proszę dzisiaj mocno trzymać kciuki za anatomię, z którą nadal walczę i systemy operacyjne, gdzie bedzie test tak/nie. w obu przypadkach potrzebuje cudu 😵 ale tą anatomię naprawdę chciałabym zaliczyć 🙇
również zgłaszam się z wnioskiem o trzymanie kciuków, 3 raz podchodze do koła z anatomii dot. mięśni... i przydało by sie zaliczyć bo zaraz następne egzaminy a ja materiału jeszcze nie tknełam... ;(
bardzo dziękuję za odzew! :kwiatek: nie sądziłam, że z 39stopniami gorączki dam radę coś naskrobać. Mam nadzieje ze sprawdzajaca nie zna tych źródeł 👀 idę stawił czoła kretyńskiej biostatystyce.
Tylko mam mega problem;/ Troszke mi się praca nawarstwiła i nie zdążyłam zaliczyć w zeszłym sem jednych praktyk- więc nie oddałam indexu. Teraz mnie dziekanat ciśnie i kurczę nie wiem czy uda się tą całą sytuację odkręcić. Całe szczęście jest jeszcze z 15 osób w podobnej sytuacji. Będzie trzeba ruszyć na rykowisko i szukać jelenia do odpytki.
Jestem wściekła!!!!! Dostałam dziś wyniki z socjologii, upewniłam się, że nie zaliczyłam, poprawa w środę. Nienawidzę tej niepewności i oczekiwania, a najgorsze jest to, że babka oświadczyła nam, że kolejnej poprawy już nie będzie 🤔 A to zwykłe zaliczenie z oceną...
Jakby tego było mało, stałam dziś w niekończącej się kolejce po wpis, to była kwestia przepisania zalki z pierwszego roku. Spędziłam w tłoku 2,5 godziny, weszłam nawet do gabinetu, ale zostałam wyproszona, usłyszałyśmy z koleżanką, że administracja ma przyjść ze starostą 😵 To co się dzieje na tej uczelni jest po prostu chore, nikt się z nami nie liczy, nie obowiązują żadne zasady 🤔wirek:
Mam już serdecznie dość tej sesji, jeszcze tylko dwa egzamin 🙄
dziekuje za voltowe kciuki, poszlo dobrze 😀 wyniki jutro, ale napisalam wszystko (no prawie😉), wiec zaliczone na pewno bedzie, na piatke nie licze bo trzeba miec maksa, ale jakby tak czworeczka wpadla to byloby swietnie 🙂
Ja melduję się z placu boju, iż "Pan który sam nie wie jak się nazywa" dziś... przyjechał sobie beztrosko na uczelnie godzinę później niż byliśmy umówieni na zaliczenie. 😎 Bo jemu się pomyliło... 😵 No w każdym razie dał nawet znośne pytania, napisałam wszystko co wiedziałam (czyli jakieś 90% materiału z wykładów) o przyspieszeniu i sile coriolisa w równaniu pędu i o falach sinusoidalnych, więc myślę że chyba zaliczę... Aczkolwiek nie chce być za pewna, bo znając moje szczęście to... 🙄
Pauli nie tylko u Ciebie jest burdel na uczelni - Mnie systematycznie dziekanat doprowadza do szału, przedwczoraj wieczorem np. dowiedziałam się, że do wczoraj do 11 muszę dowieść indeks, żebym dostała wpis z bhp. 😵 Nie można było tego zrobić w normalnym czasie w ciągu roku, tylko akurat w sesji, jak wszyscy zalatani i jesteśmy na wydziale tylko na egzaminy. :/ O cyrkach przy wywieszaniu wyników egz. licencjackiego nawet nie chce mi się pisać...
Ech.. a ja nie sądzę abym zaliczyła dziś. Niby czekam na wyniki, ale.. no ale jestem raczej złej myśli. A niestety, jeśli nie zaliczę dziś do poprawkę mam wtedy, kiedy akurat miałam być na obozie z moimi piłkarzami. I co? I pewnie nie pojadę na niego... 🙁
ja zaliczyłam anatomię! 😅 nie jestem w stanie opisać mojego szczęścia. w przyszły piątek egzamin 😉 za to na zaliczenie systemów nie liczę. ale. ale. uśmiech prowadzącego kiedy oddawałam test bezcenny i wart mojej fatygi dzisiaj 😀 🤣
jutro zoologia. znów potrzebny cud i voltowe kciuki 😉
gratulacje tym co się udało 🙂 a tym co nie... nie dajmy się. jeszcze 'tylko trochę' 🏇 oficjalnie moja sesja zaczyna się od poniedziałku 😵
Moon U nas taki cyrk właśnie z bhp, które było na pierwszym roku, nie musieliśmy robić go drugi raz, ale musimy mieć wpis w nowym indeksie 🤔wirek: Baba jest nienormalna, najpierw podała staroście roku informację, że wpisy mamy dziś, potem nawrzeszczała na nas, że nie wie czemu ubzduraliśmy sobie, że te wisy dostaniem. Kilkunastu osobom zrobiła wpisy po interwencji starosty, później powiedziała, ze administracja ma przyjść ze starostą bo nikomu więcej wpisów nie zrobi. Chcieliśmy zebrać indeksy i jej zanieść, żeby było sprawniej, to stwierdziła że życzy sobie, żebyśmy wchodzili pojedynczo, potem znów brała po kilka indeksów naraz 🤔wirek: Jutro zadzwonię do dziekanatu i opowiem jaka jest sytuacja (podobno w dziekanacie nie wymagają nawet tego wpisu), a jeżeli to nie pomoże pójdę do dziekana i poproszę o wpis, nie zamierzam się bujać z jakąś niezrównoważoną babą, która ma humory 🤔wirek:
uch... za 2,5 godz egzamin z neuropsychologii. wczoraj się uczyłam tylko kilka godzin, dzisiaj siedze od 12 cały czas. Może jakoś pójdzie! to wprawdzie tylko zerówka więc mogę iść na luzie, ale jednak strasznie chciałabym to zdać i mieć spokój... trzymajcie więc kciuki i za mnie!😉
ja mam dzisiaj dobry dzień. więc trzymam szczególnie teraz kciuki za tych co dzisiaj jeszcze się egzaminują. może moje szczęście wam się udzieli 😉 powodzenia! jedno zaliczenie a jak lżej na sercu 💃
Uff ja na szczęście dzisiaj napisałam ostatnie koło w tym semestrze , myślę że zdam ale zależy mi na dobrej ocenie . Jeszcze "tylko" egzamin w środę i będą ferie 💃
A tyle mam materiałów do nauki , że obiecuję , jak zdam to zrobię sobie z nich ognisko !! 😎
Potwierdzam, dzisiaj był jakiś mega szczęśliwy dzień... Poszłam na egzamin z przyswojoną połową materiału i byłam pewna, że po chwili oddam pustą kartkę. A tu się akurat trafiły wszystkie tematy, na które wiedziałam co napisac 😜 Poza tym dostałam wyniki z antropologii i prawa 😅 Ash studiujesz może na uw? Bo jak tak to nawet chyba wiem z kim masz metodologię 😉
Ja po biostatystyce. Myślałam że jest trudna, ale po przeczytaniu zadań uznałam że jest kosZmarnie trudna. Na szczęście większość była ABCD, obym miała dziś szczęśliwą rękę...
ja niestety nie zaliczyłam hw 🙁 pomimo tych wszystkich przygotowań- kiedyś na wykładzie powiedział, że jak wyląduje statek kosmiczny i wysiądzie z niego lord Vader to wszyscy albo dostana te same pytania albo 5. I co? nasz doktor przeszedł obojętnie obok naszego przedstawienia 🙁
żeby zaliczyć trzeba było mieć najpierw 6 potem zszedł do 5 pkt. Ja miałam 4 pkt, podeszłam i powiedziałam że może mógł by pan wziąśc to pod uwagę, że ja doszłam później niż wszyscy to powiedział, że nie . a potem patrze i komuś zaliczył z 4,5 pkt 🙁