszcze sie trzyma😉 co prawda ilosc mikroskopijna, ale jest i wcale nie topnieje😀
a pies szaleje z radosci nawet w takich drobinkach😉 w drodze do weta ryla nosem w sniegu caly czas, a z poczekalni probowala sie wydostac na sniezek xD
nawet fajny był ten śnieg, co sobie prószył wieczorem
tylko dlaczego przy tym zero stopni i natychmiastowe topnienie?
oj, jeszcze jak jutro przymrozi, to będzie śliskooooo
ciri napisał: Martvus-nie stopnial, u mnie jeszcze sie trzyma😉 co prawda ilosc mikroskopijna, ale jest i wcale nie topnieje😀
a pies szaleje z radosci nawet w takich drobinkach😉 w drodze do weta ryla nosem w sniegu caly czas, a z poczekalni probowala sie wydostac na sniezek xD
Aaaa! Rano wstalam, zobaczylam i nie wierze - SNIEG! -3, w nocy bylo jeszcze zimniej Snieg, snieg, snieg!
A co do Niuni- dziwisz sie,ze tak szaleje? W koncu to jej zywioł!
dzisiaj jechalam przed 7 po warszawie i czulam sie jak w poniedzialkowy poranek w godzinach szczytu minelam po drodze 3 stluczki..
pada pada snieg, moje dziecie oszalalo ze szczescia i stoi od rana w oknie i oglada 'sieeeeeeg!' teraz wyciagnal meza na spacer, zgadnijcie kto sie najbardziej cieszyl a kto mial mine jakby szedl na sciecie?