Cierplenie i chyba ktoś jeszcze dajcie zdjęcia na pw tu na forum i przydałoby się jakiś upominek no bo tak za darmo prezki już trochę no... :kwiatek: A i jeśli mam sama, to tylko dajcie kolorystykę, ile ramek... Według mnie najładniejsze to 3 ramki... o tu się pogapcie, robie to samo 😁 [url=http://milenal18.wix.com/veya-grafika#!kopia-home/c16iv]http://milenal18.wix.com/veya-grafika#!kopia-home/c16iv[/url]
[quote author=Howrsowa link=topic=49169.msg1974669#msg1974669 date=1389297132] przydałoby się jakiś upominek no bo tak za darmo prezki już trochę no... :kwiatek:
a miało być za darmo? 😉 [/quote]
No niby tak, ale zapytaj Miyako i Watrusie, czy było darmo, same od siebie dały fajne rzeczy 😍
Wygrywasz! Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości...
Czarna Orchidea 3 000 Equus 20 rzep 2 mieszanki energetyczne [u]Znalazłeś Snow, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut![/u] 🏇 Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Helixius 1 x Altissima
Objęcia Morfeusza 3 000 Equus 10 rzep 2 mieszanki kaloryczne Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Helixius 1 x Altissima
8
Zwój Plutona 5 000 Equus 15 rzep 10 jabłek 2 punkty dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Gigantica 1 x Helixius
9
Muśnięcie Filotes 2 000 Equus 10 rzep 5 mieszanek kalorycznych 3 punkty dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Helixius 1 x Gigantica
10
Objęcia Morfeusza 1 000 Equus 15 rzep 20 jabłek Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Altissima 1 x Helixius
10 ro i 3 objęcia i kamień 🙂 aż nie wiem czy więcej nie otworzyć 😀 bo się zwracają 🙂 a dodatkowo są nasionka, nawozy i możliwość na snowa
kurde, właśnie się zorientowałam, że na howrse i w zoo miałam podane różne maile. zmieniłam na howrse na ten z zoo, ale nie wiem, czy teraz to coś pomoże :/
Find out what you have won with the Horn of Plenty...
Zeus' Lightning Bolt 2 000 Equus 20 turnips 3 energy mashes You've found Snow, who will be added to your account within a few minutes! Thanks to the giant plants you have also found: 1 x Fertilizer 1 x Altissima 1 x Helixius
obliczyłam sobie, ile kuponów zarobię na zdechlakach, sprzedaży konia i OM i tyle kuponów wydałam na RO, to było ostatnie! 😅
Mi też może udałoby się zdobyć Agata, ale ten koń nic ciekawego nie oferuje. Szkoda otwierać RO i marnować kupony, tym bardziej, że mam szczęście znajdować w RO same śmieci.
calore - to ile wydałaś, ja się zastanawiam czy nie otwierać wszystkich ro z zapasów bo jak nie wpadnie to nawóz będzie do agata i tak o niego walczę
kolejne ro
Pięta Achillesa 2 000 Equus 35 rzep 20 jabłek Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Altissima 1 x Helixius
Objęcia Morfeusza 3 000 Equus 10 rzep 3 mieszanki kaloryczne Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Helixius 1 x Altissima
Siodło Posejdona 3 000 Equus 10 rzep 50 jabłek 3 punkty dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Altissima 1 x Gigantica
Piorun Zeusa 4 000 Equus 15 rzep 5 mieszanek energetycznych Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Titania 1 x Altissima
Różdżka Płodności 3 000 Equus 25 rzep 5 mieszanek kalorycznych Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Gigantica 1 x Altissima
Promień Heliosa 3 000 Equus 30 rzep 2 mieszanki energetyczne 3 punkty dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Helixius 1 x Altissima
2 000 Equus Uzda wysokiej klasy 15 rzep 2 mieszanki kaloryczne 2 punkty dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Altissima 1 x Helixius
Piorun Zeusa 3 000 Equus 15 rzep 10 jabłek 9 punktów dorastania Dzięki olbrzymim roślinom udało Ci się znaleźć także: 1 x Nawóz 1 x Altissima 1 x Helixius
dzisiaj poszło 9 RO. jeden za diamenty, 5 za kupony, 3 z zapasów dokładnie. ja bym nie otwierała, otwórz potem, jak będzie podwójny nawóz w RO. Snow nie jest za wiele wart 😁