Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

A nikt nie widzal District 9? Tylko ja sie tak podniecam tym filmem?  👀
Ja widziałam  😉 I tak jak nie lubię filmów o takiej tematyce, to ten jest całkiem fajny  🙂
A ja mały off zrobię, ale męczy mnie noooo!
Kiedyś oglądałam polski film.
Na wieś przyjechał jakiś biznesmen, ludzie pili piwo, on chciał by  się zmienili, stworzył jakąś fabrykę czy coś w ten deseń... potem jacyś ludzie ją zniszczyli, pijacy znowu stracili nadzieję ale pewnie skończyło się dobrze.czy któraś z Was wie, o czym piszę ?  Film nie jest taki stary.
Wilejka, 'Pieniądze to nie wszystko'? [[a]]http://www.filmweb.pl/f1168/Pieni%C4%85dze[[a]]+to+nie+wszystko,2001
Wilejka
To było wino 😉
mnie tez wyglada na to co napisałam notarialna.

hahaha, czarna z galerianek to kolezanka z klasy 😉 już mam powód by na to pójść, bo jakoś wcale mnie nie ciągnęło :P
hahaha, czarna z galerianek to kolezanka z klasy 😉 już mam powód by na to pójść, bo jakoś wcale mnie nie ciągnęło :P

hehe a moja kolezanka to ta na plakatach po prawej stronie, Kaja. 😉 ale tak czy siak nie warto isc 😉
no dalej specjalnie nie ciagnie, zobaczymy. ale swiat mały 😉
Obejrzałam właśnie "Przebudzenie". Jak dla mnie super  🙂 A wczoraj oglądałam "The shortcut" i też fajny  🙂 Polecam.
Filmomaniacy - HELP!

Poszukuję filmu z 1998: At Sachem Farm AKA Higher Love AKA Trade Winds AKA Uncorked AKA Sachem - w Polsce znany jako "Wyższość uczuć". Reżyseria i scenariusz - John Huddles.
Siedziałam wpatrzona jak stroka w gnat, po prostu... piękny. I nie do dostania poza amzonem. Jeżeli macie jakieś kontakty, wskazówki - lub ktoś z was może ściąga/ściągal filmy z amzona (są akurat 2 szt. DVD), dajcie znać.
J dalej googlam, może jakieś źródło jeszcze wyszukam
Dziś zupełnie przypadkiem wpadłam na dramat na Canal +. Nosił nazwę [url=http://www.filmweb.pl/f104005/Znak+mi%C5%82o%C5%9Bci,2007]Znak miłości[/url].
Film niesamowity, bardzo poruszający. Popłakałam się... 😡 Ukazuje jak wielki wpływ na ludzi i ich psychikę miała II Wojna Światowa. Oraz jak bardzo można kogoś kochać i jak wiele ta miłość potrafi przetrwać. Bardzo, bardzo polecam! Nie tylko fanom tematyki II Wojny Światowej, ale również tym, którzy w taką wieczną miłość wierzą.
Powtórzę jeszcze raz, film niesamowity i wzruszający. Polecam!

Ja widziałam, poświęciłam się dla męża i poszłam do kina. Flm bardzo "krewetkowy" 😉 Całkiem ciekawy, zwłaszcza przesłanie.
już dzisiaj kupiłam bilety na noc horrorów w heliosie  😂 ja nie horrorowa... no ale zostałam namówiona  😁 Udręczeni, 30 dni mroku, Egzorcyzmy Dorothy Mills, Zapowiedź

Jeżeli chodzi i District 9, to widzialam zwiastuna, film zapowiadal się ciekawy ale jeszcze nie mialam okazji go obejrzeć jednak najbardziej czekam na 2012  😜 😜
martynkakoniki, Dorothy Mills nic w sumie nadzwyczajnego. Nie straszne w ogóle i bez polotu. Takie jakieś... dziwne.
jednak najbardziej czekam na 2012  😜 😜

hehe, też już nie mogę się doczekać tego filmu! wygląda, że będzie na prawdę świetny!  😀
a na "Dystrykt 9" też się musze wybrać, uwielbiam tego typu filmy  😉
też oglądałam zwiastuna 2012  i siedziałam tak  🤔 🤔 😵 dla mnie miażdży... zobaczymy co to będzie jak wejdzie do kina, mimo to już nie mogę się doczekać  😁  lubię science fiction, i takie typowo katastroficzne filmy  😡
też oglądałam zwiastuna 2012  i siedziałam tak  🤔 🤔 😵 dla mnie miażdży...

ooooo, a ja zdecydowanie ominę ten film ogromnym łukiem po tym zwiastunie, który widzialam w kinie... porażka, taka sama jak "pojutrze", kicz i tandeta jak nic 😎
mery, ja osobiście mało filmów dobrych obejrzałam w swoim życiu, jednak wolę obejrzeć takie tandetne science fiction i czuć napięcie, niż ogladanie badziewnej komedii romantycznej która kończy się zawsze tak samo  😵
Obejrzałam wczoraj dwa filmy :
[img]http://gfx.filmweb.pl/po/92/89/9289/6922201.2.jpg?l=1223778075000[/img]
i

Mężczyzna idealny (Román pro ženy)
Oba bardzo mi się podobały.Mogę polecać.
Wino, piwo - grunt że pomogłyście 🙂 dzięki !
[quote author=Freddie link=topic=51.msg357117#msg357117 date=1255695751]

Ja widziałam, poświęciłam się dla męża i poszłam do kina. Flm bardzo "krewetkowy" 😉 Całkiem ciekawy, zwłaszcza przesłanie.
[/quote]
No widzisz, bo dla meza trzeba sie poswiecac  😁 👍

A ja wczoraj obejrzalam Barakę po raz dwudziesty piaty i moglabym jeszcze raz  😜 to jest taki piekny film.......
A ja coraz bardziej lubie 'Wyznania Gejszy' I ta ścieżka dźwiękowa ^^
Ja ostatnio z klasą byłam na filmie "Fanatyk".
Dobry choć nawiązujący do trudnej tematyki. Daje dużo do myślenia, polecam!
z klasa w kinie? przeciez to taki stary film....
widzialam go jak mialam jakies 13 lat i nic z niego nie zrozumialam, za smarkata bylam 🙂
Freddie byliśmy w kinie pod Baranami gdzie organizowany jest cykl filmowy. Raz w miesiącu idziemy na film o "trudnej" tematyce. Aż do maja. Widziałam spis i całkiem ciekawe tytuły tam figurowały 🙂
to zabawne, bo tez go widzialam w kinie pod baranami tylko jakies 10 lat temu  😁
sie zdziwilam "to dalej graja?"
ja dzis wyjatkowo krotko, ale spalam za malo, bede spac za malo no i film mi dzis spadl w polowie seansu wiec padam na ryjek ..

miasto z morza - omijajcie, nie warto, z zadnych wzgledow.. hitem sa dwie sceny: jeden dzien, chlopak sie zegna z ojcem bo nazajutrz na rok wyplywa w morze - jest zima, wszyscy cieplo ubrani.. drugi dzien - chlopak sie zegna ze znajomymi bo wyplywa za godzine.. i ... nagle sie wszyscy kapia w morzyu i jest cieplo.. no padlam.................

przerwane objecia
- ogolnie ciekawie, ale musze recencje jakas dobra dorwac i poczytac co madrego o tym pisza 😉

no i dystrykt 9... polecali mi to poszlam.. wynudzilam sie, zniesmaczylam i stwierdzam ze powinien byc zakaz robienia tego typu filmow. dla dobra wszystkich.

nie rozumiem, dlaczego promowane sa tak denne filmy i puszczane na najwiekszych salacxh i najwiecej razy.. a te dobre, wartosciowe gina gdzies :/

p.s.
od jutra solista w kinach i ten ponownie polecam.
A ja właśnie wróciłam z "Wielkiej podróży małego żółwia" 😉
Poszłam z ciekawości żeby zobaczyć jak jest w kinie 5D  😁
A ja właśnie wróciłam z "Wielkiej podróży małego żółwia" 😉
Poszłam z ciekawości żeby zobaczyć jak jest w kinie 5D  😁

zawsze marzyłam! kurcze! 🤣 gdzie w warszawie/gdańsku są w kinach sale w  5D?
Google nie gryzie 😉

http://kino5dextreme.pl/warszawa/
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się