[quote author=Dementek link=topic=49169.msg1967767#msg1967767 date=1388742311] Wiecie, nie ogarniam tego konta na rosyjskim serwerze 🤣 Nie wiem, czy jak na polskim serwerze lub innym zaczyna się grę, to dostaje się tyle koni. Dziś wchodzę na konto, a tam źrebak rasy belgijskiej 🤔 Już sprawdziłam. Dostałam go za zadanie 27. Ogólnie dostałam 6 koni od początku gry (21 dni stażu, zrobione 42 zadania). 2 konie miały pogrubione UM, 4 ukończony trening.
Jak się nazywasz bo zakładam
[/quote]
Jeśli aktualne, to dementek
Ogólnie moje loginy to: Dementek (pl) i dementek (com i ru)
flygirl, wchodzisz w kupony i tam po prawej stronie "oferty partnerskie" klikasz na logo firmy i dostajesz kilka ofert 🙂 Sponsorpay - polecamy małe zoo i grepolis, a ja przed chwilą zrobiłam supersonicads -> kwestionariusze i tam jest do wypełnienia ankieta, która zajmie 10sek 😀
Dementek, zalezy 🙂 te typu małe zoo czy grepolis nic nie powinno zrobić, tam nic nie ściągasz. Mi się nic nie stało na szczęście. Najgorsze są te oferty zarejestruj się i podaj swój numer, bo one faktycznie wyciągają kasę 🙂 Miyako, ja mogę 🙂
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Róg Obfitości 😅 3 000 Equus 10 rzep 20 jabłek 2 punkty dorastania
Wygrywasz!
Sprawdź, co wygrywasz z Rogu Obfitości... Zestaw Posejdona 4 000 Equus 15 rzep 3 mieszanki energetyczne Znalazłeś Kaskada, który zostanie dodany do twojego konta w przeciągu kilku minut! 😅 😅 😅 😅
No... Sama w to nie wierze 😉 Mróz odpuszcze (mam już) Z Kaskadą i Mróz jest o tyle fajnie ze wygrywajać jedną automatycznie ma się drugiego Boszczaka (po pokryciu) teraz musze tylko wystawic oferty krycia Śnieżkiem 😀 🏇