Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

arvile było mówić 2 dni temu, bym cię zabrała i pokazała Papiego, bo miałam zaproszenia na 3d 🤬
macie zamiar ogladac gale oskarowa? ja raczej odpuszczam, choc nominacja krolika po berlinsku nieco kusi.. ale wstane rano to sprawdze. tak czy inaczej ten film jest rewelacyjny.
a mnie szlag jasny trafia...bo miałam brac urlop na poneidziałek, pozniej zapomniałam.. i guzik a nie  rozdanie oskarów 👿
wstaje o 6 rano ... ehhhh
Będę patrzeć za Ciebie 😉
Pierwszy raz w życiu 😁

wezzzz....  bo mnei szlag trafia 🙂 😜
Zawsze możesz zadzwonić rano i powiedzieć, że jesteś chora ^^
http://www.filmweb.pl/f475159/Adam,2009
2010-02-05 (Polska)
przegapiłam  🤔 jak? 🥂
i co teraz?
Może mi ktoś przypomnieć jak nazywał się taniec, który miał wykonać Kapelusznik z Alicji? o.O Ten taki, który odtańczył na końcu.

Kapelusznik frygidrygał (chyba 😉 )
Swoją drogą strasznie durne to było 😁
no strasznie durne ale na + w moim odczuciu  🤣

a Adam jest dalej w kinach, przynajmniej w krakowie (?)
u nas nie....
Dzięki Pauli  :kwiatek:

Tego "Adama" to i ja bym chętnie zobaczyła, ale u nas też już nie ma... no nic... pozostaje czekać.
A mnie nie chce się wierzyć,że Avatar nie został najlepszym filmem..

Muszę koniecznie obejrzeć zwycięski The Hurt Locker i zobaczyć czy faktycznie taki super..
bo avatar wcale nie jest az tak dobry 🙂 za to szkoda krolika. no i ciesze sie ze nie ogladalam jednak.
[img]http://anthonygeorge.files.wordpress.com/2009/09/jeff_bridges-1-iron_man1.jpg?w=300&h=420[/img]
Jeff Bridges  😅 😅
Lubię tego aktora. Fajnie,że został nagrodzony.
A ja próbowałam w necie oglądać i nic z tego nie wyszło. Ciągle tylko dyskusje na czerwonym dywanie. Pfi...
Oscara za najlepszy film, najlepszą reżyserie dostała ex żona Camerona za "The hurt locker" ;D Cameron się wkurzy ;D
Dworcika, myslisz ze bedzie na dvd?

słyszeliscie o morganach?- dość durna i trochę nudnawa komedyjka, ale tragedii nie ma.
"Adam" obejrzalam pare miesiecy temu- calkiem ciekawy film. Mozna obejrzec na www.ekino.tv
Papi to było się pochwalić, że masz, a nie wszystko dla siebie  😁
Notarialna (dobrze napisałam?) Warszawa niestety, ale zawsze chciałam zobaczyć Łódź wiesz?  😁
arivle, Dobrze napisałaś 😁
Miałam z przyjaciółką iść, ale się pochorowała okrutnie.W Wawie będę za tydzień w Towarzystwie Bischy L na Torwarze, więc nie wiem czy chciałaby w sobotę iść do kina 😁

A łódź jak to miasto. Nic ciekawego oprócz Manufaktury pełnej galerianek 😁 i ewentualnie muzea fabrykantów :P
Byłam dzisiaj na Alicji i powiem jedno - rewelacja  😜
No po prostu, aż mi się gęba cieszyła jak oglądałam  😁 Kapelusznik wymiatał (a jakże  💃 ). Szczęście, że byłam na napisach i choć nie wiedziałam, że podkłada tu głos, ale od razu poznałam - Alan Rickman  😜 Uwielbiam jego głos, Depp'a i Heleny. B. Carter  😜 😍 💘

Polecam!  😅
Apocalypto z wielkim bólem podchodziłam do tego filmu. W końcu się zdecydowałam....no i oderwać się nie mogłam. rzeźnia jakich mało... ale wciąga.. interesuje. Nie żałuje ani jednej minuty
A mnie nie chce się wierzyć,że Avatar nie został najlepszym filmem..

Muszę koniecznie obejrzeć zwycięski The Hurt Locker i zobaczyć czy faktycznie taki super..
Od Avatara jest z pewnością lepszy... mimo głupiej, schematycznej fabuły. 😉
I tego, że to nie jest dobry film.  🙂

Szkoda mi "Bękartów...". 
mnie jakoś no nie przekonał...ten cały .The Hurt Locker .. wole Avatara 😍
Bo to ani dobry film wojenny nie jest, ani dramat, ani film akcji... cholera wie, co to miało być w założeniach, w każdym razie Pani Reżyser kompletnie nie wyszło. 😉
Ale i tak jest lepsze od bajki Camerona.
każdy lubi co innego ;] 😉
Wczoraj obejrzałam Ghost Writera i bardzo mi się podobał, szczególnie Ewan McGregor w wersji mocno niedbałej. Zdecydowanie warto wg mnie.
Następne pewnie W chmurach.
Ja oglądałam dziś drugi raz Bękarty, niestety z dubbingiem  🙄
szepcik z polskim dubbingiem?  😲 No bez kitu chciałabym to obejrzeć
😂

Ja luknełam sobie na Precious: Based on the Novel Push by Sapphire... i dawno nic mi tak psychiki nie rozwaliło. 😲
Film jest  przerazajacy... Historia otyłej  16 letniej Precious, która  w  ciąży z drugim dzieckiem. Od dzieciństwa gwałcona przez ojca, upokarzana i bita przez matkę postanawia w koncu przerwać życiowy horror. Rozpoczyna naukę  w placówce socjalnej...
Naprawdę warto .

ps. dodam że  ten film w tym roku otrzymał dwa oskary- za scenariusz adoptowany i za drugoplanową rolę kobiecą - dla Mo'Nique , którą osobiście jako aktorkę  uwielbiam ;]

Swołocz film oparty na faktach.... no wyłam ... dzieci na wojnie, ruskie dzieci. Temat kontrowersyjny, historia wzruszająca na maxa. polecam

12 lat i koniec - taki dramat psychologiczny...o dzieciakach z Ameryki. Wszyscy wchodza w wiek 12 roku życia i zaczynaja się hocki klocki
a ja próbowałam obejrzeć właśnie w górę jangcy i chiny w kolorze blue bez tłumaczenia i wymiękłam.
widziałam za to kołysankę- całkiem, całkiem 🙂 ale chyba "trzeba lubieć" myzyka mi też się podobała.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się