Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

mery, Masz jakiś problem? Jak nie to odpuść, ok?

DragonBall Evolution - film do bani w porównaniu do anime. Jedyne co za mną łaziło to przeświadczenie, że aktor grający Son Goku jest bardzo podobny do 'boskego' Eduardo ze Zmierzchu 😁
Ja czytałam "Nostalgię..." i szczerze powiem, że początek mnie zachwycił i ścisnął za serce, ale im bliżej końca tym było gorzej... Czy w filmie Susie też spada na ziemię i "kocha się" z tym chłopakiem, który był jej miłością?

scottie jak mogłaś, właśnie czytam ta książkę i wolałabym , żeby ktoś nie opisywał zakończenia 😎
ita, ups, przepraszam 😡 Ale to w sumie nie jest zakończenie i w sumie zdziwiło mnie, że wolała się... z chłopakiem, niż...

Dobra, nieważne, może Ci się spodoba 🙂
W Nostalgii moim zdaniem pomineli jedna wazna rzecz w filmie,ktora w ksiazce miala duze znaczenie.Ale film byl duzo mniej drastyczny niz opisy w ksiazce wiec moge to wybaczyc .Podobal mi sie,efekty super a  zakonczenie zyskało w stosunku do tego co czytalam.
Przez Was właśnie kupiłam tę książkę  🤣
Bilety na "Alicję..." zarezerwowane 😅
Nie mogę się już doczekać 😉
pauli u mnie tez  😁
Ja właśnie wróciłam z WILKOŁAKA. Mimo iż uwielbiam te klimaty to jakoś mnie ta produkcja nie zachwyciła.. No może poza gra Hopkinsa, który jak zawsze jest świetny.. 🙂
Poza tym jednak nic specjalnego.. Powiedziałabym że nawet mi się dłużyło, a do wymagających specjalnie nie należę 😉
Cicho, bo ja w niedzielę idę i mam się nastawiać pozytywnie  💃 nie dość, że horror, to jeszcze Hopkins i jeszcze Benicio. I kto tam jeszcze, to nie wiem.
Aaaaaaaa! I oglądnęłam w końcu Vicky Cristina Barcelona i strasznie strasznie mi sie podobał. Chociaż mnie wkurza ta blondallenowska muza.
Blondallenowska muza z ustami otwartymi jak u ryby, so seksi  😎
Byłam dzisiaj na Autorze Widmo. I jakoś mnie nie zachwyciło. Faceta co siedział za mną też nie, bo spał i chrapał dość donośnie. Jakieś takie, takie no, niby zaskakuje coś tam ale jakoś tak czegoś mi brakuje. Nic specjalnego, a spodziewałam się czegoś więcej.

Na Alicję czekam od daaawna. I już się nie mogę doczekać  💃
Nie wiem czy u mnie będą napisy, czy nie. Na pewno idę na 3D. A dubbingiem bym się aż tak nie martwiła, w końcu to Disney, a to zobowiązuje.
wróciłam właśnie z Wilkołaka i nieźle się na nim uśmiałam  😀 Och, jakże tragicznie to było zrobione! Zdjęcia, dialogi, ogólnie scenariusz... oj marnota! No ale pośmiać się można, a Benicio Del Toro mnie zachwycił jak nigdy chyba  🙂
tez ogladalam wilkolaka.. miernota straszna..

rozwine swoja mysl o filmie w chmurach. opowiada on o czlowieku, ktory mysli, ze jest otoczony ludzmi. ze zawsze ma z kim porozmawiac itd itp. pozornie - ma. wydal mi sie on zagubiony, wessany przez system 'praca-kariera'. podzialal na mnie ten obraz smutno. bo pokazal, ze zwykle jak ktos ma tyle ludzi wokol to tak naprawde nie ma nikogo. moze i nie prawda. ale moze cos w tym jest. jak dla mnie - daje do myslenia. i to w calkiem dobrym wydaniu.
Jak rezerwowałam bilety, to się właśnie zastanawiałam, czy wilkołak, czy W chmurach. Wygrał horror, no i chyba źle zrobiłam  😤 z tego co czytam.
Ja na "W chmurach" też idę, we wtorek, i słyszałam, że jest bdb 🙂 Pokemon, źle zrobiłaś, oj źle!  😁
Mnie się W CHMURACH też podobał.. 🙂
czy wy też nie mozecie się doczekać nowego Burtona&Deppa&Bonham Carter?  👀 mam na myśli oczywiście 'Alicje w Krainie Czarów'
widziałam trailer, zdjęcia w Vanity Fair, obsadę i zapowiada się fantastycznie. premiera zaplanowana na 5 marca, będą zarówno filmy 2D jak i 3D
zdjęcia

nie lubie burtona, deep mi obojętny, ale też nie mogę się doczekać.

Autor widmo- dobry film, ale mnie trochę przynudzał. w dodatku mnie jakoś nie trzymał w stałym napieciu. ale faktycznie bardzo dobry triller.
zawiodło mnie okrutnie zakończenie. takie przewidywalne. może inne być nie mogło, a takie było swiadomą decyzją, ale ostatnio cierpię na syndrom złych zakończeń i co chwila mnie jakieś odrzuca. mam wrażenie, że miało być takie nowe, opozycyjne do filmu, zaskakujące, a mnie się wydaje, ze któś po prostu nie miał na nie pomysłu. nie pije tu do polanskiego, tylko ogólnie.

poza tym wygrałam zakład, tylko nie wiem, gdzie moja nagroda.

nastepny raz w czwartek, jeszcze nie wiem, na co 🙂
cieciorka przewidywalne zakonczenie?? oj zdecydowanie nie moge sie z tym zgodzic... mnie tam zaskoczylo 😉
Stan gry - film akcji, mnie wciągnął. Polecam
Prawo zemsty - też całkiem przyzwoity film
Pewnego razu w chinach - ostatnio mam szał na chińskie filmy w tym klimacie. Jet Li wymiata!

Na celowniku Parnassus, Discovery Atlas Japonia, Dexter i Dragonball anime
dla mnie było jasne od mniej więcej momentu kiedy jechał przez las jak się skończy i że samochód będzie miał w tym jakiś swój udział. a pewne od momentu kiedy wyszedł z bankietu, dokładnie, co i jak.
NIgdy Nie mów Nigdy - e tam szkoda słów i czasu 🙄

Za to ostatnio znowu najarałam się na  bollywood i mojego kochanego Khana  😂 😎 😡 😍
Filmy z jego udziałem sa takie pełne uczuć...🙂
Cos się dzieje   Khan z Kajol,  czyli duet z Czasem słońce czasem deszcz. - no wypas jak zawsze 🙂 uwielbiam raz na miesiąc obejrzec sobie taką życiową bajkę ;],
która moim zdaniem jest lepsza jak niejedna szmira romantyczna z USA.  No i Khan ;] lubie taką pełną energii grę aktorską.. widać że koleś daje z siebie wszystko.. a te tańce 🙂  😍 😍
a widziałaś "Nigdy nie mów żegnaj"?  😎
Ja na "W chmurach" też idę, we wtorek, i słyszałam, że jest bdb 🙂

tak sie stalo, ze nie we wtorek a w poniedzialek 😉
a widziałaś "Nigdy nie mów żegnaj"?  😎

No jasne ;] wyłam jak głupia ;]  praktycznie obejrzałam  wsztstkie filmy ( stare i nowe) z Khanem 🙂 Ja ubustwiam tego aktora 😀😀 🙂 nie jest za przystojny ale no tak sympatyczny że szok.  teraz czekam az wyjda jego najnowsze produkcje 🙂
A wiesniackie multikino  koszalinie i gra "W chmurach"... Jak tak mozna..

Multikino to multikino powinien byc wszedzie taki sam repertuar!!
Konie Valdeza- i takie sobie ;]

Paheli -bajeczka Bollywood 🙂 mi naprawde już odbija..  😁🙂 raz na jakis czas powraca jak bumerang to uczucie ... a możeby tak dla odmiany obejrzec  Khana 😍 😀 No i nie ma zmiłuj.. jak się wsiąknie to juz sie przepadło ;] 😜
.... a ja wczoraj obejrzałam polskiego starocia.... "Pestkę" z Krystyną Jandą, Danielem Olbrychskim, Stockinger (jeszcze młody 🙂 ), Krukówna.... polski dramat, ale dla mnie kino dające do myślenia  🙂 A może to ja już sie starzeję i robie sentymentala   🙄
Pestka jest spoko 🙂 fajny styl ubierania 😀

Mikołajek   no przecudowna przeurocza  historyjka ;] książki już dawno preczytałam ;] ale film no urzekł mnie na maxa 🙂 takie miłe sympatyczne, bez sztuczności, bez przymusowego dowcipkowania ;] świeżość 🙂 Takie filmy uwielbiam -> nic na siłe 🙂 😅 :kwiatek:
zgubilam sie w rachunkach...
w kazdym razie bylam na "w chmurach" i podobal mi sie baaardzo 🙂 do lez i do smiechu 😉
ja własnie wrociłam. dla mnie straszny- nie wiedziałam już jak usiąśc na krześle- osoba obok mnie przysnęła. tylko dla fanów clooneya.
ale ja ostatnio marudna i mało co mi sie podoba. tak wyszło, że wtorek, nie czwartek.

wiecie coś o "lesie" chciałam iść, ale chyba nie mam na razie ochoty. z tego co czytałąm to film dla dojrzałego, nie tyle widza, a człowieka. i rodzaj dojrzałości który przychodzi własnie z wiekiem. boje się, ze sie tylko zmecze. plan taki, ze albo wroce do niego później, ale w żależnosci od opinii obejrzę teraz.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się