W srodku rozbieraja atrakcyjnych panow. Niestety ten numer, ktory jest teraz w sklepach to jest niestety bardzo ubrany 🙄 ale widzialam poprzednie i byly 😜
Jeżeli o mnie chodzi, to jestem na NIE. strasznie gejowate te zdjęcia, poza tym nie znoszę takich wypacykowanych gogusi. facet ma mi się kojarzyć z niedźwiedziem, a nie z pudlem. 😉
No kaman, laski! naprawde az tak Was razi "cudzy" meski tylek ? A moze kokietujecie bo towarzysz zycia stoi za plecami? 😉
No jakoś nie czuje pociągu seksualnego do obcej meskiej d... Wole tyłeczek mojego. Pozatym co jest fajnego w męskiej goliźnie? Tego typu zdjecia bardziej do mnie przemawiają.
bobek, a Ciebie naprawde tak podnieca ogladanie takich zdjec? Serio, mnie tego typu rzeczy nie jaraja, tak samo jak meski striptiz. nie wiem czy bardziej nuda czy bardziej wioska, w kazdym razie nic ciekawego w tym nie widze. z reszta tak samo jak w playboyach czy CKMach.
mnie tez golych tylkow nie potrzeba natomiast bardzo mnie kręcą dobre zdjecia ulubionych moich aktorów i wokalistów Jest taka nawet stronka, jak bede w domu to podam linka, gdzie jest zbior ciekawych zdjec znanych ludzi. Swietne, klimatyczne zdjecia Johnnego Deppa czy Edwarda Nortona kręca mnie bardziej niz tego typu..modeli.
Jeżeli o mnie chodzi, to jestem na NIE. strasznie gejowate te zdjęcia, poza tym nie znoszę takich wypacykowanych gogusi. facet ma mi się kojarzyć z niedźwiedziem, a nie z pudlem. 😉
No powiem Wam, ze jestem w szoku, bo na zywo spotykalam sie wylacznie z duzym entuzjazmem. Kto by pomyslal, ze wlasnie koniary beda tak scepytczne nastawione. (Ogolnie dziewczyny, to bardzo urocza i kobieca reakcja :kwiatek🙂.
Ja sama uwazam ze pomysl fajny i z niecierpliwoscia czekam na sesje w blocie lub kisielu 😀 Lubie golych facetow! (prawda, ze mojego najbardziej). Uwazam ze nieubrani ladni panowie sa ladni (jakkolwiek dziwnie to nie brzmi), no ale goly ladny facet nie jest to tez chyba taka nowosc, wystarczy spojrzec na staroytnosc czy dziela renesansu. No i jeszcze na koniec dodam, ze ten brunet nie jest zaden metro i gogus 🤬 To ze go natura obdarzyla ladna facjata jeszcze o niczym nie swiadczy. Pan model jest morsem i maratonczykiem a modelingiem zajmuje sie przy okazji (bo oczywiscie obok zdjecia jest opis, w koncu to gazeta dla kobiet - kobiety sa wymagajace i samo ladne opakowanie nie wystarczy 😉 )
Mi się podoba o tyle, że lubię, bardzo lubie, wysportowane, ZDROWE i zadbane ciała- męskie, damskie, starsze, młodsze etc. Z drugiej strony kuluryści mi się nie podobają, kulturystki również, to samo z wszelkimi wyborami miss fitness. Nie musi to być góra mięśni, ale po prostu lubię estetyczny wygląd.
popieram zen - mnie szaleńczo pociągają dobrze zbudowani sportowcy, szczególnie sztuk walki.. kiedys przeglądałam stronkę sparring.pl i natknęłam się na zdjęcie które mnie zatkało, normalnie ściagnęłam sobie na kompa ..
Swietne, klimatyczne zdjecia Johnnego Deppa czy Edwarda Nortona kręca mnie bardziej niz tego typu..modeli.
Marzena, wiesz jak bardzo cię lubię? Ten sam gust! 😁
Ale powiem wam że DOBRE zdjęcia modeli są fajne ale muszą to być męscy modele a nie zalatujący "gejostwem" chłopcy a zdjęcia muszą być na poziomie 😉 No i modele jak dla mnie powinni być wysportowani (nie mylić z napakowani! Jak jakiś Pudzian, fuj...), tak żeby mięśnie były lekko zarysowane 😁
gazetę looknę sobie w EMPIKU bo ze strony nie potrafię czytać i oglądać... foty cóż... ja jednym goły dziad z piwskiem, na drugim goły dziad z ćmikiem... = chyba to jacyś faceci wydają - bo nie ma nic bardziej obrzydliwego dla kobiety niż ochlej i palacz w jednym 🙄 🙄 generalnie STEREOTYP...
carmina, mam tak samo jak Ty. uwielbiam sztuki walki i chociaż sama musiałam zrezygnować z ukochanego MT, to nadal kocham mężczyzn "walczących".. wyrzeźbione na siłce ciałka mnie aż tak nie kręcą, jak te, wyrzeźbione codziennymi ciężkimi treningami na sali. ech 🙂
Magazyn? 🤔 eeeee....a co mi po oglądaniu zdjęć? Jakbym takiego miała przed sobą na żywo, to ok. Można by popatrzeć na gołą męską klatę ( bo ja również wolę klaty od tyłków) ale tak w gazecie? A co mi z tego? Wolę już popatrzeć na gołe mniej męskie i mniej piękne klaty, ale NA ŻYWO !
Dlaczego to się nazywa `eksmagazyn`? Mój `eks` wyglądał trochę gorzej....
Dla mnie straszni Ci faceci, chociaż może brak pomysłu na sesję. Już by taki lepiej wyglądał ganiając na golasa po plaży... Za biurkiem się siedzi w najgorszym wypadku w tużurku 😉)
Ja też jestem fanką męskich klat i przede wszystkim- pleców 😍 Uwielbiam męskie plecy, podobnie dłonie, takie wielkie, mocne 😁 Natomiast zawsze twierdziłam, że nagi facet wygląda śmiesznie 😂 Chudy tyłek, chude nogi 😎 Wcale nie chciałabym oglądać nagich obcych facetów, nawet tych fajnie umięśnionych i zbudowanych. Co innego swój- chociaż mniej umięśniony, to jednak SWÓJ 🙂 Śmieszy mnie trochę wyzwalanie kobiet na siłę 🙄