Forum towarzyskie »

Sesja/Studia i t d ;)

A ja chetne bym sobie poszla na jakies studia... ale juz za stara jestem, no i 3 fakultety chyba starcza.. ale to taki powrot do mlodosci, jest sie malutkim i sie musi uczyc, hahahaha
Ja mam jeszcze jutro niestety od 7.50....

Ponia marketing jest najlepszy! Jak to Ci nie idzie!
Ja zaraz spadam na wycieczkę pt "elektrośmieci"  😵

Nie chce mi się  :/
Już po, spieprzyłam coś czuję  😵  a było proste ..
Trzymajcie kciuki! Za parę minut dowiem się czy zaliczyłam czy nie. ekonomia to zło!
i jak ? zaliczyłaś?
subaru, a Ty jaką decyzję podjęłaś?
Próbujesz się dostać na weta?
Bo widzę, że dalej dzielnie walczysz na farmie  😀
Tak, ja podjęłam, rodziców stawię przed faktem dokonanym. Dalej ciągnę to do końca, w między czasie poprawiam maturę i mam nadzieję dostać się na weta. Potem podchodzę tu normalnie do egzaminu i jak mi się poszczęści i zdam, biorę dziekankę 😉I idę na weta 😀
łał! Subaru, trzymam kciuki.
Fajnie iść na wetę, ale ja już nie mam w sobie tyle chęci żeby pisać te kretyńskie matury
subaru2009, Jak zwykle nie :/
rtk jak nie chcę następne 40 parę lat spędzić na zasadzie od lady do szuflady, to niestety muszę się zmusić. A bardziej mi się nie chce niż chce.

Notarialna następnym razem się uda 🙂
zaliczyłam kolosa z ekonomii  💃 nie wiem na ile, bo gościu napisał tylko, że zaliczyliśmy, ale dla mnie bomba 🙂 matmę też zaliczyłam, ale tu się wkurzyłam, bo chyba babka nie oceniała całości, tylko same wyniki. czyli nie zaliczyła mi zadania zrobionego dobrze w 3/4. no ale nic, ważne, że do przodu 🙂
jak mnie wku.....    młode panie Halinki w sekretariacie u mnie na uczelni
Nie zdałam. Świąt nie będzie.  🤔
Nie mam kiedy się przejść cholera do nich  🤔 😤
subaru2009, nad nami jakieś fatum niezdawania chyba ciąży 😤
👿 oby się chociaz poprawka udała  👿
Nienawidzę ekonomiki  😤 Cała masa liczenia, a ja i tak nie wiem po co mi to  😤
Halo halo, jest tu ktoś z SGGW? 😉
Jest  😎
crazy, Od kiedy Ty się nie zaliczasz do młodości? :> :P

asds, Co Ci utrudniły? :> Ja co chwilę słucham o paniach halinkach w sekretariatach.... i stwierdzam, że nasza pani A. to chodzący skarb.

Mein Gott. Miałam całe święta. TYLE wolnego. A nie zrobiłam kurde, nic, NIC.
Oprócz czytania wierszy. Dzizas.  :emota2006097:

:emota200609316: no to PIONA ! ;/
karolinag4 a co studiujesz?  😀 Ja myślę nad pedagogiką właśnie na SGGW od przyszłego roku i zastanawiam się czy na tej uczelni jest ciężko (bo sam w sobie kierunek nie wydaje mi się trudny). Tzn chodzi mi o to czy trzeba koniecznie być na wszystkich ćwiczeniach, czy da się dogadać z ćwiczeniowcami. Zastanawiam się czy pogodziłabym studia na SGGW z moim obecnym kierunkiem 😉
Jestem na ochronie środowiska. Mam paru znajomych co ciągną 2 kierunki. U mnie trzeba być na wszystkich ćwiczeniach (zależy ile godzin trwają ćwiczenia, jeśli cały semestr to dopuszczalne są 3 nieobecności, inaczej warunek). Jeśli plan koliduje z innym kierunkiem to można się zamienić z kimś z innej grupy, tak aby pasowało. Przepisywania nie ma, jedynie zamiana. Znajoma studiuje chemię na politechnice, z nami jest na msosiu. Z bliskich koleżanek jedna jest na ogrodnictwie, druga na gospodarce przestrzennej. Wszystkie są na dziennych studiach. Wniosek - da się  😀
Jak na pegagogice na SGGW jest to nie wiem. Sporo osób narzeka na tę uczelnię, ja w sumie nie mam powodów - wręcz przeciwnie  😀 Kadra w większości jest bardzo sympatyczna, panie w dziekancie również  😀

Bardzo dziękuję za odpowiedź  :kwiatek: W sumie uczelnia jest mało humanistyczna, ale odpowiada mi jej lokalizacja  😁

ja też, a w środę koło .. fak ..
ja też nic nie zrobiłam 😲 tylko spałam, piłam i reszty nie pamiętam 😂
To widzę każdy nic nie robił  🤣 Ja też dołączam do Was. Ale właśnie skończyłam rozpakowywanie na stancji, dzisiaj daję sobie luz, a od jutra ostro do nauki... Pewnie będę na siebie zła, że nic nie zrobiłam, a pół torby do domu to książki zajmowały ;p
Nic nie mówcie tylko czasem o tym, że sesja się zbliża...
Sesja.... już depresja... 😵 jak tylko pomyślę o egzaminie z biochemii...
czy jest tu osoba, która studiuje coś związanego z rynkiem pracy i tak dalej?
Potrzebuje programu do walki z bezrobociem w Europie(byle nie Polska- ale w ostateczności może być) szukałam i nie mogę nic znaleźć. Błagam pomóżcie jak tego nie będę miała nie zaliczę przedmiotu 🙁
🙇 🙇 🙇 🙇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się