Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

Zabójcze ciało 🙂- dla kogos kto ogólnie nie lubi horrorów, thlirerów itp.. to bardzo sympatyczna i miła alternatywa ;] Takie lekko głupkowte 🙂 ale przy tym lekkie 🙂
Do zakochania jeden krok 🙂- kolejna dawka bollywood 🙂
Provoked A True Story - dramat o  maltretowanej przez męża hindusce która po 10 latach spaliła swojego oprawce. Historia oparta na faktach.
Billu barber Khan Khan i jeszcze raz Khan 🙂
wie ktoś gdzie można obejrzeć wszystko co kocham ? bez ściągania ?
w kinie?
szukałam pare razy tego w sieci i nic, nawet torrentów nie zlokalizowałam  🙁
a na ekino.tv  ? Może tam będzie, bo Avatar już chyba po tygodniu sie tam pojawil jak nie szybciej.
brak  🙁
no to chyba pozostaje czekać... też strasznie chcialam obejrzeć ten film  👿
albo isc do kina.
albo isc do kina.

no niestety w Heliosie już tego nie grają.
Pomozcie mi: jaki tytuł ma ten film?
Opowida o dziewczynie (jej brat ma serwis samochodowy, rodzice nie zyja) ktora mazy aby dostac sie do szkoly tanca. Wyjezdza do duzego miasta na 'casting' ale tam kradna jej samochod, a ona nie dosje sie doszkoly (albo spoznia sie na casting nie pamietam). Aby moc poczekac na nastepny casting szuka pracy. Zostaje ksiegowa w pewnym klubie. Mieszka u przyjaciolki (murzynki ktora w owym klubie tanczy). Potem jedna z tancerek nie dojezdza na 'show' i zamiast nie wystepuje bohaterka. Pierwszys wystep byl nie udany, ale nastepne sa coraz lepsze. Najabrdziej ujal mnie taniec z parasolkami). Zakochuje sie w DJu drajacym w tym klubie. Pewnego dnia przyjezdza jej brat, zeby zobaczyc jak sobie radzi. Widzia ja na scenie w klubie.
Ktoś mi pomoze? Muszę, poprostu muszę obejrzeć te jeszcze raz a nie pamietam tytułu!!
just dance.
filmweb polecam - wpisujesz gatunek, rok i szukasz 😉

emade, nie masz innego kina w miescie?

na alicje TLUMY. ciekawa jestem opinii ludu..
Magda- dziękuję  🙂
magda, Olsztyn kino Helios
Oglądaliście "The hurt locker"? Reżyserem jest ex żona Camerona ("Avatar"😉 i teraz będą walczyć o Oskary :P
emade, nie rozumiem co piszesz do mnie :P tak czy inaczej w olsztynie tez jest kino awangarda (wysylalam czasem do neigo kopie od nas 😉 ) i wygooglowalam ze graja w nim WCK...
JARA ja mam plan jutro sie wybrac na to do kina, jak wyjdzie to bedzie ze ogladałam:P

Emade (rozumiem ze twoj nick ma wiele wspolengo z waglewskim?? )
Wszystko, co kocham
‎ - 1 godz. 30 min.‎‎ - Dramat‎
17:15
kino Awangarda
olsztyn oczywiscie
Zorilla, dzięki muszę się wybrać  🍴

Emade (rozumiem ze twoj nick ma wiele wspolengo z waglewskim?? )

zgadza się  😉
bylam dzis na koncercie 🙇

aby nie oftopowac na co 'liczycie' oskarowo?
czy jest gdziesz poza kinami i canal+ transmisja? w internecie?
na alicje TLUMY. ciekawa jestem opinii ludu..

Byłam wczoraj (3D i obowiązkowo z napisami) i szczerze mówiąc w fotel mnie nie wbiło...
Klimat jak najbardziej mi się podobał, grafika też była świetna, no i J. Depp 😜
Wyszłam z kina z taką głupawką, że przez resztę wieczoru nie mogłam się ogarnąć 😁

Podsumowując, dla mnie żadna rewelacja, ale wydanych pieniędzy nie żałuję 😉

Nie bardzo natomiast rozumiem porównanie Alicji z Avatarem, właściwie według jakich kryteriów? te filmy nie mają ze sobą absolutnie nic wspólnego, więc nie widzę nawet punktu odniesienia...

Kolejną pozycją na mojej liście jest "Stracie tytanów", uwielbiam takie klimaty i chętnie bym się wybrała, ale to dopiero w kwietniu...
bron boze porownanie, ja konkretnie mialam na mysli tylko efekt 3D, to najbardziej oczekwiane duze filmy ostatniego czasu, tak mi sie wydaje, a o trojwymiarze w avatarze bardzo duzo mowiono, a wg mnie byl do niczego. tyle  😉
Zaliczylam Alicje.
Szczerze?
Nudno troche  😁
Film ok, ale bez zadnych rewelacji.
Kołysanka 4(8)aaaaa, fantastyczne  😜 naprawdę bardzo mi się podobało, i jeszcze ta muzyka....  😀

4(9) Buena Vista Social Club śliczna Kuba, ciekawi ludzie i fantastyczna muzyka
JARA ogladalismy. 3 miesiace temu. Malo pamietam, ale typowo wojenno-wojskowy zdaje sie. Nie porwal.
Byłamw czoraj na Alicji w Krainie Czarów. Nie zawiodłam się. Owszem, chwilami było nudnawo, ale ja się w zasadzie tego spodziewałam. Z dzieciństwa tak właśnie tę historię wspominam - jako taką mroczną, irracjonalną, lekko nudnawą, a jednak przez to właśnie wciągającą. Tak samo jak "Niekończąca się opowieść".
No i Cheshire Cat  😍 Ubóstwiam tę postać całą sobą i w zasadzie to był główny punkt, który ciągnął mnie do kina. Obok Deep'a oczywiście  😁
Podobał mi sie dubbing w wykonaniu K. Figury 🙂
bron boze porownanie, ja konkretnie mialam na mysli tylko efekt 3D, to najbardziej oczekwiane duze filmy ostatniego czasu, tak mi sie wydaje, a o trojwymiarze w avatarze bardzo duzo mowiono, a wg mnie byl do niczego. tyle  😉

Chyba że tak 😉
Fakt, że 3D w Avatarze wcale nie było niezbędne, choć słyszałam głosy, że ten film tylko w 3D.
Mnie w ogóle jakoś to 3D nie powaliło, chociaż w sumie fajnie się ogląda 🙂 , ale w Alicji tez nie było szału.

Obok Deep'a oczywiście  😁

Proszę, DEPP'a! 😉
Błagam! Pomóżcie! Bo szukam już tego filmu ładnych parę lat i znaleźć tytułu nie mogę...

Akcja toczy się w szpitalu, głównym bohaterem jest chory na raka chłopiec, bardzo dojrzały jak na swój wiek. Często rozmawia ze swoją opiekunką, znajduje swoją miłość w szpitalu. Umiera w boże narodzenie.
Produkcja polska. Strasznie mi na tym filmie zależy.

Kiedyś leciał na tvp i zryczalam się na nim jak głupia.
Oskar i pani Róża- sorka to tytuł książki a filmu to Oskar
zabeczka17, Dzięki 🙇
Może mi ktoś przypomnieć jak nazywał się taniec, który miał wykonać Kapelusznik z Alicji? o.O Ten taki, który odtańczył na końcu.
A dzisiaj wreszcie zobaczyłam Avatar. Zdecydowanie nie żałuje pieniędzy wydanych na bilet. Nigdy nie bylam fanką tego typu filmów, i jakoś nie chciałam się dać namówić na ten. A jednak się wybrałam, i jak dla mnie kosmos! Moze i banalna fabuła, ale cały pomysł, efekty i animacja dla mnie bomba.  😍  🤔wirek:

Kolejne w planie:
Alicja
Kołysanka

Nie mam tylko z kim iść [size=7pt]są chętni?  😉[/size]
arivle, Tylko z jakiego miasta jesteś, bo ja tez nie mam z kim iść na Alicje 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się