To do dzieła i niech każdy poprzegląda swoje zasoby fotkowe :kwiatek:
To napisałam 11go grudnia. Jak widzę, od zgłaszanych zdjęć aż się roi, sama nie wiem od czego zacząć, będę wybierać i kombinować z grafiką chyba z tydzień. Żuczki, to było zaproszenie do jakiejś wspólnej roboty. Mam chodzić po wszystkich wątkach, pisać na PW, czy ktoś by miał ochotę udostępnić zdjęcie? Nie mam zamieru sama w pojedynkę forsować, ani ciągnąć niczego na forum, poza dbaniem o to, żeby działało.
W ogóle odnoszę wrażenie, że najważniejszą kwestią na forum jest stworzenie rozbudowanego systemu moderacji, ostrzeżeń, raportów o banach itd. Reszta tematów albo może poczekać, albo się "sama zrobić".
Podtrzymuję moją propozycję sprzed miesiąca, ale jeśli hasło ma się zrealizować, to liczę na konkretniejszy odzew niż tylko info, że tak, tak, trzeba zrobić.
To i ja "zapodam" swoim najpiękniejszym - obiektywnie rzecz ujmując 😎 - na świecie koniczkiem 😎 i mój zdecydowany faworyt, pt. "Królowe Lansu" 😀iabeł: 😉
Może zróbmy wątek w którym będziemy wklejać tylko zdjęcia, aby nie było zbędnych postów, a głosowanie załóżmy będzie po zakończeniu. A w ogóle, co Quanta na to? Pomysł dalej aktualny, bo dziewczyny się tu produkują i się okaże, że lipa 😀?
i jeszcze "widzi mi sie" taka fotka z odbiciem lustrzanym... zeby byl kon i drugi kon w odbiciu. szukalam czegos takiego w swoich "zbiorach", ale nie mam niczego co by bylo w odpowiedniej jakosci. ale moze ktos ma...?