Czy ktoś może wie, czy Anna Stępkowska udziela indywidualnych treningów w Warszawie? Jako że jest jedynym w Polsce "certyfikowanym" instruktorem Świadomego Jezdziectwa, to jest to bardzo zachęcające, jestem tylko ciekawa, czy zajmuje się udzielaniem treningow z dojazdem.
http://swiadomejezdziectwo.pl/ksiazki,12,.htm Ja juz w tym siedze od dluzszego czasu (znaczy czytam :p), i dla mnie roznica jest taka, ze wszystko jest uporzadkowane, przejrzyste i zrozumiale 😉
Kogo polecacie do prowadzenia treningów ujeżdżeniowych, nie koniecznie ind., może być w kilka 2-3 osób, pomorskie, okolice Kartuz, Kościerzyny, Lęborka, ewen.Trójmiasta, ale nie w cenie 100+...
Czy ktoś byłby w stanie poprowdzić mi trening lub zna trenera, który zajmuje się/interesuje RWYM i mógłby mnie dobrze usadzić? Jeżdżę już wiele, wiele lat, sama uczę innych, ale wciąż popełniam wiele błędów dosiadowych - analizowałam to na sto sposobów i problem tkwi w szczegółach, nie jestem jednak w stanie sama się poprawić nie oglądając się z dołu. Poprawianie na podstawie filmików dużo mi nie daje, bo na filmiku widzę, co jest nie tak, a w trakcie jazdy tego już nie czuję. Mieszkam w Trójmieście, dlatego szukałabym kogoś z okolic (mam swojego konia), chyba że ktoś zgodziłby się poprowadzić jazdę na swoim koniu to mogę gdzieś dojechać (bywam w okolicach Trójmiasta, Poznania, Łodzi, Częstochowy). Pozdrawiam :kwiatek:
Odświeżam 🙂 Zna ktoś trenera/instruktora ze świętokrzyskiego/podkarpacia. Potrzebna mi jest pilna pomoc, a nie mogę znaleźć takiego który dojeżdżałby do mnie... Z góry dziękuję :kwiatek:
O p.Giedrojć nie znalazłam żadnych opinii,takich wiarygodnych, a co do p.Seweryn to właśnie nie wiem jak tam moje nerwy się będą miały i dumam .... 😉
Wątek trochę stary, ale temat w sumie aktualny. 😉 Trenowałam z Moniką jakieś półtora roku i jest to dobra trenerka. Bardzo cierpliwa, z dużą wiedzą i doświadczeniem.
Chodź widzę, że tu większość osób tylko pyta to jednak ja będę liczyć na odpowiedź 😉 zna ktoś dobrego trenera w woj. lubelskim lub mazowieckim ? Obojętne mi czy to bedzie klasyk czy westernowiec narazie ma mnie i konia wyprowadzić na prostą
ja też chętnie zaproszę do siebie trenera ujeżdżeniowego. Zapłacę za dojazd, oczywiście. Do ogarnięcia dwóch,a może nawet trzech jeźdźców z własnymi trochę ogarniętymi końmi. południowa strona Wrocławia, okolice Świdnicy
Szukam trenera skokowego po prawej stronie Wisły, prawdopodobnie przynajmniej 2 razy w tygodniu do kilku koni. Najchętniej jeśli byłaby to także osoba, która ewe. mogłaby wsiąść na konia w razie jakiś problemów podczas treningu. Raczej osoba z doświadczeniem.
ja też chętnie zaproszę do siebie trenera ujeżdżeniowego. Zapłacę za dojazd, oczywiście. Do ogarnięcia dwóch,a może nawet trzech jeźdźców z własnymi trochę ogarniętymi końmi. południowa strona Wrocławia, okolice Świdnicy