Forum towarzyskie »

Second hand, ciuchland, szmateks...

Ja tam lubię szmateksy Kola 😀 tam całkiem fajne ciuchy można dostać. Ogólnie w tej sieci 😉
rtk - jaaaaa  🤣
oo super,
chciałabym zobaczyć w końcu jak to wygląda w środku, musimy zrobić listę i zrobić voltowy wypad 😀
kto się piszę na wrocławski spacerek? :P
Ja też. 😀
haa a ja znow odwiedziłam szmateks w Kato na Chopina
fakt, że jest dość drogi
ale upolowałysmy z mum:
sweterek zapinany na trzy duże guziki, taki dłuugi i cieplusi ;>
cienki sweterek-tunikę ze strusiami🙂

i... uwaga
szare bolerko benetton, z kaszmirowej wełny za 35 zł  💘 💘 co prawda nie taki miły przez te odkażacze czy co to jest... ale zawsze ;>
a ja właśnie dorwałam nową kamizeleczkę futerkową(sztuczne) za 8 zł dla mojej córci 🙂

przepraszam za jakość:

Powróciłam na revoltę z nowymi łupami 😀 Kupione na przestrzeni miesiąca w pruszkowskich lumpeksach (-:

kiecuszka, pod marynarką wygląda obłędnie, 20zł

wypasiony retro sweter 😀 15zł

bluzka identyczna jaką kiedyś kupiłam, ale w innym kolorze, 6zł

takie jakieś cudo ze stójką, 5zł

sweterek H&M, 10zł

dzisiejszy zakup, 12zł

wczorajszy zakup, 7zł

dzisiejszy zakup, apaszka w kwiaty, 8zł

i wyszperane kiedyś przypadkiem w warszawskim lumpie rękawiczki za całe... 2zł 😜

mam jeszcze kieckę do sesji w beżowe grochy z żabotem, ale w aucie, sfotografuję kiedy indziej 😉

i wyszperane kiedyś przypadkiem w warszawskim lumpie rękawiczki za całe... 2zł 😜

Nowe w kiosku za 2,50-3,00zł 😉

Pokaż sukienkę na sobie, bo śliczna! 🙂
Dworcika jutro cyknę 😀

Dziewczyny, a nie myślałyście o tym, żeby się wymieniać ciuchami albo sprzedawać za grosze sobie nawzajem? Na pewno każda z nas ma w szafie rzeczy, które wiszą i nie są używane, a może ktoś się nimi ucieszy (-:
a ja w szmateksie w Warszawie jakis czas temu dorwałam takie cudo typowo konskie

zapłaciłam całe 25 zł
Tez kiedys kupilam kamizelke ochronna, za cale 2 zł  😵 🤣
MsCarmen żebym i ja miała taką swobodę by latać na lumpy i kupować. Niestety zależność od kogoś, nie jest fajna. 🙄 CUDA! 😀
a ja dziś upolowałam 3 swetry i kurtke, wstawię póżniej zdjęcia🙂
to teraz moja kolej. bluza 3zł, sweterek brązowy 2,7zł, sweterek w czaszki 3,8zł, sweterek hm 10zł
savoir niestety mi też już nie jest tak łatwo się wybrać, nie dość, że nie mam czasu to i z kasą cienko 🙁
Oto i moje łowy, granatowy new look 3 zl, bezowy to samo i tez 3 zl. Upolowalam jeszcze pomaranczowy top shop za 4, ale nie chciało ładne zdjecie wyjść🙂

ten granatowy (czego nie widac na super-komórkowym zdjęciu) ma śliczny,sweterkowy wzorek, i oba są w stanie idealnym🙂
pony Beżowy Cudny ! 😀
pony obydwa są super no i ta szałowa cena 😀
MsCarmen kocham tę sukienkę !
A zdjęcie miało być następnego dnia!
Dworcika jutro cyknę 😀

Dziewczyny, a nie myślałyście o tym, żeby się wymieniać ciuchami albo sprzedawać za grosze sobie nawzajem? Na pewno każda z nas ma w szafie rzeczy, które wiszą i nie są używane, a może ktoś się nimi ucieszy (-:

Ja myślę, że to jest bardzo dobry pomysł! Mam sporo rzeczy w szafie, których już nie noszę...
ja tak samo 😉 bardzo fajny pomysł.
Dworcika kurcze no, nie umiem sobie sama zrobić :-D Zaraz spróbuję... (-:
Czekamy 😎
Dworcika nie umiem sama, próbowałam 😀 Jutro poproszę mojego mężczyznę, to zrobi mi ładne foto :-D
a mi się udało w wakacje upolować takie cudo 😉 zdjęcia robiłam ja, ale w sukience jest moja znajoma 🙂
Kabris pożycz mi na sesję 😜 Mogę Ci w zamian pożyczyć balową, też z ciuchlandu 😀

pony- gdzie chodzisz na szmaciska?
MsCarmen- jeśli o mnie chodzi nie ma sprawy 😀 tylko ja z Katowic 😉 a pozyczać mi nie musisz bo i tak na razie nie jeźdzę, zbieram na swoją kobyłkę 😉
pony- gdzie chodzisz na szmaciska?

Mam już tylko jeden ciuchland, do którego chodze, w świdniku, koło spółdzielni mieszkaniowej. Jest tyyyyle fajnych ciuchów!
A teraz musze sobie znależć jakieś w miare tanie ciuchy tu w wawie bo jakos nie umiem czerpac przyjemnosci za kupowanie używanych ubran za cene nowych;p jak ciuchland to ma byc tanio!
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się