Mogę zapytać ile płacicie za masaż konia? Nigdy się tym nie interesowałam, chciałam zafundować mojemu, ale cena za jeden masaż wydaje mi się duża. Chciałabym mieć jakieś porównanie.
Dziękuję bardzo! Ja dostałam cenę 300 zł za pierwszy i każdy kolejny 250 + dojazd więc to chyba jednak dużo. A znacie może kogoś z kujawsko-pomorskiego?
domcia406, w Bydgoszczy bywa Paulina Puchała, stosuje masaż głęboki, leczniczy. cena ok 220zł Polecam! warto się z nią skontaktować i ona się odzywa jak jedzie w trasę.
Dramka a to ciekawe czemu się tego obawiasz, bo dla mnie podstawą do prowadzenia fizjoterapii i rehabilitacji jest szeroka wiedza m.in. o anatomii widziałam juz przykład różnych "speców" po kursach i wiedzę to mają, delikatnie mówiąc, mocno okrojoną
Dramka a to ciekawe czemu się tego obawiasz, bo dla mnie podstawą do prowadzenia fizjoterapii i rehabilitacji jest szeroka wiedza m.in. o anatomii widziałam juz przykład różnych "speców" po kursach i wiedzę to mają, delikatnie mówiąc, mocno okrojoną
No bez przesady, akurat Magdzie braków w wiedzy nie można zarzucić... I zdaje mi się, że w zakresie fizjo ma zwyczajnie większy staż niż Jasińska, bo dłużej praktykuje.
Witam,jeśli chodzi o akupunkture a nie igloterapie -ja (Anna Jasińska), Katarzyna Żukiewicz i Beata Bałucińska. O ile wiem nikt w pl nie jest członkiem IVAS oprócz nas. Wszystkie jesteśmy stey niestety lekarzami weterynarii. Wg moich informacji w UE nie ma kursów akupunktury i tcm dla osób nie będących lek wet. Osoby spoza naszej klity nie mogą przebijać tkanek... 😉 Jedyny kurs dla ludzi z ulicy jest organizowany w Niemczech i wg mojej wiedzy nikt po tym kursie w pl jeszcze nie jest.
sumire, praktyka w wielu przypadkach nie ma nic do rzeczy, znam takich fizjo co chwalą się nastoma latami praktyki a młody fizjo wet zagina ich już na dzień dobry fizjo nigdy nie będzie miał takiej wiedzy jak wet i nigdy nie będzie miał takich uprawnień