Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

na epoce bylam, widzialam, okulary jak zwykle mnie wkurzaly.. efekty 3d nie powalaja, wiec mozna isc na analogowa wersje spokojnie. jedynie kolory i ostrosc obrazu wygrywa..
sam film fajny, jakto epoka :P
Byłam, po części potwierdzam zdanie Magdy, ale nie zgodzę się co do ostatniego zdania.... Jak "na epokę" spodziewałam się czegoś lepszego, pierwsza i druga część były super, spodziewałam się tego samego po 3 (tym bardziej, że wersja 3D). A tak to mało tekstów 'do pośmiania' się, jeżeli już to rozczulające 'sceny' (grafika  😀iabeł🙂. W skali od 0 do 6 - daję 4.
Ja byłam na epoce wczoraj..  Podobała mi się ale bez wielkiego WOW..

magda, A nie wiesz czy wyświetlają w dwóch wersjach językowych? Bo w Epoce polski dubbing jest do bani, zdecydowanie wolę angielszczyznę.

Sid w angielskiej wersji to prawdziwy sid. Nie jakieś wymuszone seplenienie cezarego pazury. Diego w polskiej ersji bez charakteru. A mamut bez komentarza...
nie slyszalam zeby gdzies wyswietlali w angielskiej wersji.. przynajmniej nie w moich okolicach
Wino truskawkowe widziałam przed chwilą... Magiczne  😜
oj tak, z tym winem sama prawda, az sie chce sprobowac co 😉 ?

a ja ostatnio bylam na transformersach i zastanawialam sie wiekszosc czasu, po kiego grzyba na to poszlam 😉 oprocz efektow, nie ma tam kompletnie nic 😎
Coco Chanel dobry film, ale nie powalający na kolana. Gra Audrey jest wspaniała i nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli "Coco". Myślę, że warto, chociażby po to, by zapoznać się z całą historią Chanel.

Epoka Lodowcowa 3 mam duże poczucie humoru, więc śmiałam się najdłużej i najgłośniej w całej sali 😁  Do połowy miałam powody do śmiechu co chwilę, później już trochę mniej. Podobał mi się, nie rozczarował mnie.

Muszę się wybrać też na 'Wrogowie publiczni" (Public Enemies) z Johnny'm Depp'em, Marion Cotillard i Christian'em Bale'm.
Będąc na Coco Chanel widziałam zwiastun jakiejś komedii. Kumple urządzają jednemu wieczór kawalerski w Las Vegas. Budzą się w zrujnowanym pokoju, z tygrysem, dzieckiem i Mike Tysonem. Wie ktoś, jak nazywa się ten film?
strucelka, kac vegas (the hangover) -ja juz mam dosc tego zwiastunu bo go duzo mamy i zdecydowanie za czesto go widze.. a film bedzie pewnie debilny.. wchodzi na ekrany w drugiej polowie sierpnia jesli dobrze kojarze..

wczoraj ogladalam horseman - jezdzcy apokalipsy. nie jest to gatunek filmu w jakich gustuje, ale historia ta nawet mnie wciagnela. moze i banalna, ale oglada sie calkiem dobrze. tylko nie moge z muzyki.. patrze: kaczmarek, mysle: moze bedzie ok. ogladam film i.. porazka.. te same dzwieki co w 99% horrorow trillerow itp....... no coz..
a na DVD też mogą być? 🙂

Wyznania Zakupoholiczki fajny film. Trochę mi się dłużył, ale nie narzekałam.

17 again z Zac Efron i Matthew Perry. Chyba bardziej dla młodszego pokolenia. Uśmiałyśmy się z koleżanką nieźle. Fajne teksty i cały pomysł na film. Mnie się bardzo podobał.

Anioły i Demony Kod da Vinci mi się podobał, więc ten również, aczkolwiek rola Ewan'a McGregora już nie. Baaardzo go lubię 😍 więc jego rola (więcej nie zdradzę dla niewtajemniczonych 😉) w ogóle mi się nie spodobała, ale zagrał świetnie. Cała historia dziwna i szkoda, że najważniejsze sceny w Kaplicy Sykstyńskiej czy na Placu św.Piotra są zrobione komputerowo. Nie widać tego bardzo, ale dla "wytrawnego" oka jednak do zauważenia 😉
A był już ktoś na "Bruno" ?
Da się obejrzeć?
Zupełnie nie czaję o co chodzi w tym Bruno

Za to byłam na Coco Chanel. Podobało się, choć bez zachwytu. Audrey Tatou jak zwykle urocza, no i fenomenalnie pasuje do roli
a mowilam, ze na "narzeczonym..." bylam ?? 😀

takie mile, sympatyczne i smieszne kino na wypad z mama, siostra lub psiapsiola 😉 warto sie przejsc, ale nie jest to obowiazek 😉
A dzisiaj po 22 'Kontakt' Na tvn! 🏇
Nie wiem jak wy, ale ja uwielbiam ten film i mogę go cały czas oglądać tak samo jak Zieloną milę czy Wasabi 😁
Ale ze mnie bystrzacha  😵 Dopiero teraz dowiedziałam się, że Will (Piraci z Karaibów) i Elizabeth (nie pamiętam jak się pisze) mają... dziecko  😵
i co to zmienia ze maja? wolno im chyba

wstyd sie przyznac ale dopiero jakis tydzien temu po raz pierwszy obejrzalam rejs. kapitalny.
i tu mam prosbe: co jeszcze ze starszych polskich komedii albo i innych filmow trzeba zobaczyc?
mi przychodza na mysl:
sami swoi (3 czesci)
kogel mogel (2 czesci)
mis
seksmisja
a ja na 19.00 jadę na "Wrogowie publiczni" z Johnny Deep, słyszałam, że dobry. Przekonam się czy to prawda  💃
i co to zmienia ze maja? wolno im chyba

Nie! Kategorycznie im zabraniam!
Proponuję jeszcze raz przeczytać mój post.  🤔
jeszcze raz przeczytalam, nawet i dwa razy. i nadal nie rozumiem ekscytacji i emot :P

strucelka, ja powiem jedno: na pewno muzyka dobra. wprawdzie widzialam ponad polowe, ale bedac na filmie z dawno niewidzianymi znajomymi zebralo mi sie na gadanie.. no a w polowie filmu musialam isc go pilnowac by sie nie rozlecial bo by przerwalo projekcje i bym do rana tasme z podlogi zwijala..
Film widziałam daaawno temu i nigdy nie oglądałam tego co jest PO napisach. Dzisiaj oglądałam jeszcze raz, ale nie wyłączyłam filmu. A tam zonk  😲 10 sekund (jakoś tak  :hihi🙂 filmu - Elizabeth z synem oczekująca Willa  💃. Nie wiedziałam o tym, a to w sumie fajna 'wiadomość'  🤣
Nie jestem ekspertem od filmów gangsterskich, ale mnie osobiście "Wrogowie Publiczni" baaaardzo się podobali (film - podobał 😉). Świetne role Johnny Deep'a i Christian'a Bale. Najbardziej podobał mi się moment gdy John wszedł do pokoju "Do spraw Dillingera" i pytał o wynik meczu 😁 Ale zakończenie bardzo mnie rozczarowało. Choć tak przecież musi być, sprawiedliwość i dobro zawsze wygrywa 🙄 Jak dla mnie film rewelacja 😜
mi przychodza na mysl:
sami swoi (3 czesci)
kogel mogel (2 czesci)
mis
seksmisja

nie lubie poniedzialku, brunet wieczorowa pora, wodzirej 🙂
Byłam wczoraj na "Egzorcyzmach Dorothy Mills". Nie żebym gustowała w tego typu filmach, ale jak kolega stawia to się nie odmawia 😉. Dawno (o ile nie nigdy) takiego gniota nie widziałam 🙄
trailer sie dobrze zapowiadal, a mowisz ze gniot? no nic.. i tak go obejrze raczej 😉

pokusilam sie o obejrzenie filmu kac vegas  😂 (w necie mozna online) glupie toto jak nie wiem co 😉 ale smieszne jest! mysle ze duzo ludzi na to bedzie szlo.

teraz natomiast zbliza sie premiera herrego pottera i na seans o polnocy z czwartku na piatek juz wiekszosc miejsc zajetych  🤔  😵
Magda możesz zarzucić linkiem? :kwiatek:
Ja na Harry Pottera chętnie się wybiorę, ale odczekam chwilę zanim minie pierwszy BOM 🙄
Strucelka, Dokładnie. Bo ceny znowu idą w górę 😂
Ale zapowiada się mrocznie i ciekawie 😎
Ja obiecałam wypad na Harrego młodszemu bratu.. Idziemy w sobotę na 16. Miejsca już nawet zarezerwowane 😉
http://www.algiz.pl/infusions/movie/movies.php?movie_id=3093
szkoda tylko ze nie umiem obejsc ograniczenia i zawsze jak cos ogladam, po 72 minutach przerywa mi i musze czekac prawie godzine :/ jakby kto umial to obejsc to prosze o rade bo niby sa w necie sposoby ale wszelkich jakie znalazlam probowalam i dooopa ze tak powiem ladnie..
trailer sie dobrze zapowiadal, a mowisz ze gniot? no nic.. i tak go obejrze raczej 😉

Najlepiej się wybrać i samemu ocenić. Bo to tylko moja opinia 😉 W każdym bądź razie miałam wrażenie, że scenariusz i dialogi pisał uczeń szkoły podstawowej, tandetne to i przewidywalne od początku do końca. Mogłam wręcz dopowiadać za bohaterów kwestie 😉 Chwilami (dosyć częstymi) miałam wrażenie, że to jakiś żart, bo bliżej temu do parodii, niż do thrillera (czy bóg wie czego). Ale chociaż się pośmiałam (babcia z gitarą przebiła wszystko).
Gdyby chociaż zostawili oryginalny tytuł ("Dorothy"😉 to może bym wyszła z choć trochę mniejszym poczuciem żenady...

A widział ktoś z Was "Ostatni dom po lewej"?
wlasnie wrocilam z "wrogów publicznych" i ja po prostu KOCHAM KINO z Deppem!! 🙂  💘 💘 💘

on jest przewspanialy  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się