O losie, sił mi potrzeba. Czytam pytania z rachunkowości z zeszłych lat i.... no koszmar. Koła, które miały grupy u tej kobietki, nie zaliczył prawie nikt...
Interbeta, Rul, hehe, ja już się śmieję z tego 😁 Niestety zmienić się już nie da, bo praca gotowa i złożona w dziekanacie 😜 Jak to zobaczyłam, to w pierwszej chwili krzyknęłam - NIE! A potem, to już się tylko śmiałam 👀
A ja siedze i cisne do przyszłotygodniowych zaliczeń. I jeszcze jutro czeka mnie poprawianie (kolejne :zemdlal🙂 pracy. Daję radę. Na dziś zostało mi machnięcie referatu na etykę i skonczenie notatek na poniedziałkowy egzamin. 🏇
Kolejny dzień z patofizjo. Jak dzisiaj ogarnę serce i nowotwory, to jutro mam cały dzień na testy i przeglądanie notatek, a wtorek test... Znowu mam nadzieję, że chociaż kilkanaście pytań się powtórzy z poprzednich lat i że przede wszystkim jakoś dostanę te egzaminy 2012 i 2013, bo inaczej myślę, że zadania wielokrotnego wyboru mnie wykończą 🙁
Dzisiaj system nauki pytanie - 10 pompek - pytanie - 10 pompek.. Jak zawalę, to przynajmniej w dobrej kondycji fizycznej 😁 (a tak naprawdę męczy mnie ciągłe patrzenie w komputer)
PonPon, studiuję w Toruniu 😉 Egzamin mam z admina, ale mniej więcej już wiem na co szczególnie zwrócić uwagę 🙂 Dziękuję bardzo! Jak coś w przyszłości będę się odzywać :kwiatek: A Ty gdzie studiujesz? 😉
Dzisiaj mam w planach skończenie szeregów, powtórka z równań różniczkowych, pochodnych i całek, wszystko z e-trapezem, a wieczorem jak zdążę, to przejrzę przykład robione na ćwiczeniach. Jutro muszę powtórzyć na matmę, ogarnąć pytania na chemię... Tony kawy!
U nas jest sesja dla ostatnich roczników wcześniej, ja miałam od 2 czerwca już. Może dlatego, że od lipca mnóstwo ludzi wyjeżdża na NSR i potem uczelnia byłaby zawalona obronami we wrześniu 😉
Może nie będzie tak źle. Ostatnio w pracy rozmawiałam z klientami z Niemiec i w trakcie rozmowy chatowaliśmy sobie na tematy poboczne. No i wysłałam jednemu fragment mojej pracy, żeby znalazł ten błąd. Nie znalazł nawet po tym jak mu powiedziałam linijkę i o które słowo chodzi 😲 Mówi, że przecież dobrze jest 🤣 No i jak mu już wytłuściłam, że "IE" przestawiło się na "EI" i wyszło sranie, to się uśmiał jak norka, ale pocieszył mnie, że mu się w oczy nie rzuciło 😁
JUTRO O 11 OBRONA. Stres, stres, stres.... Na samą myśl serce mi się kołacze 😜
Interbeta i co z tą pato? Wiadomo już ile pytań, czy są wielokrotnego wyboru itd? 👀 Nie ma to jak informować studentów o formie egzaminu przed samym egz. 🤣
galopada_Nic nie wiadomo :/ Nawet nie jest to w 100% pewne czy piszemy na Majusie, bo jaki sens zajmować wielką salę dla ok. 50 osób ? I już nawet nie będę tego na forum roku pisać, ale wkurza mnie, że ani jeden starosta nie pofatygował się do napisania chociażby głupiego "nie wiem" pod postem z pytaniem o formę egzaminu itp. Zdali "0" i mają z głowy, resztę roku mają głęboko w d.... A my nawet nie wiemy, ile będzie pytań i jaki próg. Gdyby któryś z nich pisał z nami, sytuacja wyglądałaby całkiem inaczej. A i są wątpliwości, czy aby jeden ze starostów uczciwie był na 0, bo nie było go na wykładzie, ani średniej nie miał...
Fajnie. Przed chwilą się dowiedziałam, że mogę iść jutro na egzamin z biochemii. Wszystko ok, tylko z góry założyłam, że pójdę od razu na II termin. I tak do jutra muszę się nauczyć odpowiedzi na 100 pytań.