Wygrałem batalię z sesją, natomiast okazało się, że muszę napisać pierwszy rozdział licencjata do przyszłego tygodnia, żeby dostać zaliczenie z seminarium... A niestety, nie mam jeszcze prawie nic 🙁
Dementek u mnie jest trochę inaczej 😉 Tu nie ma ocen. Za to część komisji bardzo mocno skrytykowała moją koncepcję rozprawy, co nie wróży dobrze na przyszłość.
Wygrałem batalię z sesją, natomiast okazało się, że muszę napisać pierwszy rozdział licencjata do przyszłego tygodnia, żeby dostać zaliczenie z seminarium... A niestety, nie mam jeszcze prawie nic 🙁
Dementek u mnie jest trochę inaczej 😉 Tu nie ma ocen. Za to część komisji bardzo mocno skrytykowała moją koncepcję rozprawy, co nie wróży dobrze na przyszłość.
flygirl, u nas też ni widu ni słychu 😁 Podobno rok temu pojawił się pod wieczór dzień przed zajęciami 💃 Nie myśleć o tym i dobrze wykorzystać ten tydzień wakacji, o 😀
flygirl, ja też nie, ale u nas to akurat nic dziwnego 😉 Na dodatek dostałam informację, że na publikację planu przed 26. września raczej nie mamy co liczyć...
Tak tylko, że ja już nie mam zamiaru mieszkać w Lublinie, tylko dojeżdżać, jednocześnie idę do pracy w Szczecinie i miło by było podać dyspozycyjność i w ogóle wiedzieć, co zrobić ze swoim życiem. 🤣
To samo na UWM-ie... Dzisiaj dowiedziałam się, że do 24 września trzeba opłacić studia za semestr. Nie ma planu, nie wiem, jak umawiać klientów, kiedy zawozić klamoty do akademika, gdzie się przeprowadzam z narzeczonym...
I weź znajdź jakąś prace czy zaplanuj cokolwiek gdy nic nie wiadomo.
A jeśli chodzi o UP w Lublinie to w zarządzeniu od rektora jest, że plany zajęć mają być podane do wiadomości na dwa tygodnie przed rozpoczęciem zajęć 🙄 Najwyraźniej mają to daleko gdzieś
Trzeba było tydzień wcześniej tu napisać, dzisiaj rano już plan był. 😁 Mam zajęcia od środy do piątku, w tym połowa co 2 tygodnie. Nadal nie mam pojęcia, jak to rozegrać. 😂 Mam nadzieję, że na część nie będzie trzeba chodzić, a resztę się poprzenosi.
Ja znam zarys planu od dawna, ale większość to ćwiczenia, na które rejestruję się 27 i 29. Jak dobrze mi się uda, to będę miała jeden dzień wolny, a pozostałe od rana do wieczora, co mi najbardziej pasuje. Tylko zsynchronizowanie tylu spraw przy rejestrowaniu się pierwszy raz trochę mnie przeraża.
My też planów nie mamy, ale w tamtym roku były jakoś 22.09 więc w tym tygodniu powinny być, oby bo też muszę zaplanować co i jak z weekendami zależnie jak będę miała zajęcia w piątki i poniedziałki, czy będę mogła wracać na weekend do pracy czy raczej muszę szukac czegoś w Lublinie.
Mój plan wygląda cudownie, nie będzie problemu z połączeniem studiów z pracą na noce, bo nie zaczynam wcześnie rano 😍 Już w sumie nie mogę się doczekać!
Mój plan powinien pojawić się dziś późniejszym popołudniem. Mam nadzieję, że w poniedziałek nie będę miała na rano, bo jeszcze tkwię w domu i nijak nie wyobrażam sobie wrócić do rzeczywistości, więc pojadę dopiero w niedzielę 😁
Mój plan też nie jest tragiczny Jeszcze tylko dowiedziec sie w których grupach językowych jestem. (gdyby ktos z UP byl na Ciwie i zobaczył czy sa listy to będę wdzięczna) Teraz tylko znaleźć jakąś prace 🙄 i czekać na decyzje o stypendiach