mankaa69, w bazie koni nie ma ŻADNEGO startującego potomstwa. możesz podać jego (w domyśle potomstwa) wyniki, skoro daje tak dobrze ruszające się i skaczące konie?
ne- to sa punkty z zt-ocena jezdzca testowego,kierownika i komisji za rozne elementy- skoki luzem,charakter, ruch w trzech chodach itp. bonitacja to eksterier ,step,klus...
Dziękuję dziewczyny 😡,a jesli mogę jeszcze zapytać gdzie dokładnie mogę zobaczyc ile miał pkt? Ponieważ liczba przeleciała mi przez ucho ,ale nie wiem czy jest to rzeczywiście taka liczba czy tylko rzucona, no i pytanie : opłaca się wyrabiac licencję na ten rok czy odpuścic?
Nic nie prowadzę, nie ja się tym będę zajmowała,ja tylko wystawiam ofertę na portale, nie wiem w ogóle skąd się więła taka złość w tych wszystkich re-voltowiczach - no z małymi wyjątkami 🤔wirek:
Właścicielka nie mogła u swoich koni być ,no a właściciele stajni ... 😵 mieli gdzieś i nie wypuszczali konia nawet na lonżownik ,a przecież wzięli pod opiekę ogiera wiedząc,że nie będa mogli mu zapewnić odpowiednich warunków
Del Cor, toż to musi być wybitne stworzenie skoroż powiła go nie mniej wybitna klacz Delikata, którą to miałam okazję podziwiać wielokrotnie milion lat temu....