Forum towarzyskie »

BrzydUla

Wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam...! No nic zostało czekać do poniedziałku 😉 (albo obejrzeć w necie ;p)
W poniedziałek nadal nie będzie pokazana 😁
Chyba. O ile mi się nie pomyliły dni tygodnia 😂
w zwiastunie poniedzialkowego odcinka juz mozna nowa Ule zobaczyc
i jak wam się nowa Ula podoba? 🙂
nie wytrzymalam i obejrzalam juz poniedzialkowy odcinek  😁

edit literki mi sie poprzestawialy  🤔
Wlasnie odkrylam ten watek i przyznam sie szczerze, ze ogladala niemiecka wersje od samego poczatku...  😵
Ja bym jej zostawiła długie włosy. Te w ogóle mi się nie podobają. No chyba, że byłyby puszczone prosto wzdłuż twarzy - tak jak ma Paulina, ale to byłoby mocno bez sensu 😉 Uli ładnie było w spiętych włosach.
No i sukienka mi nie przypadła do gustu.
Ogólnie szału nie ma. Może dlatego, że oni ją tak stopniowo zmieniali i w sumie widać było już, że naprawdę ładna dziewczyna itd. i teraz zostało już tylko ścięcie włosów.
może ktoś wie jak tytuł ma ta piosenka?

ja tak samo jak Dworcika twierdze, że gdyby cały czas miała tak podkręconą grzywkę jak na początku i zmiana na taką jaką jest teraz to byłby szał (no i jeszcze bez wycieków zdjęc do neta :cool🙂 a tak jak ją stopniowo zmieniali to szału niema. ale osobiście podobają mi sie te włoski takie lekko młodzieńcze, zawadiackie 🙂😉
ja też już obejrzałam poniedziałkowy odcinek, jest rewelacyjny!!! Chyba najlepszy ze wszystkich, które widziałam do tej pory.
Tylko czemu się nie mogą z tym Markiem dogadać? :]  :emot4:
Bo by filmu nie było 😁
Dogadają się. Filip Bobek mówił ostatnio w TVNie, że będzie happy end, chociaż nie taki klasyczny. Ślubu niet.

W długich włosach wyglądała smuklej...
Ja też już obejrzałam..
Generalnie jak dla mnie to nowy image średni. Fakt,że ładnie wygląda ale ja wolałabym inna fryzurkę chyba..
Ja rowniez wlasnie skonczylam ogladac poniedziałkowy odcinek, pomimo tego,ze dzisiejszego nie widzialam  😁

Przemiana? Nie jest jakos bardzo zaskakujaca, jak dla mnie i tak Ulka wyglada srednio :P
a czego się spodziewałyście? 😀

takiej standardowej piękności? czy coś bardziej originalnego?
Nie wiem. Innej fryzury i już :P Wiedziałam, że zetną włosy, ale nie myślałam, że tak je uczeszą ;]
A mi się podoba fryz, o. ;-)
jak to nie bedzie ślubu? :P
Nie będzie ślubu???? e, to ja nie ogladam 😉
Mi w sumie średnio sie podoba nowy image. włosy fajne, choc do jej twarzy bym inna fryzurę dobrała. Buty za to do sukienki jak dla mnie w ogóle nie pasujace. Ten róż...Tutaj jakies bym widziała w kolorze wykończeń srebnych? sukienki ...
Przepraszam! Nie powiedzieli właściwie, że ślubu nie będzie. Powiedzieli, że nie będzie białej sukni 😉

Ostatni klaps na planie "Brzyduli" - Filip Bobek
a wie ktoś ile jest odcinków?
Ponoć 250
Przepraszam! Nie powiedzieli właściwie, że ślubu nie będzie. Powiedzieli, że nie będzie białej sukni 😉

Ostatni klaps na planie "Brzyduli" - Filip Bobek

Ale już tutaj "Brzydula" zdradza, że "biała sukienka będzie"  😉
bo JAKIŚ ślub będzie, nie wiadomo tylko czyj 😉

edit: tak mi się przynajmniej wydaje 😉
Ja obstawiam ze p. Cieplak wyswataja z p. Alą z firmy 😉
No 🙂
A Ulka dogada się z Markiem wreszcie na samym końcu 😁 Ale ich ślubu już nie pokażą. Ciekawe co stanie się z Piotrem :P
pewnie znajdzie się pare chetnych na niego  😁
ja tak jak asds myślę, że będzie slub Taty Uli z Alą 🙂

I jestem ciekawa jak Marek się wytłumaczy się Uli z tych wszystkich plotek.
Szukam takich kolczyków:

Nie wiecie przypadkiem skąd takie wytrzasnąć? Albo jak dowiedzieć się skąd wzięli takie do filmu? :P
Dworcika, O ile dobrze wypatrzyłam współpracują z Apartem, ale czy to jest ich to nie mam zielonego pojęcia.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się