Forum towarzyskie »

KOCHAM KINO :)

sienka,  co do Vicky się zgadzamy  😉
ogladal ktos fanatyka czy tylko ja nie rozumiem zakonczenia?
sienka za ogladanie tych filmow to mi nie placa 😉 jedynie zwiastuny musze sila rzeczy i reklamy. no ale juz sie zaczynam wkrecac i coraz wiecej robotek dostaje, wiec ogladanie sie kurczy :] no i dzis jakies nowe zwiastuny wklejalismy to bedzie cos nowego 😉 jutro reklamy nowe z kolei.
magda, Cinema-City, Toruń 😉

LEKTOR oglądałam wczoraj. Niesamowity film, wspaniała postać Kate Winslet, zasłużony oskar!
[img]http://gfx.filmweb.pl/po/90/14/339014/7198493.2.jpg?l=1216734111000[/img]
Przypadkiem na TVP Kultura zobaczyłam ten film.
Bardzo mi się podobał-polecam.Szkoda,że TVP nie pokazała go na kanale bardziej dostępnym zamiast staroci odgrzewanych po stokroć.
Film nowy,temat w sumie mało znany zwłaszcza młodym ludziom.

Taniu popieram w 1000% !!!! dostalam przez przypadek w zeszlym roku wejsciowki na ten film i bylam nim oczarowana!! temat dla mnie byl kompeltnie nieznany, a szkoda... w koncu duuuzo Wegrow laczy z nami...

opolanka a ja po przeczytaniu "aniołow.." i stwierdzeniu, ze co jak co, ale tocka w tocke jak "kod..." oraz po obejrzeniu "kodu" zdecydowanie mowie NIE dla tego filmu 😉

opolanka a ja po przeczytaniu "aniołow.." i stwierdzeniu, ze co jak co, ale tocka w tocke jak "kod..." oraz po obejrzeniu "kodu" zdecydowanie mowie NIE dla tego filmu 😉

Adaptacja "Kodu.." całkowicie mnie znudziła, ale chętnie bym zaryzykowała i przeszła się na "Anioły i demony", chociaż nie miałam okazji czytać książki...
ja zaryzykuje 😉 Mi nie przeszkadza nawet spora doza fantazji reżysera 😉
ja zaryzykuje 😉 Mi nie przeszkadza nawet spora doza fantazji reżysera 😉

Ja też na pewno się wybiorę.. Książka mi się podobała, lubię generalnie ten klimat więc nawet się nie zastanawiam.. 😉
A ja jutro idę na albo 'X-men Geneza: Volverine' lub '17 lat mniej'

A tego sobie nie odpuszczę:
http://www.cinema-city.pl/index.php?module=news&id=1120  😜
był ktoś na "Generał Nil"? Jakie macie odczucia po tym filmie?
Ja byłam.
Film bardzo fajny, mnie się podobał, ale jeśli ktoś nie przepada za historią to chyba nie będzie  zainteresowany zbyt mocno..
Bez żadnych "och i ach" jeśli chodzi o wykonanie, po prostu dobry film, nie wybitny:-)
Byłam dzisiaj ze znajomymi na 'X-men Geneza: Wolverine'
Typowy film akcji, dużo dynamicznych momentów, ale nieco przewidywalny...
Zresztą sam widok Hugh Jackman'a wystarczał do rozpłynięcia się 😍
aaa Notarialna nawet mi nie mów 😜 Muszę się koniecznie wybrać na ten film, bo ubóstwiam Hugh Jackmana, zwłaszcza jako Wolverina 😜 😍
Strucelka, Przez cały seans słychać było moje i mojej przyjaciółki zachwyty nad nim 😍, kumple śmiali się z nas, ale my swoje 😍

Właśnie się zabieram za 'Australia', który o ile się nie mylę również jest z Hugh Jackmanem 😀
Pozwolę sobie dołączyć się do klubu fanek H.J. 😉
Świetny aktor.. A X-Men'y to generalnie też klimat jaki lubię więc polecam wszystkim Genezę..
Co do innych aktorów to ja jeszcze omdlewam na widok Nicolasa Cage'a i Gary'ego Sinise'a 😍
A Z innych to jeszcze lubię Robina Williams'a za dramaty. Na youtube nazwany został aktorem komediowym. 🤔wirek:
Czy był ktoś na "Miasto ślepców" ??
ten sam reżyser co "wierny ogrodnik" i "miasto Boga"
gwash, ja się boję pójść  😲 Za bardzo sobie książkę cenię.... Czy to się w ogóle da przenieść na ekran  🤔 i nie zgubić połowy po drodze?
Nie ma się co bać
A Lot nad kukułczym gniazdem? Dla mnie jest to sztandarowy przykład - zupełnie co innego, a jednak równie doskonałego.
Ale Miasta Ślepców nie oglądałam  😁
No właśnie, nie oglądałaś  :emota2006092:
Dobrych przykładów parę też bym wymieniła... Wszystkie poranki świata, Tajemniczy ogród, Wesele... I na pewno jeszcze trochę. A tu się jakoś boję. Czekam na zeznania tych, co poszli 🙂
gwash, "Misto ślepców" choć typowa wizja katastrofy, to na mnie zrobił jednak pozytywne wrażenie. Ja delikatna jestem, wiec scena oddawania się kobiet za jedzenie nie przypadła mi do gustu. Ogólnie jak dla mnie film na plus. Niewiele efektów specjalnych, bardzo mało krwi i "strasznych" scen. Klimat budują fajne kadry, narracja i taki dziwny spokój i bezradność. Mi całkiem się podobał, ale byłam sama w kinie z mamą, w dodatku dość późno, gdy w centrum handlowym nie było już nikogo. Przewidywalny, ale bardzo ładny koniec.
Cage'a też uwielbiam.. Tego drugiego z nazwiska nie kojarzę. Może jak bym zdjecie zobaczyła..

A "Miasto ślepców" widziałam już jakiś temu.  Mnie na kolana nie powalił ale też nie mówię,że jest nic nie wart..

Strzyga,  miałam podobne odczucia co do "tych" scen.. Strasznie mocne jak dla mnie.. Mimo,że same w sobie nie pokazywały wszystkiego wprost to atmosfera wokół tego zbudowana silnie na mnie działała..
Querido, Specjalnie dla ciebie znalazłam na filmweb http://gary.sinise.filmweb.pl/
Gra detektywa Tylora w CSI: NY 😍
WINO TRUSKAWKOWE - ktoś widział?
Wybieram się w poniedziałek obejrzeć.
Strzyga dzięki za recenzję

Teo właśnie ponoć bardzo dużo zgubiło się po drodze - film zebrał bardzo krytyczne recenzje, ponoć odarty z głębi, płytki, pokazujący tylko smród i brud i zezwierzęcenie..

Ale chyba tak ma być?
Film to obraz wiadomo że będzie "płytszy" od książki.
Ja idę 😉
Querido, Specjalnie dla ciebie znalazłam na filmweb http://gary.sinise.filmweb.pl/
Gra detektywa Tylora w CSI: NY 😍

Już kojarzę.. 🙂 Dzięki..
Idę dziś na premierę "Aniołów i Demonów"  😎
Chociaż co do książki to tez uważam, że fabuła jak w Kodzie, a w dodatku jakoś mnie nie zachwyciła. Kod bardziej mi sie podobał, cała idea tego spisku 😉
Byłam na Człowiek na linie. Świetny dokument, a ci faceci to naprawdę WARIACI!! Polecam gorąco.
Dzionka, ja tez polecałam: http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,51.420.html
niesamowity film... 💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się