Forum towarzyskie »

NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

ania poprosiła, żebym napisała, ze nie nie jest kasią - kasia to rodzina. choć dziwne, ze maja tyle wspolnego 😉
tak czy siak, ma mi rzeczy wysłać w środę. do tego czasu czekam z pismami i innymi akcjami ....

co do krd - mi rybka czy na cale zycie - wazne, ze do momentu aż nie spłaci ...
beatriz: ja w ogóle nie rozumiem twoich wiadomości. A właściwie o co Ci chodzi... Strasznie to chaotyczne jakbym faktycznie czytała wiadomości dziecka. DOPIERO wieczorem Ci odpisała ? Straaaszna sprawa. Wiesz że ludzie maja też życie prywatne 😉 ?
pirat30, może coś więcej?...

beatriz, po pierwsze, masz tu trochę przecinków: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, i kropek: ......................... Weź sobie trochę i użyj ich, bo czytać tego nie idzie.
Ad meritum: A jak Ty robisz Precelkowi złą opinię (umieszczając tu jej nick), mimo, że nie doszło do transakcji, bo ktoś szybciej od Ciebie zdecydował się przystać na jej warunki, to już jest fair? Weź na wstrzymanie, to jest na tej samej zasadzie, co to nieszczęsne allegro, na które się tak powołujesz - jakbyś pisała do sprzedającego, czy może Ci wysłać towar za pobraniem (mimo, że w opcjach aukcji nie ma zaznaczonej takiej formy wysyłki), a w międzyczasie, zanim sprzedający by Ci odpisał, ktoś inny kliknąłby "Kup teraz", to co? Wystawiłabyś sprzedającemu negatywa? No nie bardzo, bo nie doszło do transakcji, więc technicznie rzecz biorąc nie miałabyś takiej możliwości. 😁 Z tą subtelną różnicą, że re-volta nie jest platformą sprzedażową, a forum, które "przy okazji" pozwala na zamieszczanie ogłoszeń. Jakbyś chciała coś kupić z ogłoszenia w gazecie, a ogłoszeniodawca by Ci powiedział, że "już wyszło", to dzwoniłabyś do gazety, że powinni zrobić porządek z niektórymi osobami, które te ogłoszenia zamieszczają? Czaisz analogię czy nadal nie?
Jestem pelna podziwu, ze ktos to w ogole przeczytal. Ja odpuscilam po drugiej linijce belkotu.
sumire mi się wydaje, że to nie ma sensu. beatriz nadal będzie uważała, że produkt należy się jej . Później kilka innych osób będzie próbowało jej to wytłumaczyć i będziemy mieli  jak się nie mylę 300 stron. Jak już się czlowiek uprze to zrobi wszystko.  🤔 In ja to czytalam ,ale nic z tego nie zrozumiałam ;>
beatriz, zastanów się trochę, co Ty wypisujesz. Po pierwsze najpierw przemyśl swoje słowa, bo piszesz tak chaotycznie, jakbyś nie była w stanie myśleć racjonalnie, po prostu jak dwunastolatka, która myśli, że tupnie nóżką i wszyscy na kolana padną.
Nie widzę żadnej nieuczciwości w opisanej przez Ciebie sytuacji, chciałaś inną formę wysyłki, niż oferował sprzedający, więc ten miał prawo sprzedać to komuś, kto się na jego warunki godził. A to, że dopiero potem dostał / przeczytał wiadomość od Ciebie, to już nie jego wina. Trzeba było od razu kupować przelewem, skoro ta forma i tak Ci pasuje.
A jak tak bardzo potrzebujesz wędzidła, to idź do sklepu i kup...
chciałabym miec takie problemy ;/
Jest napisane chaotycznie bo pisalam z telefonu i dlatego wtrącały mi sie kropki co chwila i ewentualnie jakieś błędy. Mi chodziło tylko o to że ta Pani dobrze wiedziała że jestem na 100% chętna na te wędzidło bo było pilne, jak mi ta Pani napisała o tym rano że nie może być pobraniowej to się od razu zdecydowałam. Chyba mam prawo zapytać jaką formę przesyłki mogę wybrać. I to wszystko, skoro aż tak bardzo was wszystkich to ruszyło to jak najbardziej na glóownym forum PRZEPRASZAM PRECELKA i was.

vnie uważam że produkt nalezy do mnie, gdybym wiedziała że takie forum decyduje o opiniach, to pewnie bym inaczej postąpiła, nie wiedziałam że jest to tutaj aż tak ważne, dlatego się tutaj nigdy nie wypowiadałam. Jestem na re-volcie od 2011 roku i naprawde nie wiedziałam że są takie fora, przykro mi z tego powodu bardzo. A CIEBIE PRECELEK JESZCZE RAZ PRZEPRASZAM
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Brak edycji - post pod postem
Yyyyyyy. Okej, ide do "nie ogarniam" :-D .
beatriz, ale zrozum wreszcie, że zasady, które wszyscy usiłują Ci wytłumaczyć, dotyczą większości świata, realnego i internetowego. To Ty masz jakieś przekonania z kosmosu, nie wiem - może z jakiegoś dziwnego plemienia pochodzisz. I masz do tego prawo, ale musisz zdawać sobie sprawę z tego, jak bardzo różnisz się od społeczeństwa 😉
beatriz, teraz tez piszesz z telefonu?  😵
Jestes na forum od 2011 i nadal nie znasz regulaminu?
Poprawiam post, który usunęłam całkowicie, mam nadzieję, że podobny

Jest napisane chaotycznie bo pisalam z telefonu i dlatego wtrącały mi sie kropki co chwila i ewentualnie jakieś błędy. Mi chodziło tylko o to że ta Pani dobrze wiedziała że jestem na 100% chętna na te wędzidło bo było pilne, jak mi ta Pani napisała o tym rano że nie może być pobraniowej to się od razu zdecydowałam. Chyba mam prawo zapytać jaką formę przesyłki mogę wybrać. I to wszystko, skoro aż tak bardzo was wszystkich to ruszyło to jak najbardziej na glóownym forum PRZEPRASZAM PRECELKA i was.

PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ I JESZCZE RAZ, ZA BŁĘDY I ZA NIE WIEM CO BO ZACZYNA SIĘ TO ROBIĆ NIE CIEKAWE. PRZEPROSIŁAM UŻYTKOWANIKÓW I CO JESZCZE MAM ZROBIĆ ŻEBYŚCIE DALI MI JUŻ SPOKÓJ?
No prosze cie. Nadal piszesz chaotycznie i bez przecinkow. Nie da sie tego czytac. Jakbys znala regulamin, to nie dostalabys ostrzezenia.
Gdzie cie oceniam? Pieknie sobie sama wyrabiasz opinie.

Naucz sie pisac, moze wiecej osob bedzie cie bralo na powaznie.
PRZEPROSIŁAM JUŻ czy to się już teraz nie skończy? Te opisy? Czy moderator może usunąć wszystkie moje wypowiedzi?
beatriz, nie, moderator nie moze usuwać całej dyskusji
Ty również nie możes, bo się skończy banem. Proponuję jednak zajrzeć do regulaminu i rzeczywiście skończyć ten temat.
Oj-całkowita edycja.Chyba będzie banik.
Właśnie zgłosiłam, będzie jak nic.
Polecam przenieść się na takie cudowne qniareczkowate forum -> galopuje.pl, tam nikt się nie przyczepi o brak interpunkcji...
dzięki chociaż jedna osoba, która chce mi pomóc w tej dziwnej już dla mnie sytuacji, dzięki jeszcze raz

[quote author=_Gaga link=topic=5367.msg2114234#msg2114234 date=1402300576]
beatriz, nie, moderator nie moze usuwać całej dyskusji
Ty również nie możes, bo się skończy banem. Proponuję jednak zajrzeć do regulaminu i rzeczywiście skończyć ten temat.
[/quote]
PRZEPRASZAM JESZCZE RAZ I JESZCZE RAZ, ZA BŁĘDY I ZA NIE WIEM CO BO ZACZYNA SIĘ TO ROBIĆ NIE CIEKAWE. PRZEPROSIŁAM UŻYTKOWANIKÓW I CO JESZCZE MAM ZROBIĆ ŻEBYŚCIE DALI MI JUŻ SPOKÓJ?

😲
Na pewno nie to.
Wydawalo mi sie, ze dorosle osoby sie tak nie zachowuja. Basznia ma racje, to idealnie do "Nie ogarniam" pasuje. 😵
to co tam było to przywrócę, bo nie mam zapisane a nie mam zamiaru się wykłócać

[quote author=beatriz link=topic=5367.msg2114218#msg2114218 date=1402299273]

😲
Na pewno nie to.
Wydawalo mi sie, ze dorosle osoby sie tak nie zachowuja. Basznia ma racje, to idealnie do "Nie ogarniam" pasuje. 😵
[/quote]

I tak Ci już nie pomoże...
Regulamin jest tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,20734.0.html i serio, przeczytaj go, dla własnego dobra.
dlaczego mi wyświetla ostrzeżony? za wszystko przeprosiłam i prywatnie i na głównym forum?

dziękuję, już przeczytałam. I  naprawdę już przeprosiłam kilka razy i co mam jeszcze zrobić? Przyznałam się do błędu, że najpierw napisałam a potem pomyślałam i naprawde chciałabym to wycofać ale się nie da. Może ty mi powiesz co jeszcze mam zrobić?

[quote author=beatriz link=topic=5367.msg2114251#msg2114251 date=1402301867]

I tak Ci już nie pomoże...
Regulamin jest tutaj: http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,20734.0.html i serio, przeczytaj go, dla własnego dobra.
[/quote]
Ostrzeżenie masz za post pod postem, co jest w regulaminie... I chyba go nie przeczytałaś, bo znowu robisz to samo.
przeczytałam, dobra ja rezygnuje bo nie wiem już jak to naprawiać, sorry za wszystko, a regulamin przeczytany bardzo dokładnie 🙂
Nic nie naprawisz. Słowo napisane tutaj zostaje. A przynajmniej powinno.
a mnie dziewczyny aż żal się zrobiło.
Widać, że młoda, że się uniosła i emocjonalnie dała się porwać. A tu jeszcze "dokopmy, bo nie daj bosze wstanie!", a już się naprzepraszała chyba...

beatriz,  nie kasuj postów, bo zostaniesz usunięta z forum (na jakiś czas) najlepiej przywróć post wykasowany w jak najbardziej zbliżonej formie, tak, żeby nie zaburzać dalszej dyskusji po wykasowanym poście.
nie pisz posta pod postem, masz na każdym swoim taką ikonkę "edycja" i jeśli chcesz napisać coś więcej-edytuj i dodaj, bo jeśli nie-dostaniesz ostrzeżenie, które masz teraz właśnie za "dublowanie", czyli pisanie dwóch postów po sobie zamiast edycji.
dzięki Isabelle za pomoc, niestety postaram się poszukać jakoś tego starego postu i zmienić jak tylko będzie to możliwe. i jeszcze raz dzięki za pomoc.

ja rozumiem że zrobiłam duży błąd ale przeprosiłam i przyznałam się do błedu.

Nic nie naprawisz. Słowo napisane tutaj zostaje. A przynajmniej powinno.

dzięki Isabelle za pomoc, niestety postaram się poszukać jakoś tego starego postu i zmienić jak tylko będzie to możliwe. i jeszcze raz dzięki za pomoc.

Proszę używać guziczka"zmień" jeśli Twój post jest ostatni, a chcesz coś jeszcze dopisać.
Isabelle, zobacz, nic to nie dało...
ale to jak odpowiadam komuś to też wskakuje jedno pod drugim? już nic nie napisze
beatriz,ostrzeżenie zniknie Ci za kilka dni 😉 Jednak jeśli będziesz pisała post pod postem to w końcu będziesz "na moderowanym" czyli Twoje odpowiedzi będzie akceptował mod. Jeśli chcesz coś dodać od siebie to nie pisz nowego postu tylko edytuj poprzedni.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się