Eeee..... "Anioły..." kijowe. Pozmieniali dużo, trudno mi określić czy to dobrze czy źle, bo cała ta historia mnie nie rusza 😉 a film sam w sobie też nie zachwyca jakoś strasznie 😉
To dajcie znać co z tymi Aniołami i Demonami, bo planuję się wybrać jutro, a jeszcze książki nie czytałam 😉 Obejrzałam za to wczoraj Dziennik nimfomanki.. Hmm, początek niezbyt mi się podobał, ale reszta całkiem dobra, dobrze zrobiony portret psychologiczny Val. Końcówka jak najbardziej satysfakcjonujaca 😉
Hmmm, mam mieszane uczucia co do 'Aniołów i Demonów'. Zmieniona fabuła, brak jakichkolwiek oznak czegoś więcej w relacjach miedzy Robertem, a Vittorią jest minusem... No i dziwić, że katolicyzm mnie tak odrzuca... 😁
No i ogólnie jak początek zobaczyłam to mnie dobił... No przecie langdon do CERNu przyjeżdża na prośbę tych naukowców, a nie Watykan jedzie po niego =_=
Właśnie wróciłam z Aniołów.. Generalnie jestem trochę rozczarowana.. Może nie tyle samym filmem co adaptacją.. Fakt,że mam sklerozę, książkę czytałam na raty i to po angielsku, ale jak dla mnie nie dość,że mocno okrojono fabułę to wiele istotnych rzeczy zmieniono i w sumie wyszło zupełnie (no może to ciut mocne słowo) inaczej niż w książce..
moze mi ktos napisac na PW, zeby nie wygadac 😉 jak sie skonczyl film?? bo w ksiazce z ta kartka papieru to myslalam, ze padne ze smiechu 😂 😂 😂 a nie mowilam, zeby nie isc 😎 ?
Ja popadłam w stan histerycznej głupawki na widok tvn-u w tej produkcji. Uspokoiłam sie dopiero po 10 minutach. Zresztą nie tylko ja rżałam ze śmiechu. 3/4 sali lało razem ze mną 😁
Ja popadłam w stan histerycznej głupawki na widok tvn-u w tej produkcji. Uspokoiłam sie dopiero po 10 minutach. Zresztą nie tylko ja rżałam ze śmiechu. 3/4 sali lało razem ze mną 😁
ja sie nie zakochalam w filmie tylko w samym willu szekspirze 😀 filmik zwyczajny, acz przyjemny. a krolowa, ktora na ekranie pojawia sie przez ponic osiem minut dostala oscara za d=robe drugoplanowa! 😲
A to prawda, że Watykan nie zgodził się, żeby niektóre sceny z Aniołów i Demonów kręcone były np. w bazylice, itepe? 😁
No ja słyszałam,że do niektórych scen (m.in tych z kaplicy Sykstyńskiej) musiano wykorzystać grafike komputerową.. Swoją drogą wcale mnie to nie dziwi..
Lov, Ja też się nie interesuje, ale nie trzeba być teologiem, żeby stwierdzić iż Watykan jest pełen tajemnic, a [ironia] katolicyzm jest jedyną słuszna religią [/ ironia], prawda? 😁