Słuchajcie, mam ponad 500 punktów w Grepolis i nie dostałam kuponów, wczoraj specjalnie zostawiłam grę z takim stanem, żeby dzisiaj mieć kupony.. Potwierdziłam email, więc nie wiem o co może chodzić. Tak samo zbliżam się do 5 poziomu w Zoo.. zobaczymy. Wszystko dałam na kontakt, może na radę coś zdziałać.. 😵
ja dostałam kupony tylko za jedno :/ i nie wiem za które, w Grepolis mam już ponad 800pkt, w Zoo jestem na 7 poziomie... możliwe że nie dają już punktów za Grepolis bo oferta się skończyła (mimo że rejestrowałam się przez nią?)?
edit: Zamienię 4 RO na COM na 2 RO na PL, może być również koń na kupon (mogę wziąć od 28 lat, niekoniecznie 30 musi mieć 🙂 )
Sprzedam/wymienię z com na pl za eq/kupony/konie powyżej 25 lat (ew.20 lat)/na to samo (pogrubione przedmioty wyłącznie za kupony/konie pow. 25 lat lub to samo!):
Ja nie otwieram, bo nigdy szczęścia w WT i RO nie mam. Koleżanka chociaż bonusy do GP pozbierała, a ja nic. Pewnie dlatego że koleżanka kupiła 1 lub więcej kuponów 🤔
Tak popatrzyłam na nazwy koni i dziwię się, czemu graczy nie ukarzą? Jak miałam konie nazwane: Heroina, Amfetamina, Kodeina, Haszysz, Kokaina (i jeszcze chyba jakoś), to mi odjęli punkt czy tam 2 karmy, dali ostrzeżenie i usunęli imiona koniom. A inni mają konie tak nazwane i wszystko jest w porządku. Nawet, gdy konie mają nazwę: ci**, du** itd (wystarczy wpisać w katalogach).