Zabójcze ciało 🙂- dla kogos kto ogólnie nie lubi horrorów, thlirerów itp.. to bardzo sympatyczna i miła alternatywa ;] Takie lekko głupkowte 🙂 ale przy tym lekkie 🙂 Do zakochania jeden krok 🙂- kolejna dawka bollywood 🙂 Provoked A True Story - dramat o maltretowanej przez męża hindusce która po 10 latach spaliła swojego oprawce. Historia oparta na faktach. Billu barber Khan Khan i jeszcze raz Khan 🙂
Pomozcie mi: jaki tytuł ma ten film? Opowida o dziewczynie (jej brat ma serwis samochodowy, rodzice nie zyja) ktora mazy aby dostac sie do szkoly tanca. Wyjezdza do duzego miasta na 'casting' ale tam kradna jej samochod, a ona nie dosje sie doszkoly (albo spoznia sie na casting nie pamietam). Aby moc poczekac na nastepny casting szuka pracy. Zostaje ksiegowa w pewnym klubie. Mieszka u przyjaciolki (murzynki ktora w owym klubie tanczy). Potem jedna z tancerek nie dojezdza na 'show' i zamiast nie wystepuje bohaterka. Pierwszys wystep byl nie udany, ale nastepne sa coraz lepsze. Najabrdziej ujal mnie taniec z parasolkami). Zakochuje sie w DJu drajacym w tym klubie. Pewnego dnia przyjezdza jej brat, zeby zobaczyc jak sobie radzi. Widzia ja na scenie w klubie. Ktoś mi pomoze? Muszę, poprostu muszę obejrzeć te jeszcze raz a nie pamietam tytułu!!
emade, nie rozumiem co piszesz do mnie :P tak czy inaczej w olsztynie tez jest kino awangarda (wysylalam czasem do neigo kopie od nas 😉 ) i wygooglowalam ze graja w nim WCK...
JARA ja mam plan jutro sie wybrac na to do kina, jak wyjdzie to bedzie ze ogladałam:P
Emade (rozumiem ze twoj nick ma wiele wspolengo z waglewskim?? ) Wszystko, co kocham - 1 godz. 30 min. - Dramat 17:15 kino Awangarda olsztyn oczywiscie
Byłam wczoraj (3D i obowiązkowo z napisami) i szczerze mówiąc w fotel mnie nie wbiło... Klimat jak najbardziej mi się podobał, grafika też była świetna, no i J. Depp 😜 Wyszłam z kina z taką głupawką, że przez resztę wieczoru nie mogłam się ogarnąć 😁
Podsumowując, dla mnie żadna rewelacja, ale wydanych pieniędzy nie żałuję 😉
Nie bardzo natomiast rozumiem porównanie Alicji z Avatarem, właściwie według jakich kryteriów? te filmy nie mają ze sobą absolutnie nic wspólnego, więc nie widzę nawet punktu odniesienia...
Kolejną pozycją na mojej liście jest "Stracie tytanów", uwielbiam takie klimaty i chętnie bym się wybrała, ale to dopiero w kwietniu...
bron boze porownanie, ja konkretnie mialam na mysli tylko efekt 3D, to najbardziej oczekwiane duze filmy ostatniego czasu, tak mi sie wydaje, a o trojwymiarze w avatarze bardzo duzo mowiono, a wg mnie byl do niczego. tyle 😉
Byłamw czoraj na Alicji w Krainie Czarów. Nie zawiodłam się. Owszem, chwilami było nudnawo, ale ja się w zasadzie tego spodziewałam. Z dzieciństwa tak właśnie tę historię wspominam - jako taką mroczną, irracjonalną, lekko nudnawą, a jednak przez to właśnie wciągającą. Tak samo jak "Niekończąca się opowieść". No i Cheshire Cat 😍 Ubóstwiam tę postać całą sobą i w zasadzie to był główny punkt, który ciągnął mnie do kina. Obok Deep'a oczywiście 😁 Podobał mi sie dubbing w wykonaniu K. Figury 🙂
bron boze porownanie, ja konkretnie mialam na mysli tylko efekt 3D, to najbardziej oczekwiane duze filmy ostatniego czasu, tak mi sie wydaje, a o trojwymiarze w avatarze bardzo duzo mowiono, a wg mnie byl do niczego. tyle 😉
Chyba że tak 😉 Fakt, że 3D w Avatarze wcale nie było niezbędne, choć słyszałam głosy, że ten film tylko w 3D. Mnie w ogóle jakoś to 3D nie powaliło, chociaż w sumie fajnie się ogląda 🙂 , ale w Alicji tez nie było szału.
Błagam! Pomóżcie! Bo szukam już tego filmu ładnych parę lat i znaleźć tytułu nie mogę...
Akcja toczy się w szpitalu, głównym bohaterem jest chory na raka chłopiec, bardzo dojrzały jak na swój wiek. Często rozmawia ze swoją opiekunką, znajduje swoją miłość w szpitalu. Umiera w boże narodzenie. Produkcja polska. Strasznie mi na tym filmie zależy.
Kiedyś leciał na tvp i zryczalam się na nim jak głupia.
A dzisiaj wreszcie zobaczyłam Avatar. Zdecydowanie nie żałuje pieniędzy wydanych na bilet. Nigdy nie bylam fanką tego typu filmów, i jakoś nie chciałam się dać namówić na ten. A jednak się wybrałam, i jak dla mnie kosmos! Moze i banalna fabuła, ale cały pomysł, efekty i animacja dla mnie bomba. 😍 🤔wirek:
Kolejne w planie: Alicja Kołysanka
Nie mam tylko z kim iść [size=7pt]są chętni? 😉[/size]