szepcik, Muzyka całkiem spoko, ale próbowałam się skupić na treści, ale jakoś nie bardzo mi to wychodziło. Mimo, ze serial "Ranczo" i fil "ranczo Wilkowyje" uwielbiam i ubóstwiam za aktorów i szczery polski humor to jednak "Wino truskawkowe zbyt sztywne było 😉
o zesz 😲 🤔 😲 🤔 jeden z piekniejszych, spokojniejszych a jednak naprawde fantastycznych filmów ostatnich lat a Ty to do Rancza porownujesz ??? nie skomentuje 😎
na Starcie Tytanów nie mam zamiaru sie wybrac... jakos mnie nie ciagnie...
magda dopiero teraz Chicago?? uuu... ja bylam tym zachwycona te kilka lat temu 😉 muzyke do dzis lubie. a to tango wiezienne mmmm 😍 😍 😍 i jeszcze rozprawa sadowa 😉 💘
u mnie posucha... pisze dalej! jak napisze, to zaczne nadrabiac zaleglosci 😉
nudny jest to fakt. ale czesc muzyczna mistrostwo. Super Richard Gere zwlaszcza w tym utworze przy 'konferencji prasowej', no a tango to wiadomo. Nie no wszystkei piosenki sa super swietne.
A ja wczoraj (wsumie to dzis) ogldnelam Komornika. I jakbym miala okreslic jednym słwowem to jestem zdegustowana. Film do momentu 'przemiany' dobry, poprostu dobry film - co nie znaczy ze ma jakis zwiazek z rzeczywistoscia - bo nie ma. Ale ten napływ dobroci... grr komiczne :/.
ja sobie zobaczyłam "Vicky Cristina Barcelona" drugi raz, i muszę przyznać, że Scarlett denerwuje mnie tam jak cholera - ciągle ta sama mina z otwartymi ustami 😎
No i się skończyło 🙁 😜 😜 Bardzo lubię Incepcja z Leonardem DiCaprio, Marion Cotillard i Ellen Page ("Juno"😉. Ciekawe co wymyśli tym razem, bo wyobraźnię to on ma, napewno 😁
ja sobie zobaczyłam "Vicky Cristina Barcelona" drugi raz, i muszę przyznać, że Scarlett denerwuje mnie tam jak cholera - ciągle ta sama mina z otwartymi ustami 😎
Bo ona generalnie tak wygląda. Nawet o tym ostatnio pomyślałam, jak przeglądałam zdjęcia - wszystkie blondynki wyglądają tak samo - niby inteligentna mina, otwarte usta, uch co za szał!
A ja dziś nie pojadę na avatar 😤 oba samochody odmówiły posłuszeństwa 😕 mąż tam biega i naprawia.
Fakt, te otwarte usta mają wyglądać seksownie... no ale do konkretnej pozy, bo akurat w "Vicky..." te luźne, byle jakie ciuchy, i te usta to raczej wyglądały komicznie niż uwodzicielsko 😉 Ale ona i tak jest sztywna, zawsze taka sama, nudna i bez ekspresji - jak ją zobaczyłam w "Lost in translation" to byłam zachwycona, ale szybko mi przeszło 😉 tam w miarę jeszcze to wyglądało dobrze, na miejscu
Bo ona generalnie tak wygląda. Nawet o tym ostatnio pomyślałam, jak przeglądałam zdjęcia - wszystkie blondynki wyglądają tak samo - niby inteligentna mina, otwarte usta, uch co za szał
wypraszam sobie rzucanie takimi stereotypami.. Sama jestem blondynka i wcale nie czuje się tak jak to opisalas 🙄
Dobra, w kolejce czekają: "Alvin i wiewiórki 2" 😁 , "Księżniczka i żaba" (nareszcie bajka Disney'a zrobiona starym, dobrym sposobem!), "Raj dla par" (lubię czasem ogłupiające komedie 😉) i coś ze starszych pozycji, których nigdy nie oglądałam 😡 "Erin Brockovich", "Amelia", "Marzyciel" (Kate Winslet i Johnny Deep - to musi być coś pięknego :emoty327🙂 oraz "Czwarty protokół" (Pierce Brosnan i Michael Caine) i "Oniegin" (Liv Tyler i Ralph Fiennes :kocham🙂
Strucelka, nie ogladaj tego w drodze na wakacje, dobrze Ci radze. Juz lepiej w samolocie obejrzyj cos lekkiego bo Lista - jak dla mnei to film po ktorym ciezko pojsc po prostu na plaze sie poopalac przy drineczku z palemka.
Kujka wiem, ale jej niestety w planach nie mam. Tylko to, co zapisałam powyżej 😉 Tak więc na pierwszy ogień pójdzie Amelia, a potem może Marzyciel. Najwyżej będę płakać 😉
[quote author=pokemon link=topic=51.msg454536#msg454536 date=1264319362] Bo ona generalnie tak wygląda. Nawet o tym ostatnio pomyślałam, jak przeglądałam zdjęcia - wszystkie blondynki wyglądają tak samo - niby inteligentna mina, otwarte usta, uch co za szał
wypraszam sobie rzucanie takimi stereotypami.. Sama jestem blondynka i wcale nie czuje się tak jak to opisalas 🙄 [/quote] 😡 Mery przepraszam Cię bardzo! Źle się wyraziłam! Chodziło mi o aktorki w takim typie. Nie chce mi się grzebać po filmwebie, ale rzuciła mi się bardzo w oczy ilość takich samych wyrazów twarzy rzeczonych aktorek.
Szepcik nie wątpię, ale nie jest to film na wyjazd wypoczynkowy... Myślę, że "Raj dla par" będzie akurat w sam raz 😁 Wystarczająco ogłupiający by nie myśleć o locie 😉
raj jak dla mnie nie oglupiajacy i nie komedia a tylko zalosny gniot.. tak nudny ze sama sobie dziwie ze go ogladalam do konca.. strucelko, marzyciela i amelie koniecznie. ale raj - odpusc se 😉
😡 Mery przepraszam Cię bardzo! Źle się wyraziłam! Chodziło mi o aktorki w takim typie. Nie chce mi się grzebać po filmwebie, ale rzuciła mi się bardzo w oczy ilość takich samych wyrazów twarzy rzeczonych aktorek.
mimo tego, ze jestem blondynka to domyslilam się, ze chodzi o niektóre aktorki (bo nie mogę się zgodzić ze wszystkie).. 😉 ale rzeczywiście złe się wyrazilas. Powiem, ze mimo wszystko zrobiło mi się przykro, dlatego zwrocilam uwagę 😉