Forum towarzyskie »

BrzydUla

dzięki :kwiatek:
co się dzieje z brzydula tvshow? czemu nie ma odcinków? wie ktos?  👀
[quote author=Dworcika link=topic=5137.msg397539#msg397539 date=1260205372]

A tak przy okazji, to Ala i tata Ulki przecież przeszli na "ty", no nie?

w dzisiejszym jak byli na spacerze to jeszcze było na ''Pan/Pani''  😁 ale za to tata Ulki już nie zakrywa tego głośnika w słuchawce jak dzwoni do p.Ali  😁
[/quote]

To, że dziś byli na Pan/Pani to właśnie wiem. Znowu coś pochrzanili, bo kiegyś była scena przy samochdzie jak przechodzili na "Ty". Zresztą... sypiając ze sobą, to dziwnie tak oficjalnie :P

Ale fakt - tłumaczenie o tym gdzie i dlaczego śpi tata było fajne. I motyw, że dbrze, że wziął szczoteczkę 😁
Dopiero teraz piszę w tym wątku, ale Kocham Brzydulę miłością ogromną! 💃

A najbardziej to Mareczka  💘 💘 Niech ten Piotr się już odczepi :P

A tak poważnie, to w tym filmie, jest genialna obsada. Nie ma tych wszystkich Mroczków, Muchów, Cichopków, Dereszowskich, Szyców, Kotów, Karolaków którzy są w każdym filmie i wyskakują z lodówki. Każdy z aktorów jest perfekcyjnie dobrany:] Brawo!
Własnie siedze na stronie online brzyduli i czekam aż załaduja jutrzejszy odcinek ! 😀iabeł:
ASDS ale nie na brzydula.tvshow itp? Tylko pewnie na Plejadzie czekasz ? 😉
No siedze na brzydula.tvshow  i na razie tylko wsiowy zwiastun jest ;/
A tam w ogole jeszcz pojawiaja sie  odcinki dzien wczesniej?
No właśnie tam juz od dluzszego czasu tylko zwiastuny są  😎
No to szittttt  😲
I to jest złe  😁 Bo w sumie fajnie sie tam ogladalo noo! A sa inne miejsa gdzie mozna dzien wczesniej zobaczyc odcinek?
Szkoda, że wszystko fajne tvnowskie seriale się kończą 👿
a dzisiejszy gdzie moge obejrzec/sciagnac?
asds
ja oglądam tutaj
www.8tv.pl
ale jutrzejszego nie ma (cały czas liczę, ze się pojawi)

kurcze trochę szkoda, ze to juz prawie koniec Brzyduli, troche się do niej przywiazałam  😁
[[a]]http://static.sevenload.net/swf/player/player.swf?configPath=http%3A%2F%2Fflash.sevenload.com%2Fplayer%3FportalId%3Dpl%26autoplay%3D0%26mute%3D0%26itemId%3DCcYkpfW&locale=pl_PL&autoplay=0[[a]]
a ja już widziałam 😉 ale jakoś tak średnio i mi się podobał ten odcinek...
przepraszam za ten mega długi link  😵 ten link co wstawilam to już ostatni odcinek
Emade -  🙇 🙇 🙇 🙇 Dziękujeeeemy!  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
A kiedy będzie ten ostatni odcinek? Filip Bobek mi się podoba  😎
Ula będzie z nim, prawda? Znaczy się, z Markiem?
A generalnie uważam serial za mało udany i drętwy 😉
szepcik ostatni odcinek jest jutro  😉
Emade

Dzieki w końcu zoibacze koniec serialu o mojej wspaniałej Violetcie !!!
Nasturcja dzięki, to nie zobaczę, bo mnie nie ma wtedy w domu 😉 ale pewnie gdzieś w necie będzie można zobaczyć 😉

A w święta będzie wydanie Milionerów z Filipem  😎
szepcik powtórka w środę koło 08😲0 rano  😉
A to z kolei przegięcie w drugą stronę  😎
a ten link co wstawila powyzej emade,  to nie jest wlasnie ostatni, czyli jutrzejszy odcinek? czy zle zrozumialam?
A ja pod koniec się uśmiałam 😁
oj tam szepcik można się raz poświęcić  😁 w końcu 08😲0 rano to nie tak wcześnie  😉
nigdy się tak nie poświęcę dla mężczyzny  😎
poza tym, skoro emade wrzuciła link, to sobie zaraz oglądnę pod kocykiem i przy herbatce  😎
a ten link co wstawila powyzej emade,  to nie jest wlasnie ostatni, czyli jutrzejszy odcinek? czy zle zrozumialam?

Ostatni czyli jutrzejszy
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się