a no masz rację, przepraszam 🤦 tam po pięterkach to mało co jest, kiedyś, chyba rok temu kupiłam tam 3 pary bryczesów, w tym białe za okolo 6 zł za sztukę, ale teraz nie ma na czym oka zawiesić 😉
JSBach czekam na foty 😜 Kabris to żeś sporo upolowała rzeczy, polo fajne wypatrzyłaś Ci powiem 😀 MsCarmen noo ja tu czekam na to foto z niecierpliwością ponad miarę 😁 👀
a wiec tak: spodnie: spódniczka: płaszczyk amisu: płaszczyk atmosphere: sukienka: na kimś jest znacznie ładniejsza, u góry ma kokardkę, której tu nie widać 😀
JSBach, ta spódnica to nie z h&m przypadkiem? latałam za nia chyba z rok (wystąpiła w 2 sezonach w różnych wersjach kolorystycznych) i nadal mam do niej sentyment 😉
Scottie: tak, to h&m. Kabris: ok:P juz wyszłam z tego sklepu, ale nagle zauważyłam ją na wystawie i stwierdziłam ze jest fajna, przymierzyłam i kupiłam :P
Dzisiaj: - czarna spódniczka mini z delikatnymi falbankami - biała spódniczka mini we wzorek i z czarnym paskiem z klamrą - zielona sukienko-tunika - militarna kamizelka moro do połowy brzucha z kieszeniami, zapinana na zamek A wszystko to za 7 zł 14 gr 😁
a ja jestem teraz u babci i znalazłam piękną sukienkę do damskiego 😀 długa, z dłuższym trenem z tyłu, beżowo- brązowa, z koronką na przodzie i rękawkami 3/4, idealna na sesje, tylko czekam jak stanieje xD mam nadzieję, że jej nikt nie wykupi do soboty, jak się uda ją dorwać to wrzucę foto 😉 no i mam jeszcze na oku kurtkę męską dla taty, chyba jeździecka, tak wyglądała, nowa z firmy caballo 😉 jak łowy się udadzą to wrzucę fotki 🙂
Ja muszę się pochwalić, że ostatnio upolowałam nowiutkie bryczesy z pikeura, z pełnym lejem i wysokim stanem, w granatową kratę - moja miłość! Za całe 30zł 😍
Wielki ciuch na Węglinie [pętla 26, 45, 10 i kilku trajtków]. Było o wiele więcej bryczesów, ale w chwili obecnej już nie mają niestety. Mam jeszcze stamtąd bardzo fajne z euro-stara białe z pełnym lejem 🙂 A poza tym można tam mnóstwo fajnych nie końskich ciuchów znaleźć w niskich cenach 😉