safiePowyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym termin 01 listopada 2013 15:23
Ktoś jeszcze uważa, że po zwrocie siodła EL stwierdzi, że Dizi siodło uszkodziła?
shilton, to metoda porywaczy, z aktualna gazeta 😁 no filmik lepszy
oooo dobre z tą gazetą! A tak na poważnie - w takich sytuacjach wierzę w magię internetu.. Przeważnie (niestety nie zawsze) wystarczy komuś narobić wiochy publicznie i nagle okazuje się, że sprawę się jednak da załatwić polubownie.. JUST MAGIC.
OSTRZEGAM PRZED OLCIAQOLA!!!! Niestety po wpłacie na konto zero odzewu - telefon, mejl, wiadomości na re-volcie... Wyłudzenie pieniędzy. Zwykłe złodziejstwo i brak godności.
każda próba oszustwa wcześniej, czy później wyjdzie na jaw, a jeśli nie to nie zostanie pozostawiona bez żadnych konsekwencji. Namawiam wszystkich o nieodpuszczanie nieuczciwym i dziękuję za to, że jest re-volta i Re-voltowicze, którzy pomogą w potrzebie 🙂 :kwiatek:
Olciaqola... Chyba opisujesz tutaj samą siebie, wplaciłam pieniądze na konto, użytkowniczka odpisała mi że paczka dojdzie z opoznieniem bo wyskoczyl jej jakis niespodziewany wyjazd. Do dnia dzisiejszego się nie doczekałam... "Kupiłam" ochraniacze które widnieją w ogłoszeniu, do dalszego wyłudzania pieniędzy. Co za tupet 😵
Ktoś jeszcze uważa, że po zwrocie siodła EL stwierdzi, że Dizi siodło uszkodziła?
Dziękuję, że to napisałaś🙂 powiem, że pod tą obawę podpinam jeszcze jedną... a co jeśli EL w ogóle nie odbierze przesyłki?... dziś pierwsza nieudana próba ze strony kuriera...
[quote author=safie link=topic=5367.msg1913089#msg1913089 date=1383319384] Ktoś jeszcze uważa, że po zwrocie siodła EL stwierdzi, że Dizi siodło uszkodziła?
Dziękuję, że to napisałaś🙂 powiem, że pod tą obawę podpinam jeszcze jedną... a co jeśli EL w ogóle nie odbierze przesyłki?... dziś pierwsza nieudana próba ze strony kuriera... [/quote] Dizi - z czystej ciekawości powiedz proszę jaką firmą kurierską wysyłałaś siodło i ile zapłaciłaś jeżeli mogłabyś zdradzić takie info 🙂 Pytam, ponieważ sama ostatnio wysyłałam swoje i zastanawiam się czy najmniejsza kwota za 6kg paczkę gabarytu B naprawdę kosztuje, aż 120 zł? Straaaasznie mnie to ciekawi 🙂
Dizi - z czystej ciekawości powiedz proszę jaką firmą kurierską wysyłałaś siodło i ile zapłaciłaś jeżeli mogłabyś zdradzić takie info 🙂 Pytam, ponieważ sama ostatnio wysyłałam swoje i zastanawiam się czy najmniejsza kwota za 6kg paczkę gabarytu B naprawdę kosztuje, aż 120 zł? Straaaasznie mnie to ciekawi 🙂
Przesyłka może kosztować więcej jeśli się ją ubezpieczy Ja zawsze ubezpieczam wysyłane siodła... I wówczas przesyłka wychodzi sporo drożej, niż te 20 - 30 zł (ok 60 - 80 zł) Jeśli wysyłam przez K-EX przy tym samym ubezpieczeniu cena jest jakieś 20 zł niższa (tylko długo się czeka na kuriera) W UPS natomiast przy tym samym ubezpieczniu taka przesyłka to już kwota 130 zł...
Także kwota 120 zł jest jak najbardziej realna - wszystko zależy od kuriera, wymiarów, masy i kwoty ubezpieczenia.
Witam , czy ktoś ma jakieś doświadczenia z forumowiczką "warkolki"? Zakupiłam od niej ochraniacze Veredus Piaff i.......... nie mam ochraniaczy, kasy ani kontaktu, żenada , telefon też nie odpowiada a zamieściła nowe ogłoszenie na forum - przestrzegam
Hej chę się zapytać czy ktoś ma kontakt z użytkowniczką animalia? gdyż na wskutek jej zatargów z pantofel o których była mowa, czekam dobry miesiąc na siodło... 😵 i nie wiem czy juz wysłala jej siodło i zostanie dalej przesłane do mnie czy ciągle jest u niej.
nejna69 zgadza sie i ono własnie jest u animali i ona mówi że wysłała a pantofel mówi że nie doszło, ale z pantofel mam dobry kontakt a z animalia nie wiec może ktoś z nią rozmawia, bo mi nie odpisuje 🙁
Ja tu niewiele rozumiem. TheWunia, kupiłaś siodło od animalii i pantofel jest w tym pośrednikiem? No to niestety możesz się przejechać i Ty, i animalia. Nie rozumiem jak ludzie mogą być tak naiwni, tyle razy już tu pantofel była wpisywana, a interes jej się dalej kręci 😵