Forum towarzyskie »

Sesja/Studia i t d ;)

ninevet na pal ich ! zrobimy ognisko !

A ja siedzę nad obliczeniami z chemii i im dłużej siedzę .. tym bardziej głupieję  🤔 chyba pójdę spać ..
ninevet
A myślałam, że to u mnie na uczelni jest burdel...

Jako, że Re-Voltowe kciuki czynią cuda, poproszę o trzymanie ich za mnie jutro (mam nadzieję, że ostatni raz w tej sesji) do 13 😉
Uciekam dalej walczyć z notatkami. A jutro moja chwila prawdy 🏇
Zapraszam do BUW-u <3 Czynny do 5 rano, o 4.59 dalej tu będę 😀!
Averis - mówisz poważnie z tym otwarciem do 5? Dlaczego tak?  😉
busch, sesja jest!
I tak do piątej można książki wypożyczać czy tylko szlajać się po budynku? Jak długo będzie w ten sposób działał BUW?  😀
Wypożyczać niet- wypożyczalnia jest do 21. Wolny dostęp i cały budynek jest do 5 rano. A do kiedy? Nie wiem, jak będę wychodzić, to zerknę 😀
ninevet, Pomagam innym na studiach, ale pod warunkiem, że oni sami wykazują zainteresowanie własnymi studiami. 😉
Przychylam się do opini Strzygi - jeśli nie masz czasu by koleżance pomóc, napisz jej to uczciwie, żeby nie było tak, że sama napiszesz jej pracę, a później nie będziesz miała czasu na swoją.
Swoją drogą, boszszszsz...... co za uczelnia! Burdel na kółkach! I co teraz?

sei, Kciuki będą! 🙂
Pauli też trzymam kciuki! 🙂
Averis, Łoł. Do 5 rano. No nieźle. Btw, jak tam egzaminy i w ogóle? 🙂
Mam już dosyć. A jeszcze mi zostala do obrobienia prezentacja o Jamajce na czwartek. Od południa walczyłam z sterownikami laptopa i oczywiście straciłam WSZYSTKO przy reinstalacji systemu.
Wszystkie prace z poprzednich lat, wszystkie zdjęcia i muzyka poszły się walić =(

Chyba sobie trochę posiedzę nad ta prezentacją =(
Dobra mam, wreszcie wszystko wiem ale mój wydział jest jak jakiś cyrk, nikt nic nie wie, każdy odsyła do innego pokoju, do innej osoby, do innego dziekanatu  🙄

Wiec tak :
Egzamin poprawę mam 15.06.
Prace, indeks, zdjęcia, opłate etc. mam oddać do 17.06
A obronę mam 29.06.
Właśnie wróciłam z egzaminu, kobieta uraczyła nas testem wielokrotnego wyboru 😵
Oczywiście sporo rzeczy namieszałam, więc mam poważne wątpliwości co do tego, czy zaliczę...
Byłam dobrze przygotowana i jestem pewna, że gdyby test był jednokrotnego wyboru, nie miałabym z nim problemu.
Wyniki w piątek.
a ja mam dość 🙁

na jutro muszę napisać diagnozę psychologiczną. Siedzę nad nią i siedzę. I nic. Kompletnie nie wiem jak to zrobić. Prosiłam osoby z roku, żeby podrzuciły swoje diagnozy abym mogła zobaczyć jak to zrobić, nie ściągnąć  ale zobaczyć to mi nie chcą dać. Dupa najwyżej nie zaliczę tego 🙁
Ja mam większość zaliczeń do przodu 💃
Jeszcze tylko dwa egzaminy... genetyka i anatomia.

3mam kciuki za wszystkich!

P.S. ponawiam prośbę i zapytanie : Ma ktoś może jakieś stare egzaminy z genetyki?
Pauli, ja też mam wielokrotnego z pytaniami w stylu "Jakiego koloru skarpetki miał Stalin na konferencji w..." i powoli wpadam w panikę.
A ja dzisiaj przy pierwszym podejściu zaliczyłam najgorszą analizę- całościową  😵 szkoda tylko że uwaliłam obliczenia .. tak bym miała całą chemię do przodu  🤔
Ja miałam dzisiaj jeden "egzamin", potem wyjście do ogrodu botanicznego i padam  😵
Jutro kolos z botaniki, w piątek terenówki.

A przyszły tydzień jeszcze gorszy: we wtorek egzamin z hydrosfery, w środę z podstaw infrastruktury technicznej, w czwartek kolos z teledetekcji (i ewentualnie poprawa botaniki), piątek terenówki  😵

Ja już chcę wakacje  🙄
Strzyga
Nienawidzę takich testów, najgorsze jest to, że ja wtedy kompletnie głupieję. Nawet nad prostymi pytaniami dziesięć razy się zastanawiam :/
subaru, gratulacje! obliczenia następnym razem pójdą jak z płatka 😉

Pauli, Strzyga, też przy testach wielokrotnego wyboru głupieję. nagle wszystkie odpowiedzi wydają się nagle prawdopodobne  🤔wirek:

co do mojego dzisiejszego kolokwium czuję się strasznie. strasznie głupia  🤦 nie wiem co to będzie  😵
Proszę jutro o kciuki 🙂 Bardzo proszę, bo to ważny egzamin i trudny.
Kciuki będą.

Ja przez te obliczenia mogę nie być dopuszczona do I terminu egzaminu xD (i tak jako tako do niego nie podchodzę, więc mi wsio ryba), ale może się uda dodatkowy termin w razie "w" bo w pt mam jechać do JG na rezonans  😁
Hija
Będą kciuki 😉
Hija, będą kciuki!

także proszę o kciuki jutro 14-16.
markuję dzisiaj. ktoś jeszcze będzie się męczył po nocach?  :emot4:
Ja wstanę przed 5 żeby coś na ostatnie zaliczenie poczytać, ale nie markuję - jestem już tak wypompowana, że nie mam siły nie tylko zarywać nocy, ale dłużej siedzieć wieczorem. Idę spać za chwilę.
Gratulacje zdanym i oczywiście za zdających trzymam kciuki  :kwiatek:
Pauli, ja zawsze tak zmienię, że jest źle.
Atmosfera w BUW-ie po 22 jest epicka. Jak na amerykańskich uczelniach 😀
Averis, Znowu siedzisz? 😲
Averis, jak tam jest? nigdy nie byłam a teraz przy ogromie tej nauki aż mnie korci  🙄
Co busch może robić o 2 w nocy?
Podpowiem: nie śpi, chociaż by chciała  🙄
busch, Nie tylko ty nie śpisz. Ja obrabiam tekst na dzisiejszą prezentację i mogę tylko powiedzieć, że ta prezentacja jest na odwal się, byle zdać.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się