Pewnie nie chce zawalać serwera. Gdyby tak każdy odcinek był dostępny możliwe że muliłoby to stronę. Chociaż sama chętnie bym obejrzała kilka z odcinków, któcyh nie widzałam.
Najprawdopodobniej mają wykupiony na ileś tam godzin pakiet z plejady i wstawiają to jakimś kodem na stronę. Po skończeniu się abonamentu pewno znowu wklejają zwiastuny. Przynajmniej mi się tak wydaje, że tak robią 😉
Ostatnio na chomikuj musiałam zapłacić 2,44zł żeby obejrzeć odcinek Brzyduli. Bo dostępne było tylko 10 min. odcinka a reszte trzeba było śgiągnąć. A żeby to zrobić musiałam wysłać sms'a żeby mogła ściągną więcej niż 50kb.
najglupsze z tego wszystkiego jest to, ze ja bardzo chetnie bym po prostu zaplacila i obejrzala to na oficjalnej stronie brzyduli, ale... nie moge. Mam zagraniczne IP (co wynika z tego, ze jestem za granica), a z zagranicznego IP nie da sie pobrac licencji. I tak oto, chocbym nie wiem jak chciala, nie moge ogladac Brzyduli legalnie. I powiedzcie teraz, ze piractwo w sieci kwitnie, bo ludziom sie nie chce placic 👿
Kaprioleczka, co stronę o tym jest pisane ; ) ściągnij sobie program uTorrent, potem wpisz sobie w google "brzydula SxEx" Gdzie S to sezon, E to odcinek (ale to pewnie wiesz ; ) ) i kliknij download torrent ; ) w razie problemów służę pomocą na pw : )
w życiu ani złotówki nie płacę 🙂 jakto Ci się nie udaje?? Ja wchodzę na stronke precyl (oczywiście jestem zarejestrowana bo inaczej nic by sie ciągnać nie dało) odnajdujesz tema z serialem i kopjujesz link, a są i z rapida, i z hotfile, itp. Czasami łatwiej mi znaleźć plik z srwera niż torrenta i ZAWSZE to co ściagm jest tym czym miało być i zawsze działa. A na torrentch ostatnio sie zawiodłam (co nie zmienia faktu ze nadal korzystam 😀)
Nie mam "swojego, prywatnego", całe osiedle ma takie samo. A jest nas dużo. Więc żeby udało się wstrzelić między tym jak ktoś skończy ściągać i minie czas, który trzeba odczekać, etc, etc... Graniczy z cudem ; ) To samo z hotfile. No i trzeba czekać i ściągać w kawałkach, czego nienawidzę : P
dziewczyny polecam stronę od siebie: http://odsiebie.com/upload.html wpisujecie w wyszukaj w serwisie BrzydUla i np. nr odcinka i możecie oglądać on line🙂😉)