Sprzedam sporo CR jakby ktoś coś szukał 🙂 Chmurki, Nyks, KF, KK, 5T Za kupony, bo połowę RO wykorzystałam na szukanie Mroza, którego po jakimś czasie zdobyłam 🙂 A drugą połowę wykorzystała mi moja super sitterka =.= która powiedziała mi że skoro mnie nie było to wykorzystała mi promocję 🤦
Po co wam już ta woda tak natarczywie od innych skoro i tak macie podlania wody co 6-8 godz. No i jeśli bd te żółte kwiatki sadzić to uzbieracie najszybciej do agata za to sląbe nagrody
Dostałam przed chwilą wiadomość od gracza Omar : Serdecznie zapraszam Cię na konkurs, w którym nagrodą główną jest wróżka ze Złotym Jabłkiem, a pozostałe to: PP, PR, KM. Nie zgłaszaj tej wiadomości jako nadużycie tylko powiedz, a ja nie będę wysyłać Miłego wieczorku Omar
A wymogi konkursu 😂 : ♥♥♥ Konkurs ♥♥♥ Polega on na tym, że zdobywacie punkty dając mi rzeczy z CR i konie. Nagrody: 1 miejsce - Rożka z ZJ 2 miejsce - Różdżka Płodności 3 miejsce - Krew Meduzy 4 miejsce - Puszka Pandory Każdy dostaje GRATKI 😀
Punktowanie, KONIE: źrebaczki (klaczki i ogiery) - 5 000 pkt. źrebaki + 1000 PG - 10 000 pkt klacze - 15 000 pkt. ogiery - 10 000 pkt. pegaz ogier - 20 000 pkt. pegaz klacz - 25 000 pkt. konie ze ZJ - 60 000 pkt. konie ze SZJ - 90 000 pkt. rożki klacze - 50 000 pkt. rogi ogiery - 40 000 pkt. osiołki klacze - 30 000 pkt. osiołki ogiery - 25 000 pkt. KAŻDE WOLNE KRYCIE U OSIOŁKÓW TO 1 000 PKT!!! Punktowanie, CZARNY RYNEK: rzeczy za 1 Kupon - 50 000 pkt. rzeczy za 2 Kupony - 70 000 pkt. rzeczy za 3 Kupony - 90 000 pkt. rzeczy za 4 Kupony i więcej - 120 000 pkt.
I że też gracze dają się naciągnąć 😵
UCZESTNICY: 1. x - 30 000 pkt. 2. x - 50 000 pkt. 3. x - 217 000 pkt. 4. x - 140 000 pkt. 5. x - 255 000 pkt. 6. x - 50 000 pkt. 7. 8. 9. 10. WARUNEK: Musi być co najmniej 5 osób
edit: Dopisałam. Przybyły 2 osoby biorące udział w konkursie. Może kiedyś sama zrobię taki konkurs 😜
oj ludzie na prawde mają pomysły, juz tu kiedyś wstawiałam, ale użytkownik "`Howrse." wysłał mi taką wiadomość, że jest jakaś nowa promocja, że dostanę kupony jeśli napisze jej na priv "biorę udział' i zmienię hasło na jakieś przez nią podane, a kupony od razu zostaną dodane! 😀 Szkoda tylko że nigdy bym ich nie zobaczyła ;p i zakończenie "Zespół Howrse" i to jeszcze z błędem 😀
Używacie już RO do tej zabawy już? Bo mieć ok. 40% tak jak napisałyście to chyba nie dzięki zadaniom bo wykonałam je do dnia dzisiejszego po za ostatnim włącznie i jakoś nie polepszyło aż tak mojej sytuacji a hodujecie trudniejsze rośliny. Ja osobiście próbuję na tych kiepskich bo wydaje mi się, że po prostu będzie o jedno kliknięcie szybciej uzbierać od następnego.
Szukam sittera, 45 equus od konia, jeśli ktoś zainteresowany to proszę o priv na howrse.
Kurcze, mam laickie pytanie 😡, ktoś tutaj na forum jest na rosyjskim howrse, tylko nie pamiętam kto? Mam za zadanie znaleźć stronę nr. 1 i za chiny ludowe nie wiem gdzie. Pisze tak: (Wskazówka: tajny link do strony jest ukryte w kreatywnej przestrzeni), co to za kreatywna przestrzeń? Ja na pl. i com. tak dawno to robiłam że nie pamiętam 🤔.