Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

A żeby jednak uściślić - tutaj rzeczona Kate w filmie Motel/VAcancy w minie typu - łojezusiemaryjo, ale ze mnie aktorka:

To mi przyszło pierwsze do głowy.
Akurat to chyba nie blondynka.
[5] stare wygi usmialam sie do lez! nic dodqc nic ujac
2012 - Obejrzany na kompie. Tak załośnie wykonanego filmu dawno nie widziałam. Efekty rodem z filmów niskobudżetowych, akcja przewidywalna od początku do końca, co chwilę przewijałam po parę minut, bo tych wymiocin przełknąć się nie dało. Dawno tak krytycznie nie byłam nastawiona do filmu!
Już nawet Armaggedon mimo , ze ma ponad 10 lat to jest majstersztykiem w porównaniu z tym szajsem!

Powiem wam jeszcze jedno: ten film nadaje się dla dziwaków z niewyjasnione.pl co wierzą w Planetę X zbliżającą się do Ziemi. Masakra!
Rozwaliły mnie te nostalgiczne pytania: Mamo, od kiedy wierzysz w Boga? To teraz się obudziła i zaczęła wierzyć? No proszę, litości! 😵 😵
mery, mery, konkurencje mamy 😉 margaritka juz 5 filmow na koncie ma 🙂
Byłam ostatnio na "Avatarze" (3D). Obawiałam się trochę, bo nie jestem wielką fanką tego gatunku, ale byłam pozytywnie zaskoczona 🙂 Warto było iść.
ja idę na Avatar w przyszły weekend 😉

ja mam dopiero 2... z czego jeden na kompie, ale nigdy wcześniej go nie widziałam - Niczego nie żałuję. Nie wiedziałam, że życie Piaf tak wyglądało, podobała mi się rola Cotillard.
Oglądałam Avatara 3D - kosmos! Byłam niezwykle pozytywnie zaskoczona i pod dużym wrażeniem efektów
Ogladalam Niczego nie zaluje i podobalo mi sie.
Tak samo jak Coco Chanel 😉
Parnassus
  Jestem w trakcie oglądania i ... tragedia 🙁 Ogólnie kumam o co biega ale no dajcie spokój idzie sie zgubić po 10 minutach filmu. Wszystko jest takie chaotyczne, bez ładu składu... Stanowczo nie przepadam za takimmi werjsami. Dla mnie wszystko musi być klarowne, inteligentne a nie rozwalone na wszystkie strony. Człowiek nie ma chwili an zastanowienie a juz kolejne bzdury dochodzą. Ehhh..... 😤

edith: Próbowałam obejrzeć też 1612. Ciężko wchodził więc dotrwałam tylko do połowy. Takie jakies dziwne, na siłe bez ładu i składu.
Może trochę się nie wpasuję w te nowości, ale oglądał ktoś 9?
Warto czekać aż się zbuferuje czy lepiej Sweeney Todd'a odpalić? 😉
Ramires wpisz w wyszukiwarke... Chodzi ci o musical "nine" czy o film animowany? I o tym i tym było duuuuuzo w tym wątku.
magda nie damy się 😉 😀
O animowany. Trudno przez wyszukiwarkę przepuścić cyferkę bo wychodzi milion wyników.
Nie wiem tylko czy jest sens się zabierać. Nie jest to głupawa baja?
Nie jest. I warto się zabrać :]
No to lecę oglądać 9. Po filmie napiszę czy się z Tobą zgadzam. 😉
Wiesz... Mi się podobało, ale ja jestem dziwna😉
ja tez mam pięc, ale poki co ani czasu ani kasy 😉
a tych domowych, jaki juz pisalam nie licze, bo to by była głupota :P

liczycie tylko te kinowe? :nunchaku:
Ja tylko kinowe + pokazy kinowe ale nie w kinie 😉
ja tak jak mery.

dzis w tv obejrzałam milka w końcu.
Cieciorka i jak?
Ja czekam na powtórkę, bo w międzyczasie 👿 był mój ukochany program z Jamie Olivier'em 😍
mnie sie podobało, ale ogladałam na pół gwizdka robiąc w tym czasie prace do szkoły. wpadaj, mam nagrane
ja mam Milka na dvd.

a skusilam sie na ... o zesz... jak ten film sie nazywal ?? taki na tvp2 lecial w tym samym zcasie co Milk... hmm... zapomnialam 😎
Cieciorka hihi, dzięki, trochę mi nie po drodze 😁

Mery jeśli nie pamiętasz, to znaczy, że nie był ciekawy 😉

Jakby ktoś widział powtórkę Milka to proszę o cynk!
wiem! to bylo "pod presja" 😉 jakis takis thriller siakis 😉

a Milka wypatruj na HBO, oni lubia dawac jeden film kilka razy... a jutro wypatrzylam "chlopca w pasiastej pizamie"... szkoda, ze nie bedzie mnie w domu 🙁
A ja wkoooncu ogladnelam kac vegas   faaaajne! nie bylam zazenowana zadna scena itp wiec bylo ok :P
amelia - super muzyka i pozytwnie specyficzny klimat, ale nie film zycia.
Strucelka a ty chcesz milka? bo ja mam to ci moge podrzucic 😉
[quote author=magda link=topic=51.msg455626#msg455626 date=1264360352]

liczycie tylko te kinowe? :nunchaku:
[/quote]

ja kinowe a w nawiasie tez z komputerowymi (bo tv nie mam wiec na potege nie ogladam 🙂😉

mysia, ja mam chlopca na dvd... ale jeszcze jakos sie nie zabralam za obejrzenie nei wiem czemu
mery, kiedy i gdzie jest chłopiec?
moge odpowiedziec ^^?

25 stycznia 2010
20:10 HBO dramat
02:30 HBO dramat

31 stycznia 2010
16:50 HBO dramat
ja chlopca nie mam i nie widzialam...
nic to, moze uda sie 31.01. 😉
Milk mi się nie podobał. Myślę, że zebrał dobre oceny, bo nie wypada w dobie poprawności politycznej oceniać źle film o takiej tematyce. Zwykły film o aktywiście, jakich wiele. Nudnawy, przydługi, o dupie marynie. To już Erin czy Adwokat jest przy tym filmie arcydziełem.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się